forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 09/06/2023 : 20:04:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Jucer san ti duvan donija u Jakse, ali nisi dosa pa ga evo opet nazad. Ja lipo sidija i pija nisan ni pome i paprike nasika, Ivica sve napeka...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13029 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 09/06/2023 : 20:06:08  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

misliš

Ma moramo se malo šalit, samo fali da se sad zbog Livaje ode svi posvađamo :) A kako je krenulo..

Jesi ti uopće završio svoju turneju Comicatora, dobrano se to oteglo, nema di te nije bilo u svim tim silnim gastronomskim delicijama

Ako prođemo u finale, ja se dogovorio sa zetom da pečemo janje
Sigurno će i ivanl bacit nešto na gradele.

Strike first. Strike hard. No mercy.
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 09/06/2023 : 20:10:12  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/livajina-glupost-je-problem-zasto-modricev-kriminal-nije/2470203.aspx?index_ref=naslovnica_najnovije_m

......

Upravo u tome i je problem što ti i tebi slični uzimaju pravo da tumače što je kriminal i tko je kriv, pa se taj pojam onako "revolveraški" izvlači kad kome odgovara.

Tko je taj navodni "kriminal" Modrića dokazao ?

Sud nije, državno odvjetništvo nije.....ti, ulica, Torcida, tko ?

Moralizirate o pravu i pravdi a u istoj rečenici a ne priznajete ni jednu pravu instituciju i njezinu odluku.

Odnosno priznajete - po principu "ono što meni odgovara" pa se pozivate i priznajete osuđujuću presudu Mamiću ali ne i onu koja kaže da netko nije kriv.

A vrh licemjerstva je kad to spominje Torcida koja svakodnevno vrijeđa i napada po raznim diskriminacijskim osnovama, fizički se obračunava uz nanošenje lakših i težih posljedica, uništavaju javnu i privatnu imovinu, narušavaju javni red i mir, ucjenjuju, ugrožavaju opću sigurnost, ometaju odvijanja sportskih a vidim i drugih društvenih događanja, manipuliraju, zabranjuju itd.

A kad Livaja poziva nekog na batine pa kad nakon toga kojekakvi klinci "koji ne znaju tko im glavu nosi" se identificiraju sa tim pa zapale benzinsku postaju, automobile i doslovno ugroze živote mnogih građana se onako simpatično naziva - "glupost".

A članak Marina Katušića "glasogovornika Torcide" neću ni komentirati jer čovjek ili svjesno manipulira što je već "modus operandi" ili jednostavno nema pojma.

Pa eto za tebe i druge koji ne znaju a nešto bi komentirali - Modrić je pravomoćno oslobođen i presuda je potvrđena na svim mogućim instancama dakle - nije kriv i sve ovo je samo novinarski pravni linč u službi zna se koga i za koga.

Edited by - logo111 on 09/06/2023 20:12:33
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 09/06/2023 : 20:33:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Pa dobro on je lik koji nema svoje misljenje niti ga iskazuje, pa lijepi linkive pamfleta i tumacenja drugih likova na cije pisanje ti uopce nije ni dopusteno odgovoriti.
Ovdje bar napises sto mislis, diskutiras, objasnis, kontriras se a ako treba i popickaras se kao covjek.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 09/06/2023 : 20:43:54  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
Kao nojevi, glavu u pijesak stavljaju u prvom redu novinari, pogotovo lokalni, koji se na nedovoljno kritički način odnose prema nasilju i neredima i još ga uvijek dijelom opravdavaju nekakvom borbom.

Veliki postotak Torcide koje čine maloljetnici od 14 do 18 godina, ali i mlađi od toga. U toj dobi još uvijek traje proces intelektualnog i emotivnog sazrijevanje naravno uvijek će se naći i odrasli koji će se identificirati sa njima jer su frustrirani što je klub izgubio, jer opet nisu prvaci, jer se svake godine razočaraju pa im je to nekakav "ventil".

Identifikacija sa navijačkom skupinom podrazumijeva jasnu diferencijaciju Mi i Oni, gdje se Mi uzdižu do svetosti a Oni obezvrjeđuju. Tako imamo situaciju da su navijači Dinama, Rijeke, Šibenika neprijatelji Hajduka i Torcide, ali i neprijatelji navijača na osobnoj razini. Na taj se način u hrvatskom društvu produbljavaju podjele. Također, tako neprijatelji postaju i policajci, srbi, homoseksualci, purgeri, muslimani i svi oni koji nisu Mi. Navijačka propaganda direktno utječe i na šire društvene odnose, kao što je odnos Splita prema drugim gradovima.

Normalno je postalo, kad se zastrašuje legenda Hajduka IKo Buljan, normalno je kada se napada Janica Kostelić, normalno je istući u gradu vlastitog igrača Futacsa, normalno je kada se bacaju gosti iz Srbije sa rive, normalno je kad se vatrogascu nanesu trajne teške ozljede, normalno je kada se vrijeđa igrače Hajduka i uprave poslije svake izgubljene utakmice (da, da ali tad Livaji nesmeta), normalna je ksenofobija i rasizam, normalno je razbiti glavu....ma kad se razvije transparent "Hajduk živi vječno" sve je dopušteno i normalno.

Čuvajte Hajduk ali najviše OD SAMIH SEBE, već ste mu puno štete nanijeli !!!

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 09/06/2023 : 21:23:08  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Ma ima jos toga; kukici na travi, pogrde i transparenti, (govno maleno je jos nista), pokusaj dobro organizirane sabotaze u Francuskoj, (iz prve ruke su mi pricale osobe koje su bili saboteri), grobovi na terenu, napad baseball palicama na Bonacica, triskanje igraca u Marmontovoj, triskanje sudaca i delegata po pumpama i javnim objektima, bacanje banana u teren uz 'ug, ug, ug', revolveri-raspe na blokiranim autoputevima, hitci u zrak-hitci u noge...i tako dalje i tako dalje. (A lipo je i bilo vidit ustasku kapu na Malesovoj pridsidnickoj cakanoj frizurici).
A to sve mulci pokupe ka spuzve i sasvim im je normalno. Cak i doma, skupa s roditeljima. Ima toga svugdje, ali ovdje isuvise i predugo. A nijedan funkcioner, nivinar, policajac ni da pisne o toj navijackoj skupini. To me ubija. Sve mogu, rade sto hoce po gradu.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 09/06/2023 : 21:29:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

Jucer san ti duvan donija u Jakse, ali nisi dosa pa ga evo opet nazad. Ja lipo sidija i pija nisan ni pome i paprike nasika, Ivica sve napeka...

svrati sutra popodne do globa pa ćemo popit kavu...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 09/06/2023 : 21:30:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

quote:

misliš

Ma moramo se malo šalit, samo fali da se sad zbog Livaje ode svi posvađamo :) A kako je krenulo..

Jesi ti uopće završio svoju turneju Comicatora, dobrano se to oteglo, nema di te nije bilo u svim tim silnim gastronomskim delicijama

Ako prođemo u finale, ja se dogovorio sa zetom da pečemo janje
Sigurno će i ivanl bacit nešto na gradele.

Comicator je priveden kraju, slijede pripreme za treći

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/06/2023 : 18:17:18  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
https://www.index.hr/sport/clanak/livajina-glupost-je-problem-zasto-modricev-kriminal-nije/2470203.aspx?fbclid=IwAR3R2vOJoAgBIkRDXiuH-QgHeDLpJR5SD6ljY07ByGgzT43K0450g0FKaRI

ako ste o Modriću odabrali šutjeti ili relativizirati, a sada ste pisanjem o preteškom teretu Livajinih grijeha pridonijeli javnom pritisku i, ako baš hoćete, utjecali na nečiji život i karijeru, onda nažalost ne treba vjerovati da su vam motivi ikakvi drukčiji nego navijački. Ili ste naprosto glupavi, što je u nekim slučajevima, doduše, realnija opcija.

U sridu.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 10/06/2023 18:21:19
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13984 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 10/06/2023 : 19:01:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Nakon Majera, otpao i Gvardiol. Za sve je kriv - Livaja.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 10/06/2023 : 19:13:21  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

Nakon Majera, otpao i Gvardiol. Za sve je kriv - Livaja.

Kad su The RAMONES minjali bubnjare, (Tommy, Marky, Ritchie, Elvis...), onda bi samo rekli; sad smo jos brzi!

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5291 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 10/06/2023 : 20:57:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

https://www.index.hr/sport/clanak/livajina-glupost-je-problem-zasto-modricev-kriminal-nije/2470203.aspx?fbclid=IwAR3R2vOJoAgBIkRDXiuH-QgHeDLpJR5SD6ljY07ByGgzT43K0450g0FKaRI

ako ste o Modriću odabrali šutjeti ili relativizirati, a sada ste pisanjem o preteškom teretu Livajinih grijeha pridonijeli javnom pritisku i, ako baš hoćete, utjecali na nečiji život i karijeru, onda nažalost ne treba vjerovati da su vam motivi ikakvi drukčiji nego navijački. Ili ste naprosto glupavi, što je u nekim slučajevima, doduše, realnija opcija.

U sridu.

Ma lik koji je ovo pisao sam sebi skače u usta kad ne kuži koliko je površan kada piše o tome koliko ljudi mogu biti površni, u biti stao je na jednu stranu i sam sebi pucao u nogu.

Meni je jasno da je vama hajdukovcima idol jedna sirovina u glavi koja svojim postupcima može rasplamsati nasilje i to je loše jer netko može izgubiti život.
Meni je jasno (samo totalni tudum može tvrditi suprotno) da se Modrić nekažnjeno izvukao iz kriminalnih radnji i to mu je najveća mrlja u karijeri, ali jbg...zbog toga barem nitko neće poginuti.
Meni je također kristalno jasno da već preko trideset godina u Hrvatskoj na vlasti imamo kriminalce koji sustavno sišu financije i ubiru svakojake materijalne koristi iz države a prema njima je Modrić najobičniji džepar iz tramvaja.
Meni je također jasno će ti kriminalci biti na vlasti i u budućnosti...malo rasplamsavanja vatre o domoljublju, jedna ruka na srce, a druga u džep građana i deri ovce do kad god ide
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/06/2023 : 21:56:41  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

quote:

U sridu.

Ma lik koji je ovo pisao sam sebi skače u usta kad ne kuži koliko je površan kada piše o tome koliko ljudi mogu biti površni, u biti stao je na jednu stranu i sam sebi pucao u nogu.

Meni je jasno da je vama hajdukovcima idol jedna sirovina u glavi koja svojim postupcima može rasplamsati nasilje i to je loše jer netko može izgubiti život.
Meni je jasno (samo totalni tudum može tvrditi suprotno) da se Modrić nekažnjeno izvukao iz kriminalnih radnji i to mu je najveća mrlja u karijeri, ali jbg...zbog toga barem nitko neće poginuti.
Meni je također kristalno jasno da već preko trideset godina u Hrvatskoj na vlasti imamo kriminalce koji sustavno sišu financije i ubiru svakojake materijalne koristi iz države a prema njima je Modrić najobičniji džepar iz tramvaja.
Meni je također jasno će ti kriminalci biti na vlasti i u budućnosti...malo rasplamsavanja vatre o domoljublju, jedna ruka na srce, a druga u džep građana i deri ovce do kad god ide

Zašto je normalno da je nama Hajdukovcima idol jedna sirovina?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 10/06/2023 21:57:28
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 10/06/2023 : 22:45:42  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Ajde manite se domaće politike, može?

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/06/2023 : 08:53:56  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Oki baljezga skoro ka Ladić.
Tvrdit da će neko poginit zbog pivanja navijačkih pisama je skoro ka Ladićevo spominjanje terorizma. Nebuloza.
Interesantno je da ti ne smetaju nebuloze, al ti smeta ono šta je ispravno napisano. Hrvatski političari i svi koji se s politikon ližu su ili lopovi ili budale.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 11/06/2023 09:04:13
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/06/2023 : 09:14:09  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lorda

quote:
Originally posted by ReemCP

Sutra nam je Broz, ovaj, mislim na Brozovića, da sad ne bi netko mislio božemesačuvaj da spominjem Tita pa da dođe Manhunter i da me onda bije.

Nego, Broz sutra..ups, opet. Ovaj, Marcelo nam sutra navečer igra finale LP, poslije toga mora odmah letit iz Istanbula za Hr ili piči direktno za Nizozemsku? Svakako mu želim sreću, ali i da ostane zdrav, trebat će nam za srijedu.

Nisam još toliko napaljen jer su sve oči uprte u sutra veče, ali poslije toga lagano radimo countdown do tekme.

Tebi Reem dajem plus jer uvijek kada bude neko vrenje na forumu pokušavaš skrenuti temu u drugom pozitivnijem smijeru :) Ali se mi budale ne damo

Reem mi je simpatičan lik, ali taj njegov i texov stav me podsjeća na misice kad na onin predstavljanjima pričaju da su za mir u svijetu i da ne žele da na svitu bude gladnih.
Naivno i dosadno.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 11/06/2023 15:51:17
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 11/06/2023 : 09:30:27  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/nogomet-medjunarodni/to-moze-samo-luka-modric-ovaj-nevjerojatan-podatak-otkriva-svu-velicinu-kapetana-vatrenih-15344432

Ovaj je jaci i od Patricka Wildinga

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 11/06/2023 : 09:46:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Je, jači je i od Roba Halforda. Idem zapalit sve od judasa
Stavit cu postere od Lukice

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8290 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 11/06/2023 : 10:27:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Tvrdit da će neko poginit zbog pivanja navijačkih pisama je skoro ka Ladićevo spominjanje terorizma. Nebuloza.

Moj jedini bliski susret s torcidom (posto me odlasci na utakmice i navijacki folklor zanimaju isto kolko i nove epizode zagora) je izgledao tako da su mi u tri minute protutnjali taracom izokrenuli vecinu stolova porazbijali gomilu boca i casa, jedna starija zena je pala u sok (cukra i vode je bilo dovoljno)... nakon toga je pocela pucnjava (mislim da je policija pucala u zrak) i ja sam umjesto u 2 ujutro zatvorio kafic u 10 navecer i otisao doma.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 11/06/2023 : 11:05:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 11/06/2023 : 11:10:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

quote:

quote:

Moj jedini bliski susret s torcidom (posto me odlasci na utakmice i navijacki folklor zanimaju isto kolko i nove epizode zagora) je izgledao tako da su mi u tri minute protutnjali taracom izokrenuli vecinu stolova porazbijali gomilu boca i casa, jedna starija zena je pala u sok (cukra i vode je bilo dovoljno)... nakon toga je pocela pucnjava (mislim da je policija pucala u zrak) i ja sam umjesto u 2 ujutro zatvorio kafic u 10 navecer i otisao doma.

Nije to terorizam. To je tu negdje kao skup ornitologa u suncan dan na padinama cvijetnog obronka.

Nesto kao kad su me prije par godina okruzule 'kornjace', specijalci Mupa, presjekavsi mi put na A1. Vukli me iz auta radi ST tablica jer je bila pucnjava 'sve u 16'. Kako sam im kazao da mi je lipo s njima ka i pripadnicima teroristicke skupine, malo su stali, sto mi je dalo prigodu da umisto kolina u stumik i sake u slipo oko, izvadin karte od Iron Maidena. E tu su skroz stali i pomalo se zbunjeno pogledavali. Nakon daljnjeg objasnjenja da su mi ti dogadaji i ta sljedba bliski koliko i prepumpavanje septickih jama, pustili su me da nastavim put. Polako sam ubacio u prvu i u retrovizoru gledao jake snage Mupa u oklopima kako se lagano cesu po glavi, (kacigama) i pomalo shvacaju da svi Splicani nisu teroristi, te da imam pravo putovati u svojoj zemlji i po njoj gdje god hocu, unatoc kriticnim dogadajima s kojim veze nemam.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 11/06/2023 : 11:12:01  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa napisa si vec ovo i u deset manje kvarat, ali bice; dvaput je dvaput!

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 11/06/2023 : 12:31:17  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Tonto

quote:

quote:

Nije to terorizam. To je tu negdje kao skup ornitologa u suncan dan na padinama cvijetnog obronka.

Nesto kao kad su me prije par godina okruzule 'kornjace', specijalci Mupa, presjekavsi mi put na A1. Vukli me iz auta radi ST tablica jer je bila pucnjava 'sve u 16'. Kako sam im kazao da mi je lipo s njima ka i pripadnicima teroristicke skupine, malo su stali, sto mi je dalo prigodu da umisto kolina u stumik i sake u slipo oko, izvadin karte od Iron Maidena. E tu su skroz stali i pomalo se zbunjeno pogledavali. Nakon daljnjeg objasnjenja da su mi ti dogadaji i ta sljedba bliski koliko i prepumpavanje septickih jama, pustili su me da nastavim put. Polako sam ubacio u prvu i u retrovizoru gledao jake snage Mupa u oklopima kako se lagano cesu po glavi, (kacigama) i pomalo shvacaju da svi Splicani nisu teroristi, te da imam pravo putovati u svojoj zemlji i po njoj gdje god hocu, unatoc kriticnim dogadajima s kojim veze nemam.

Džaba "krečiš" Ivane - nekim bi lakše "utero u guzicu nego u glavu".

Tko do sada nije vidio problem i povezanost u pozivanju na batine i nasilje od "kojekakvih tupavih lokalnih junačina" i svakodnevnom "uličnom terorizamu" neće ni od foruma.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19672 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 11/06/2023 : 12:43:26  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/nogomet-medjunarodni/to-moze-samo-luka-modric-ovaj-nevjerojatan-podatak-otkriva-svu-velicinu-kapetana-vatrenih-15344432

Sigurno mu u Realu plaćaju kikiriki. A od obećanja da će se vratiti u Dinamo jednog dana je ostalo...što?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 11/06/2023 : 13:28:04  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

Sigurno mu u Realu plaćaju kikiriki. A od obećanja da će se vratiti u Dinamo jednog dana je ostalo...što?

Pa ko bi se brale, tamo vratija...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.06 seconds. Snitz Forums 2000