forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 11/06/2023 : 15:02:05  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Čovjek od riječi.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/06/2023 : 15:31:45  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

quote:
Originally posted by Tonto

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by mladjo

Ajde manite se domaće politike, može?

Oki baljezga skoro ka Ladić.
Tvrdit da će neko poginit zbog pivanja navijačkih pisama je skoro ka Ladićevo spominjanje terorizma. Nebuloza.

Moj jedini bliski susret s torcidom (posto me odlasci na utakmice i navijacki folklor zanimaju isto kolko i nove epizode zagora) je izgledao tako da su mi u tri minute protutnjali taracom izokrenuli vecinu stolova porazbijali gomilu boca i casa, jedna starija zena je pala u sok (cukra i vode je bilo dovoljno)... nakon toga je pocela pucnjava (mislim da je policija pucala u zrak) i ja sam umjesto u 2 ujutro zatvorio kafic u 10 navecer i otisao doma.

Nije to terorizam. To je tu negdje kao skup ornitologa u suncan dan na padinama cvijetnog obronka.

Nesto kao kad su me prije par godina okruzule 'kornjace', specijalci Mupa, presjekavsi mi put na A1. Vukli me iz auta radi ST tablica jer je bila pucnjava 'sve u 16'. Kako sam im kazao da mi je lipo s njima ka i pripadnicima teroristicke skupine, malo su stali, sto mi je dalo prigodu da umisto kolina u stumik i sake u slipo oko, izvadin karte od Iron Maidena. E tu su skroz stali i pomalo se zbunjeno pogledavali. Nakon daljnjeg objasnjenja da su mi ti dogadaji i ta sljedba bliski koliko i prepumpavanje septickih jama, pustili su me da nastavim put. Polako sam ubacio u prvu i u retrovizoru gledao jake snage Mupa u oklopima kako se lagano cesu po glavi, (kacigama) i pomalo shvacaju da svi Splicani nisu teroristi, te da imam pravo putovati u svojoj zemlji i po njoj gdje god hocu, unatoc kriticnim dogadajima s kojim veze nemam.

Znači razbijen inventar i pripadnuta baba su terorizam?
Aj LAdiću prestani baljezgat.
S Torcidon iman veze ka i sa ravnogorskin pokreton, ali ovo šta ti pišeš je teška patologija.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 11/06/2023 16:35:51
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/06/2023 : 15:33:15  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
@ Oki

Još uvik čekan objašnjenje zašto ti je jasno da je jedna sirovina idol navijačima Hajduka.
Papala maca jezik?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/06/2023 : 15:34:10  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Čovjek od riječi.

On se ne sjeća da je to obećao.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13984 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 11/06/2023 : 15:37:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Čovjek od riječi.

Sinkopa i amnezija, prije najpoznatije sinkope i amnezije u Hrvata.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8290 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 11/06/2023 : 15:48:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Znači razbijen inventar i pripadnuta baba su terorizam?
Aj LAdiću prestani baljezgat.
S Torcidon iman veze ka i sa ravnogorskin pokreton, ali ovo šta ti pišeš je teška patologija.
Ove tvoje projekcije odnosa s braton i njegovon ženon na sve navijače Hajduka su stvarno slučaj za psihijatre.

Naravno da nije terorizam, teroristi su inteligentni i sposobni ljudi koji se bore za tamo neke svoje ideale. Ovo je obični kretenizam niškoristi potrošača kisika nesposobnih da održe i korov na životu.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 11/06/2023 : 15:55:10  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Čovjek od riječi.

Ma već će ga netko podsjetiti.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/06/2023 : 16:45:04  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
@tonto

To nije rezervirano za Torcidu. Svi ultrasi su isti.
I nije svaki navijač Hajduka istovremeno i Torcida.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8290 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 11/06/2023 : 17:07:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:

@tonto

To nije rezervirano za Torcidu. Svi ultrasi su isti.
I nije svaki navijač Hajduka istovremeno i Torcida.

Tako je...ali malo tko je cijepljen protiv generaliziranja.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5291 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 11/06/2023 : 18:08:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:

@ Oki

Još uvik čekan objašnjenje zašto ti je jasno da je jedna sirovina idol navijačima Hajduka.
Papala maca jezik?

U čemu vidiš problem ili neistinu...da mi je jasno da je lik sirovina ili da je idol?
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/06/2023 : 18:41:55  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

quote:

@ Oki

Papala maca jezik?

U čemu vidiš problem ili neistinu...da mi je jasno da je lik sirovina ili da je idol?

Nisi odgovorija na pitnje.
Al nema veze.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5291 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 11/06/2023 : 18:51:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Ajde manite se domaće politike, može?

Nije mi bila namjera...onim primjerom sam više htio pokazati kako su ljudi postali ovce i više ne razlikuju dobro od lošeg nego samo slijede krdo.
Ajmo za primjer navesti neke tamo navijače, nije bitno kojeg kluba.
Njih 100 recimo malo navija, od tih 100 njih desetak divlja i razbija što god stigne jer je to kao u duhu navijanja. Od svih 100, možda čak njih 50 misli da to razbijanje nema smisla, ali šuti jer ih nije briga ili pak od njih 100 nađu se dva majmuna koja odluče zapaljenim bakljama gađati benzinsku punu ljudi. Od svih sto sigurno kreteni nisu u većem postotku, ali im ne pada na pamet zaustaviti ova dva majmuna jer su dio krda koje bi prije zgazilo pojedinca koji misli suprotno nego vidjelo opasnost u tome što cijela benzinska može odletjeti u tri krasne. Za sve navijačke nerede i pizdarije je kriva vlast jer ne sankcionira idiote pošto su kazne preblage.
Pošto u ljudima sve više vidim ovce, zbog toga i mislim da je ponašanje jednog reprezentativca bitno jer si primjer mladoj "janjadi" koja će biti bijesna kada odraste ako bude imala uzor u takvoj javnoj osobi.
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5291 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 11/06/2023 : 19:07:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Oki

quote:

@ Oki

Papala maca jezik?

Al nema veze.

Pa to što pričam da su ljudi ovce...kod vas Dalmatinaca je to zbog vašeg mentaliteta još izraženije jer ako je jednom idol, onda je svima...nema sada da ćeš doći na rivu u kafić i uz kavicu sa prijateljima pričati ono, e jesi vidio Livaju, koja je to sirovina-iša preskakat ogradu i tući navijače jer će te "ostatak krda" automatski napasti zbog vrijeđanja idola. Jednom idol...svima idol.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 11/06/2023 : 19:17:13  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Ne bis virova, ali nije tako bas sve, to jest nisu svi...
Znan da vama 'izvana' to tako ne izgleda, alu ima nas. Tu smo.
Evo bas jucer nakon gradela sidimo i pricamo, jedno drustvance, pa dokle je to doslo, di to ide...
Kakvo samo idolopklonistvo...
Nema nas istina puno, ali razumimo, pa i osudujemo.
A da nije tesko, tesko je!

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 11/06/2023 : 19:19:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
U stali medu krdom smrdi, ali jebiga, toplo je.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 11/06/2023 : 19:25:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Čovjek od riječi.

Ma već će ga netko podsjetiti.

Pa sta sad. Idu coviku godine. Zaboravi di je sta stavija. Sta je nekad reka. Di je to bilo. Kako je bilo...
Dode to s godinama.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/06/2023 : 20:02:23  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

quote:

quote:
Originally posted by Oki

quote:

@ Oki

Papala maca jezik?

Al nema veze.

Pa to što pričam da su ljudi ovce...kod vas Dalmatinaca je to zbog vašeg mentaliteta još izraženije jer ako je jednom idol, onda je svima...nema sada da ćeš doći na rivu u kafić i uz kavicu sa prijateljima pričati ono, e jesi vidio Livaju, koja je to sirovina-iša preskakat ogradu i tući navijače jer će te "ostatak krda" automatski napasti zbog vrijeđanja idola. Jednom idol...svima idol.

To san i mislija. Dalmatinci su ovce.
Isto ka šta se ljudi generalno glupavi, al kod vas sjevernjaka je to zbog konjušarskog mentaliteta još izraženije.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 11/06/2023 20:02:52
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/06/2023 : 20:05:35  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Sad samo čekan da vidin ko je prvi licemjer koji će reagirat na moj upis.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13028 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 11/06/2023 : 21:38:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:

Reem mi je simpatičan lik, ali taj njegov i texov stav me podsjeća na misice kad na onin predstavljanjima pričaju da su za mir u svijetu i da ne žele da na svitu bude gladnih.
Naivno i dosadno.

Ti si mene s nekim pomešao, ja obožavam nasilje, keve mi nevenke!
Nema boljega od mirisa napalma ujutro.
I Terminator nekad davno rekao, u ljudskoj prirodi nam je da se uništavamo, i to treba poštivat.

Strike first. Strike hard. No mercy.
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5291 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 11/06/2023 : 21:53:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Neće nitko...svi znamo da na reakciju na tvoj upis, odmah preskačeš ogradu i što slijedi - napustio bi forum da mu ne budeš teret.
...ali neka te, meni ne smetaš.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 11/06/2023 : 23:23:22  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Prvo preskoci/popenji se na ogradu, pa kazi hop!

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 12/06/2023 : 04:35:07  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

quote:

Reem mi je simpatičan lik, ali taj njegov i texov stav me podsjeća na misice kad na onin predstavljanjima pričaju da su za mir u svijetu i da ne žele da na svitu bude gladnih.
Naivno i dosadno.

Ti si mene s nekim pomešao, ja obožavam nasilje, keve mi nevenke!
Nema boljega od mirisa napalma ujutro.
I Terminator nekad davno rekao, u ljudskoj prirodi nam je da se uništavamo, i to treba poštivat.

Nasilje?
Nasilje preziren.
Ali volin kad ljudi imaju stav i nisu ovce(iako san i ja ovca ako pitaš Okija).

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 12/06/2023 : 04:37:57  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 12/06/2023 : 04:41:51  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

quote:

Neće nitko...svi znamo da na reakciju na tvoj upis, odmah preskačeš ogradu i što slijedi - napustio bi forum da mu ne budeš teret.
...ali neka te, meni ne smetaš.

Evo ti si reagira.
I ja ne napuštan forum. Forum tu i tamo napusti mene.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 12/06/2023 : 06:20:41  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Cetri ipo... 🤟😉👍

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.02 seconds. Snitz Forums 2000