Author |
Topic  |
bvagner3
Senior Member

Croatia
2375 Posts
Member since 13/01/2009 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts
|
emirem
Advanced Member

10859 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 08/06/2023 : 09:25:38
|
Fino. Samo za "cainov povratak" si morao ostaviti Ferrijev cover? |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts
Posted - 08/06/2023 : 09:55:34
|
quote: Originally posted by emirem
Fino. Samo za "cainov povratak" si morao ostaviti Ferrijev cover?
Znas da je skromnost vrlina. Ferrijeva naslovnica koju sam koristio (sa novom Well-Beejevom bojom) mi je odlična, a od Scepter Tin Hinan price nije mi niti jedna Ferrijeva naslovnica dobra (sve su unutar knjige, naravno), a tu priču je bas i nacrtao Rubini. Plus, sto je izdavanje te Scepter knjige od 428 stranica, u velikom formatu i sa tvrdim koricama jako skupo da bi izdao tu knjigu sa ispodprosječnom naslovnicom. To je za mene bilo ili sve ili ništa. Naravno iz respekta nisam im tako rekao, ali da mi nisu dozvolili da Rubini radi tu naslovnicu ne bih izdao Scepter. Sve ima svoje granice. |
www.epicentercomics.com http://kck.st/45sjwvZ |
 |
|
kasper
Advanced Member

10927 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27651 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts
Posted - 08/06/2023 : 18:51:41
|
quote: Originally posted by kasper
auuuuuuuuuuuuu 
sta je sad sve od ovoga cb?
Rubinijev The Scepter of Tin Hinan je crno bijeli i Sketchbook. Andreuccijev The Return of Cain je manjeg formata u boji, i to samo zato jer su SBE materijali za taj fenomenalno nacrtani strip cista katastrofa pa mali format i boja pomognu.🤷♂️ Taj koji je radio obradu Andreuccijevih tabli ili nema pojma ili ga zaboli ona stvar za stripove, ili oboje. Tako je pojačana crna da je to čudo. Poslije sam nabavio dosta originala koji će biti na ovom Kickstarteru pa mi se smučilo kad sam usporedio. Zato boja i mali format su Bogom dani za The Return of Cain. |
 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27651 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
john connor
Senior Member

Serbia
2965 Posts
Member since 15/02/2011 |
Posted - 09/06/2023 : 21:52:34
|
Zagor Lost World Signature Edition.
Bombona od izdanja, stvarno prelepo izdanje, za svakog ko voli Zagora ovo je praznik za oci.
Imao sam par onih sc, u koloru, ali ne mogi da se mere sa ovim. Moracu da vidim sta jos imaju ovako uradjeno. |
 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts
Posted - 10/06/2023 : 00:54:56
|
quote: Originally posted by jaki
Koliko sketchbook ima stranica i na kakvom je papiru?
E da, nisam odgovorio. Sketchbook ima 62 stranice, 60 ilustracija preko cijele stranice. Knjiga je istih dimenzija kao njegovi skenovi, nismo ništa modificiral, znaci 8.3” x 11.4”. Nekoliko primjera ima u Kickstarter kampanji. To su najnoviji Rubinijevi skečevi nevezani za Bonelli ili stripovske junake, kao sto i naslov knjige kaže. Znaci legende, mitovi i slično. Tek ih je završio u 5. mjesecu. |
 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts
Posted - 10/06/2023 : 00:58:01
|
quote: Originally posted by john connor
Zagor Lost World Signature Edition.
Bombona od izdanja, stvarno prelepo izdanje, za svakog ko voli Zagora ovo je praznik za oci.
Imao sam par onih sc, u koloru, ali ne mogi da se mere sa ovim. Moracu da vidim sta jos imaju ovako uradjeno.
Hvala! The Lost World mi je jedno od najdražih izdanja koje smo ikad izdali. Zagori tog formata su i In the Jaws of Madness, The Lost Mine i Bandera* (Zagor & Tex). A uskoro dolazi i The Scepter of Tin Hinan. |
 |
|
john connor
Senior Member

Serbia
2965 Posts
Posted - 10/06/2023 : 09:17:36
|
A ostali junaci u tom formatu, izradi?
Koliko sketchbookova ste izdali do sada? Jel ima negde nekih fotki kako to izgleda?
Svaki Zagorov fan bi trebalo da ima vasa izdanja, vidi se da su sa mnogo paznje uradjena. Hvala Legazu na svemu, covek pakuje bolje od AF, sto je izuzetno tesko nadmasiti. Da je postar izbacio paket iz aviona, ne bi mu nista falilo. |
 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts
Posted - 10/06/2023 : 09:35:54
|
Koliko sketchbookova ste izdali do sada? Jel ima negde nekih fotki kako to izgleda?
Svaki Zagorov fan bi trebalo da ima vasa izdanja, vidi se da su sa mnogo paznje uradjena. Hvala Legazu na svemu, covek pakuje bolje od AF, sto je izuzetno tesko nadmasiti. Da je postar izbacio paket iz aviona, ne bi mu nista falilo.
Hvala! Pa da tako bi i trebalo i biti jer to i jesu stripovi ljubitelja stripa za ljubitelje stripa. Sva izdanja koja su tzv. Signature Edition su takva (znaci oni Zagori koje sam naveo, te sve 4. Tex knjige, Dragonero jedna knjiga) ili Masterwork Edition izdanja koja su još malo većeg formata (Alvar Mayori i Magic Wind:Vultur). Eh, a Legaz je ljudina, radi obradu materijala, sa mnom dizajn, većinu prijeloma i eto tu malu distribuciju po Srbiji. (Dekara također radi poneki prijelom) |
 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts
Posted - 10/06/2023 : 10:22:28
|
Svaki Zagorov fan bi trebalo da ima vasa izdanja, vidi se da su sa mnogo paznje uradjena. Hvala Legazu na svemu, covek pakuje bolje od AF, sto je izuzetno tesko nadmasiti. Da je postar izbacio paket iz aviona, ne bi mu nista falilo.
Nisam komentirao za sketchbook. Ovo je nas prvi sketchbook. Nekoliko slika iz sketchbooka imas na linku za novu Kickstarter kampanju, u mome potpisu.  Prije njega je bio Rubinijev artbook, koji je promocioni, ne za prodaju. Imam kod sebe video kako izgleda, ali ga nisam nigdje stavio. |
 |
|
emirem
Advanced Member

10859 Posts
Posted - 10/06/2023 : 11:35:06
|
Dobio mail da je krenulo sa "kicksom". Sad podrska da ne kiksa. 😁
Nego, D.J. trazim na tvom sajtu "atlantic" od Mnoa, je li to uopce proslo kick? Tnx |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts
|
john connor
Senior Member

Serbia
2965 Posts
|
panzer
Advanced Member

12785 Posts
Member since 18/05/2005 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts
|
emirem
Advanced Member

10859 Posts
Posted - 02/07/2023 : 11:23:31
|
D.J. Slao sam ti dvaput mail, ali nema odgovora! Tice se kickstartera za dva Zagorova stripa koji jos par dana traje,hocu da se ukljucim, ali imam pitanja oko adresa slanja!
Upit je jos bio vezan za "cyberpunk Samurai"i "Golem from Venice beach". To nisu tvoja dva projekta nego ih samo podrzavas? Kakve su mogucnosti da se i njih nabavi preko tebe?
|
 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts
Posted - 02/07/2023 : 17:55:02
|
quote: Originally posted by emirem
D.J. Slao sam ti dvaput mail, ali nema odgovora! Tice se kickstartera za dva Zagorova stripa koji jos par dana traje,hocu da se ukljucim, ali imam pitanja oko adresa slanja!
Upit je jos bio vezan za "cyberpunk Samurai"i "Golem from Venice beach". To nisu tvoja dva projekta nego ih samo podrzavas? Kakve su mogucnosti da se i njih nabavi preko tebe?
Ne znam, nisam dobio niti jedan od ta dva emaila, ni na yahoo adressu ni na epicenter adresu. Dobro da si mi napisao. Ta druga dva projeka nisu moji, to su drugi kreatori, no ne mogu se vise nabaviti. To su stari projekti. |
 |
|
emirem
Advanced Member

10859 Posts
Posted - 03/07/2023 : 14:30:43
|
Kad odaberem opciju i kolicinu stripova moramo i postarinu zeljene lokacije, zemlje gdje se dostavlja? Znaci, RH u Zagreb, a moji ce pokupiti u striparnici. |
 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts
|
Topic  |
|