forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 STRIP-AGENT predstavlja: Tex gigant 35- Neumoljivi
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 04/05/2023 : 09:28:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Obicno su to originalni tekstovi, italijanski.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

2993 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 04/05/2023 : 13:42:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message  Reply with Quote
Da li se radnja ovega giganta dogadja u Meksiku?
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11872 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 04/05/2023 : 17:43:33  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Obicno su to originalni tekstovi, italijanski.

Znam da su italijanski tekstovi, ali su katastrofalno prevedeni.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17031 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 05/05/2023 : 14:41:35  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Koresh

Da li se radnja ovega giganta dogadja u Meksiku?

Talijanska recenzija...

https://www.google.com/search?q=texone+villa&biw=1538&bih=752&tbm=vid&ei=z_hUZLH3DqXhkgXj2qJI&ved=0ahUKEwjxmqGMmd7-AhWlsKQKHWOtCAkQ4dUDCA0&uact=5&oq=texone+villa&gs_lcp=Cg1nd3Mtd2l6LXZpZGVvEAMyBQgAEKIEMgUIABCiBDIFCAAQogQyBQgAEKIEOgUIIRCgAToFCAAQgAQ6BwgAEBMQgAQ6BggAEB4QE1DxBljyFGDZGmgAcAB4AIABkwGIAcoHkgEDOC4ymAEAoAEBwAEB&sclient=gws-wiz-video#fpstate=ive&vld=cid:ced0dcd1,vid:EUR8kSZjEPY

Edited by - velka031 on 05/05/2023 14:42:14
Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

2993 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 05/05/2023 : 14:59:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message  Reply with Quote
Gledao sam i prije ta videa ali pitanje je i dalje isto: dali je netko čitao ovaj strip i da li se radnja dogada u Meksiku?
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4344 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 05/05/2023 : 21:08:10  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
ko je procitao strip..sta kazete kakva je epizoda?
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2968 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 05/05/2023 : 21:32:48  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dzoni

ko je procitao strip..sta kazete kakva je epizoda?

Potvrdicu ono sto je Kasper rekao: vjerovatno medju 5 najbolje nacrtanih Teksova a i prica nista losija. Sve za 5. I da, dio radnje se odvija u Meksiku.

...
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4344 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 05/05/2023 : 22:22:34  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
dali ces menjati zbog pogresne stranice strip ili ces ga zadrzati?
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2968 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 06/05/2023 : 09:16:09  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dzoni

dali ces menjati zbog pogresne stranice strip ili ces ga zadrzati?

Opet cu citirati nekog od forumasa - jedna stranica ne cini strip, tako da ostaje.

...
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6208 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 07/05/2023 : 08:01:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Odlično, posebno što se crteža tiče. Znači stani pa gledaj. Baš baš vrhunski. Portreti svakog lika, pa makar se pojavio samo na jednom kadru, su super detaljni a najjače su borbene scene, znači sa bandom odnosno ostatkom bande na početku, te s Apačima u staroj misiji - čista 10.
Priča - ok, u biti sve je tu, ali s obzirom da je Villa crtao očekivao sam da je Boselli za njega pripremio nešto baš baš specialno, ali svakako nije loše. Klasičan western dakle.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 18/05/2023 : 17:37:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Jedan od onih znacajnijih ili bolje reci esencijalnijih Texona. (posto tu nazalost ima stvarno dosta i krsa i osrednje robe, jel)

Na crtez nemam prigovora, mada i sam Villa kaze da ce neki mozda vidjeti kako je to variralo kroz vrijeme (ipak je krenuo sa ovim stripovim jos pre 21. godinu, tacnije u 2002. godini) ali da se trudio da bude sto slicnije. I iskreno, nije to sad neka velika razlika u pocetku i kraju, prakticki nevidljivo.

Prica je nabijena akcijom, no naravno sam scenarij nije nesto posebno (cesto nije u Texonima), ova bi se moglo reci da je jedna od onih sa pretjerivanjem, ali dobro, Veliki Tex je to, pa...
No, svidjelo mi se sto i nije sve ispeglano kao sto je to cesto u novijim brojevima, da tako kazem. Moguci SPOILERI!!!! Ipak imamo ovdje Texa koji puca i ubija bez upozorenja, imamo odrezanu glavu i tako... pomalo kao na samim pocecima.
No, kako vec receno, zacinjena testosteronska voznja je tu, opet neka larger-than-life nastupanja, cak je i Kit Willer ranjen (mislim da nas scenaristi u ovim novijim brojevima malo sparaju sto se toga tice, pogotovo ako se prisjetimo onih zlatnih dana), za Carsona je smrt skoro iza coska kad...
Heh, i fora je kad Carson kaze da je skoro ostao bez skalpa, na sto Tiger Jack komentira pa nista, zvali bismo te Celavi Orao.

Uglavnom, ovo je prvo krenulo kao dio regularne serije, to jest takav je bio plan ali je onda kada je bio negdje na 30-40 tabli Sergio predlozio Villi ako bi mozda ipak htio da je ovo dio Texona, i tako... No, onda je Villa radio na onim postercicima uz Nuova Ristampa izdanje (1996 - 2017), cak 428. komada (ovi koje je recimo i LL koristio za naslovnice svoje c/b Tex biblioteke), pa onda naslovnice za ono Repubblica/Espresso izdanje u boji (2007 - 2015), 256 njih, a da o svim ostalim naslovnicama u SBE edicijama Texa ni ne pricamo. I tako se sve oduuuziiilloooo...

No zanimljiv je i razgovor sa Villom te moze se vidjeti koliko je bio zahvalan kada je primljen u SBE staff te koliko mu znacilo da moze raditi to sto voli i sa ljudima koje cijeni, dojma sam da je iskonski skroman. Poceo kao ucenik kod Bignottija, onda ucio od Ticcija, Disa, Frisende... Zanimljivo je i ponovno procitati to kako je nastao Dylan Dog, mislim fizicki izgled i kako bi to moglo biti nesto sasvim drugo, da ga nisu korigirali i nasli Everetta kao ishodiste.

Sigurno jedan od vaznijih Texona uz Magnusa, Fonta, Parlova ... te jos par njih.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2536 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 18/05/2023 : 20:51:31  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli
Sigurno jedan od vaznijih Texona uz Magnusa, Fonta, Parlova ... te jos par njih.

Još Breccia, Frisenda, Giolitti i Buzzelli i tu smo.

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5314 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 03/06/2023 : 21:49:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Naručio bih si cijelu zadnju turu preko strip agent webshopa, ali me zanima jeli sada u webshop ponudi broj 35 koji je ispravan od prve do posljednje strane?

Edited by - Oki on 03/06/2023 21:51:44
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12633 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 04/06/2023 : 06:21:56  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
Prema njihovim podacima nova verzija če biti na razpolaganju tek kroz cca tjedan dana

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

udarnik007
Senior Member

Croatia
1122 Posts

Member since 21/10/2013

Posted - 04/06/2023 : 10:11:28  Show Profile Show Extended Profile  Send udarnik007 an AOL message  Send udarnik007 a Private Message  Reply with Quote
Nisam siguran ali, mislim da je trenutno na web shopu
Strip Agenta dostupna nova, ispravljena verzija Neumoljivih.
Ja sam zamijenio svoj primjerak za ispravni u SNK a koliko
sam pratio, Strip Agent je odmah s web shopa povukao faličnu
verziju i tek nedavno stavio u prodaju ispravljenu.
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12633 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 04/06/2023 : 10:21:52  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
Izgleda da su u tiskari uspjeli napraviti novo izdanje prije od planiranog ...

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

Anto_123
Average Member

773 Posts

Member since 16/01/2015

Posted - 05/06/2023 : 19:21:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Anto_123 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by udarnik007

Eto to je ono gdje nisu ni do koljena Libellusu.Nikakve obavijesti za one koji su kupili preko njih direktno.Dva puta ih kontaktiram u roku od 10 dana i nema odgovora.Ja sam u SL.Brodu gdje nemam gdje zamjeniti i sad za svoje novce moram lupati glavu kako to riješiti.Pa imaju podaci od svih kupaca koji su kupili direktno kod njih, jasno da svi želimo ispravan, pošaljite strip a dostavljač pokupi falični, tako to radi LL-us.
Go to Top of Page

Anto_123
Average Member

773 Posts

Member since 16/01/2015

Posted - 05/06/2023 : 19:25:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Anto_123 a Private Message  Reply with Quote
Zna li netko na koji mail se može dobiti odgovor po pitanju zamjene jer na jer na Strip-agent info nitko ne odgovara
Go to Top of Page

mmihoci
Senior Member

1115 Posts

Member since 01/02/2018

Posted - 05/06/2023 : 20:58:25  Show Profile Show Extended Profile  Send mmihoci a Private Message  Reply with Quote
Potvrđeno mi je (ne od SA) da je odštampan ispravljeni Tex Gigant 35.
Go to Top of Page

udarnik007
Senior Member

Croatia
1122 Posts

Member since 21/10/2013

Posted - 06/06/2023 : 15:01:26  Show Profile Show Extended Profile  Send udarnik007 an AOL message  Send udarnik007 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Anto_123

quote:
Originally posted by udarnik007

Eto to je ono gdje nisu ni do koljena Libellusu.Nikakve obavijesti za one koji su kupili preko njih direktno.Dva puta ih kontaktiram u roku od 10 dana i nema odgovora.Ja sam u SL.Brodu gdje nemam gdje zamjeniti i sad za svoje novce moram lupati glavu kako to riješiti.Pa imaju podaci od svih kupaca koji su kupili direktno kod njih, jasno da svi želimo ispravan, pošaljite strip a dostavljač pokupi falični, tako to radi LL-us.

Tu se slažem s tobom.
Ja sam prošli tjedan kako je počela Bookglobeova
rođendanska akcija naručio neke stripove preko web shopa.
Ne treba ni govoriti da još niti sam primio kakvu poruku
o zaprimljenoj uplati, niti bilo kakvu obavijest.
Sto si puta kažem da neću više nikad naručivati s njihova web shopa
i opet me povuče, malo se ohladim i zajebem.
Draže mi je platiti stripove više nego ovako...
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5314 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 06/06/2023 : 20:59:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Kakogod...jučer sam naručio i uplatio za ova zadnja 4 Texa i onog Lucky Lukea bez broja, pa ćemo vidjeti kada stigne paket.
Go to Top of Page

Anto_123
Average Member

773 Posts

Member since 16/01/2015

Posted - 07/06/2023 : 09:59:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Anto_123 a Private Message  Reply with Quote
Evo srećom sam se ugrizao za jezik.Bernard se javio ,šalje novi ispravni a ja kad stignem u HR šaljem ovaj famozni o njihovom trošku.Što se dosadašnjih narudžbi kod SA tiče , ne mogu reći da je bilo problema, sve je stizalo brzo i bez problema.Ali da u zadnje vrijeme ima ovih grešaka u stripovima/ima.Tu prije svih prednjači VČ jer sam do sada u barem 3-4 slučaja, u ovih 45-46 brojeva nailazio na izmješane strane, pa okrenute naglavce ,pa ponavljanje istih, te zadnji slučaj pomjerene gore ili dole tako da je odrezan dio stripa tj. ramova u kojim su crteži.Kod Brendona 2-3 slučaja gdje su stranice bijele, po 10-15 njih.Kod Ludensa ne ,mada moram priznati da od onih koje kupujem ,čitam samo redovnog Zagora i maxije.Ostale kupujem i samo redam po policama jer sam ih već čitao u prijašnjim izdanjima.Ono što me jako smeta je transport do kioska.Sad već treba biti maher pa kupiti na kiosku ispravan/uredan strip a cijena više i nije mala pa da se samo kaže pa to je kiosk izdanje.Evo primjer Van Gogh Mali Rendžer 9 eura obični strip i to nerijetko od 80 strana.Pa gdje to vodi, nakladi od 20 komada za društvo koje ih izdaje.Svaka tura nova cijena.I onda se pitaju kako to da djeca ne čitaju stripove.Pa možda i bi da jedan sc Mali Rendžer ne košta kao Gavrilovićeva šunkarica doduše na sniženju
Go to Top of Page

Anto_123
Average Member

773 Posts

Member since 16/01/2015

Posted - 07/06/2023 : 10:06:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Anto_123 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Anto_123

Evo srećom sam se ugrizao za jezik.Bernard se javio ,šalje novi ispravni a ja kad stignem u HR šaljem ovaj famozni o njihovom trošku.Što se dosadašnjih narudžbi kod SA tiče , ne mogu reći da je bilo problema, sve je stizalo brzo i bez problema.Ali da u zadnje vrijeme ima ovih grešaka u stripovima/ima.Tu prije svih prednjači VČ jer sam do sada u barem 3-4 slučaja, u ovih 45-46 brojeva nailazio na izmješane strane, pa okrenute naglavce ,pa ponavljanje istih, te zadnji slučaj pomjerene gore ili dole tako da je odrezan dio stripa tj. ramova u kojim su crteži.Kod Brendona 2-3 slučaja gdje su stranice bijele, po 10-15 njih.Kod Ludensa ne ,mada moram priznati da od onih koje kupujem ,čitam samo redovnog Zagora i maxije.Ostale kupujem i samo redam po policama jer sam ih već čitao u prijašnjim izdanjima.Ono što me jako smeta je transport do kioska.Sad već treba biti maher pa kupiti na kiosku ispravan/uredan strip a cijena više i nije mala pa da se samo kaže pa to je kiosk izdanje.Evo primjer Van Gogh Mali Rendžer 9 eura obični strip i to nerijetko od 80 strana.Pa gdje to vodi, nakladi od 20 komada za društvo koje ih izdaje.Svaka tura nova cijena.I onda se pitaju kako to da djeca ne čitaju stripove.Pa možda i bi da jedan sc Mali Rendžer ne košta kao Gavrilovićeva šunkarica doduše na sniženju

Da ovo kod VČ sam mislio samo na NZS-ju.Kod SA prvi slučaj, LL takođe ima poneki propust ali to jednostavno riješe pri sljedećoj turi i što mi je najvažnije, dostupni su za sva pitanja u najkraćem roku.Cijene su im takve kakve jesu, ali tko me tjera da uzimam
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5314 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 09/06/2023 : 11:17:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Paket stigao danas...Neumoljivi sa ispravnim listom (strane 53 i 54:)
Go to Top of Page

Anto_123
Average Member

773 Posts

Member since 16/01/2015

Posted - 10/06/2023 : 10:03:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Anto_123 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

Paket stigao danas...Neumoljivi sa ispravnim listom (strane 53 i 54:)

Nadam se da će i meni idući tjedan.Jesi prvi put naručio od SA direktno ili preko strip-knjižare pa ti oni zamjenili?
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000