forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Tennis
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 200

dovlajoe
Junior Member

Serbia
415 Posts

Member since 11/01/2019

Posted - 11/06/2023 : 20:56:48  Show Profile Show Extended Profile  Send dovlajoe a Private Message  Reply with Quote
Novak nije postao najbolji teniser svih vremena osvajanjem 23. slema, već mnogo ranije. Sada je samo ostavio bez ikakvih argumenata sve one koji su u to sumnjali.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14543 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 11/06/2023 : 21:07:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Čestitke Đokoviću!
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5456 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 11/06/2023 : 21:57:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Novak je najveći u povijesti i ne vjerujem da će ikada itko biti blizu njegovim dostignućima.
Go to Top of Page

jagodanbg
Advanced Member

3001 Posts

Member since 17/07/2019

Posted - 11/06/2023 : 22:01:04  Show Profile Show Extended Profile  Send jagodanbg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DzekDenijels

Prešao igricu.
Mislim, davno je prešao igricu, ali sada je svima jasno.
Kada je tenis u pitanju definitivno NAJVEĆI svih vremena...

To je to, i zvanična potvrda. Mada ja ne verujem šta čitam po mrežama, ima ljudi koji mu i dalje spočitavaju! Ameri dominiraju, ne mogu da mu oproste!!
Još Jokara sutra...pa pući će od muke. Samo da nas ne bombarduju ponovo 😆

Pumpaj

Edited by - jagodanbg on 11/06/2023 22:02:05
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21836 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 11/06/2023 : 22:54:32  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

Nije ovo danas bilo baš lagano, ali Đoković je dobro igrao.

Stvarno je čudan utisak da ima tako malo pobjeda u Njujorku.

da ga nisu sramno diskvalifikovali pre tri godine,i da je mogao da igra prošle,verovatno bi ih imao pet,a ne tri.

ali svejedno,danas u nekom razgovoru sa društvom oko ove teme,i ja se začudih da ih nema više.

Odbrojavanje: još 28 dana
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13074 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 11/06/2023 : 23:05:36  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Prešao igricu.

Igrica nije završena, Đoković je otključao viši level.

Have mercy
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21836 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 11/06/2023 : 23:10:16  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jagodanbg

quote:

Prešao igricu.

To je to, i zvanična potvrda. Mada ja ne verujem šta čitam po mrežama, ima ljudi koji mu i dalje spočitavaju! Ameri dominiraju, ne mogu da mu oproste!!

Jokara prekosutra,da ispravim.
U svoj gužvi u kojoj sam zadnjih nedelja,od sna sam odvajao da ispratim Jokarine mečeve i zadnja dva Noletova - ovih dana sam toliko ponosan što sam sunarodnik ovakvih ljudskih veličina.
Na stranu što su neverovatni sportisti,Novak čak možda i jedan od najvećih svih vremena (neki kažu i najveći sa obzirom da je u individualnom sportu),oni su pre svega veliki ljudi,skromni,čestiti,hrabri...

Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4687 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 11/06/2023 : 23:12:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
Godina je 2023,

posle stotinu osvojenih titula, Novak igra za vecnost, za matorog jarca nad jarcevima. I to u Parizu, gde je bas bio lomljen i gde smo ga svi otpisali zauvek.

I dalje ne mogu da verujem da je ovo je bilo finale koje sam gledao prakticno bez nervoze, straha, adrenalina koji me baca na sve strane stana. Tacno sam znao da je nemoguce da ovo izgubi, da mu isklizne iz ruku.

I u govoru, tacno ni rec zahvalnosti publici, samo fudbalerima 🙂

Muskarac, otac, KRALJ!!!!

I stvarno, it's the most wonderful time of the year! ( odavno nisam video stosniju reklamu, bravo i za Reno)

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2830 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 11/06/2023 : 23:40:33  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Hmm treci set cini mi se 3:3 neki vazan poen i Nole udari u mrezu.. i lopta.. upada na norvezanovu stranu..
tu pomislih, danas ga bas nista ne moze zaustaviti :)

Francuski Bogovi Grafizma
Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 12/06/2023 : 02:12:59  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
Bravo za Noleta, neverovatnog sportistu i mentalnog džina, pravog šampiona.

Pored 23 osvojena gren-slem trofeja, bitno je i to da je PRVI IKADA koji je sva 4 najveća turnira osvajao minimum po 3 puta.
Konačno da više ne slušam bajke o Lejveru, Emersonu i ostalima (koje su počeli da spominju Novakovi hejteri kad im je ponestalo argumenata za Federera i Nadala) koji su turnire osvajali igrajući većinu mečeva na travi, protiv dalekog manjeg broja protivnika i protiv daleko manje spremnijih protivnika jer tenis nekada ni priblčižno nije bio toliko fizički zahtevan sport kao što je to danas slučaj.Mislim, svaka njima čast na svemu, ali tenis iz pre-open ere i ovaj današnji se ne mogu ni pod razno porediti, štaviše ne mogu ni onaj iz recimo osamdesetih godina i ovaj danas, onda nije bilo obaveznih Masters turnira.

S obzirom na to koliko je Novak dominantan na travi, biće prvi favorit i na Vimbldonu, a ako ga osvoji, eto i nove prilike za kalendarski gren-slem posle na US Openu (što je i najteža prepreka).

Inače, kad se već spominju Novakova diskvalifikacija sa jednog US Opena i propuštanje zbog Covida drugog, plus Australian Open, ne treba zaboraviti ni jedan otkazan Vimbldon gde bi čak bio i najveći favorit za titulu ako gledamo ta 4 propuštena turnira, dakle treba uračunati i to.
Trenutno, niko od igrača iz samog teniskog vrha nema neku posebnu igru za travu sem Đokovića, štaviše ludi Kirgios je rival koga se tu najviše treba plašiti ukoliko uopšte bude igrao.

Edited by - maelstrom on 12/06/2023 02:13:54
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4910 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 12/06/2023 : 08:10:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
Kakav hype oko Djokovica. Federer je najbolji i najelegantniji igrac univerzuma svih vremena ...

Dosta zajebancije.

Djokovic apsolutni br 1. Federer bez konkurencije do Nadala a zatim i Novaka. Sa ovom dvojicom muka ziva. Plus sto je utripovao pa mu sve tesko padalo. Plus medjusobni skor na strani Djokovica.

Nadal apsolutni broj 2. I on bolji u medjusobnom skoru sa Federerom. Malo stil igre, istrosio se vremenom skroz na skroz.

Olimpijska medalja nije nikakvo merilo, tj. nema presudan uticaj na ovo rangiranje. Murray dva puta Olimpijski sampion.

Djokovic all time leader u zaradi od turnira. Plus sve one titule ...

O preprekama, koje su mu pravili i koje je on sam pravio, publici, negativnom imidzu zemlje porekla... sve faktori koji su otezali uspeh, a sa kojima bi drugi imali neuporedivo vise problema.

Mislim da ovde prica ne staje. Igrace ovaj jos...

sangue navajo
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41175 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/06/2023 : 12:30:19  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

quote:

quote:

Prešao igricu.

U svoj gužvi u kojoj sam zadnjih nedelja,od sna sam odvajao da ispratim Jokarine mečeve i zadnja dva Noletova - ovih dana sam toliko ponosan što sam sunarodnik ovakvih ljudskih veličina.
Na stranu što su neverovatni sportisti,Novak čak možda i jedan od najvećih svih vremena (neki kažu i najveći sa obzirom da je u individualnom sportu),oni su pre svega veliki ljudi,skromni,čestiti,hrabri...

On je kreten koji grli drvece, zavlaci se u bosanske piramide, prica kako je gledao ljude koji molitvom vrse preciscavanje vode, bavi se teorijama zavera u vezi vakcina, prica da je neki mali iz Srbije koji ce vladarima iz senke da pomuti planove, bavi se cetnikovanjem, sve u svemu krelac.

Vanserijski sportista, rame uz rame sa Dzordanom, Vudsom, Sumaherom, Alijem itd. sto se tice terena a van toga ozbiljan saban. Prilikom masovnih demonstracija protiv iskopavanja litija da izjavu pa je povuce pa onda u sred kampanje ide kod Vucica na prijem. Za mene je veliki Ali sa njegovim stavovima i borbom za prava ljudi a ovo je obicna ljiga koja igra kolo sa kriminalnom vlasti u Srbiji. Gradi zgrade, terene na Kalemegdanu (koje je sad vratio a iskocice vec neki razlog), falsirao je onu prelezanu koronu opet u dogovoru itd. Ima oca jos veceg majmuna i celu familiju koja po Srbiji radi sta hoce.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 12/06/2023 : 12:53:53  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
Samo si zaboravio da spomeneš da je novčano pomogao toliko ljudi širom sveta, a pogotovo u Srbiji i to ljudima kojima je ta pomoć itekako bila potrebna.Kako lično, tako i njegova fondacija.A pomagao je ne samo pojedincima i ustanovama već i državama tipa kad su bile poplave i slično.Nekoj teškoj oboleloj deci je njegova pomoć spasila život.
I ne radi se samo o novčanoj pomoći, koliko smo puta mogli da čujemo da je izdvojio vreme i video se sa nekim svojim specifičnim fanom koji ga je na razne načine pratio, pozvao ga ne neki meč i platio kartu do tamo, poslao mu potpisan neki deo opreme i slično.

Što se tiče politike, Novak je milion puta izjavljivao da je apolitičan i da što se toga tiče nikoga neće podržavati.Šta njegov otac radi, on na to ne može uticati niti se slaže sa njim u mnogo čemu.Šta treba da uradi, da se odrekne oce, pa da li bi iko od nas ovde to uradio zarad mnogo ozbiljnijih stvari?Naravno da ne bi.On je odrastao čovek i ima svoju porodicu, šta mu rade otac i stric to je njihova stvar.

A ako je "četnikovanje" to što je napisao da je Kosovo srce Srbije, neka "četnikuje" što se mene i većine građana Srbije tiče još tako mnogo, mnogo puta.Čuj "četnikovanje". Ne vidim da se on inače petljao u bilo šta drugo što se tiče politike, Vučić je predsednik države i što je bukvalno po koji put otišao na prijem kod dotičnog kada je bio usput i poneki doček ili je bio neki turnir u Beogradu, to je isključivo zbog funkcije koju dotični vrši i isto bi bilo sa bilo kim drugim.
Ako je problem u tome što Đoković ne podržava ovu sadašnju opoziciju, a vala tu mu skidam kapu, svi su oni ista bagra, iste lopine i dobro znam da Srbiji neće svanuti ma ko od njih nas jahao narednih ne znam koliko godina.Najbolje je ne mešati se u to, što dalje od te žabokrečine.Ima Đoković pametnija posla i da širi ugled Srbije i uopšte regiona jer na primer ima Ivaniševića za trenera i u svetu će nas uvek prvo prepoznati po Đokoviću, Jokiću, Tesli, Pupinu i sličnima nego po političarima.

Edited by - maelstrom on 12/06/2023 12:55:59
Go to Top of Page

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2632 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 12/06/2023 : 13:10:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message  Reply with Quote
Maelstrom, svaka ti je k'o u Njegoša.
Bravo...

Carpe diem
Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 12/06/2023 : 13:27:22  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
quote:

Maelstrom, svaka ti je k'o u Njegoša.
Bravo...

Ma stvarno nema smisla da se čovek napada bezveze, a toliko toga dobrog je uradio i usput nam svima doneo puno radosti.Znam da mnogima (ne mislim sad tu konkretno ni na sawitcha niti bilo koga ovde sa foruma) najviše smeta što ne podržava neku opoziciju i što se nije uneo u neke proteste, ali isti ti kojima to smeta recimo nemaju petlje da zamere svojim rođacima, prijateljima i komšijama što podržavaju vlast zarad zadržavanja posla, dobijanja neke dnevnice ili bilo čega sličnog ili bilo kakve koristi.Vlast se pre svega osvaja na izborima, a dotični su od toga toliko daleko da je bespredmetno čak i pričati o nekoj izbornoj krađi i o neravnopravnim uslovima jer je razlika ogromna.Dakle, umesto po Đokoviću, neka prvo "udare" po svojim prijateljima.A šta neće, kao dobri smo, sutra na rakiju, prekosutra na pečenje i roštilj?

Novakovog oca i strica ni ja ne volim, ali ma koliko i oni brljavili nisu sad napravili neko zlo pa da se satanizuju, najviše daju idiotske izjave i petljaju se gde ne treba, stric je malo petljao sa turnirom i to nije ok, ali opet kako smo i čuli, Novak nije imao puno saznanja o tome i verovatno zato i diže ruke od svega toga.
Njegova braća isto nisu za primer baš, ali ne vidim da su ikome išta loše uradili, jednostavno su iskoristili senku poznatog brata, a kako će da žive svoj život, njihova stvar.Ne vidim da mi kao građani Srbije imamo neku štetu od Novaka Đokovića, naprotiv imamo određenu dozu radosti, a mene lično ostali članovi njegove porodice ne zanimaju, sem slatke dečice kojoj želim sve najbolje.
A ko je Novak Đoković najbolje znaju oni kojima je direktno pomogao kada im je ta pomoć bila najpotrebnija, dosta je dece među njima.Ne treba zaboraviti i da njegova fondacija cilja pre svegta predškolske ustanove, dakle one najmlađe.A to je konstantna pomoć, tu je uvek i njegova ad-hok novčana po potrebi mnogima širom sveta.Setimo se samo još 2011. kada nije bio toliko poznat i kada je tek svoj drugi gren-slem osvojio koliko je pomagao žrtvama katastrofe u Fukušimi u Japanu.

Edited by - maelstrom on 12/06/2023 13:28:24
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21836 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 12/06/2023 : 13:47:16  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Bože al se Savić isro sa gornjim postom - četnikovanje,teoretičar zavere,Vučićev čovek...šta sve ne pročitah.
Maelstrom je napisao lepo i jasno o Noletu van terena (majstore,svaka ti čast kako napisa).
Takva ljudina je pravi ambasador naše države,svih nas.A to što ga zapad ne voli samo je pokazatelj o kakvom se čoveku radi.

Normalno,to što nije primio vakcinu za koronu mu je još jedan ogroman plus.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/06/2023 : 14:09:20  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Znači ovde politika može a u svaštari ne može,jel manhunteru?

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41175 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/06/2023 : 14:25:08  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maelstrom

Samo si zaboravio da spomeneš da je novčano pomogao toliko ljudi širom sveta, a pogotovo u Srbiji i to ljudima kojima je ta pomoć itekako bila potrebna.Kako lično, tako i njegova fondacija.A pomagao je ne samo pojedincima i ustanovama već i državama tipa kad su bile poplave i slično.Nekoj teškoj oboleloj deci je njegova pomoć spasila život.
I ne radi se samo o novčanoj pomoći, koliko smo puta mogli da čujemo da je izdvojio vreme i video se sa nekim svojim specifičnim fanom koji ga je na razne načine pratio, pozvao ga ne neki meč i platio kartu do tamo, poslao mu potpisan neki deo opreme i slično.

Što se tiče politike, Novak je milion puta izjavljivao da je apolitičan i da što se toga tiče nikoga neće podržavati.Šta njegov otac radi, on na to ne može uticati niti se slaže sa njim u mnogo čemu.Šta treba da uradi, da se odrekne oce, pa da li bi iko od nas ovde to uradio zarad mnogo ozbiljnijih stvari?Naravno da ne bi.On je odrastao čovek i ima svoju porodicu, šta mu rade otac i stric to je njihova stvar.

A ako je "četnikovanje" to što je napisao da je Kosovo srce Srbije, neka "četnikuje" što se mene i većine građana Srbije tiče još tako mnogo, mnogo puta.Čuj "četnikovanje". Ne vidim da se on inače petljao u bilo šta drugo što se tiče politike, Vučić je predsednik države i što je bukvalno po koji put otišao na prijem kod dotičnog kada je bio usput i poneki doček ili je bio neki turnir u Beogradu, to je isključivo zbog funkcije koju dotični vrši i isto bi bilo sa bilo kim drugim.
Ako je problem u tome što Đoković ne podržava ovu sadašnju opoziciju, a vala tu mu skidam kapu, svi su oni ista bagra, iste lopine i dobro znam da Srbiji neće svanuti ma ko od njih nas jahao narednih ne znam koliko godina.Najbolje je ne mešati se u to, što dalje od te žabokrečine.Ima Đoković pametnija posla i da širi ugled Srbije i uopšte regiona jer na primer ima Ivaniševića za trenera i u svetu će nas uvek prvo prepoznati po Đokoviću, Jokiću, Tesli, Pupinu i sličnima nego po političarima.

Mozemo redom. Pomogao je mnogima, evidentno, to nikad niko nije sporio. Samimm tim sto je ustedeo brdo placenog poreza zivotom u Monaku je iskazao vrhunsku dozu patriotizma. Dok je busanje u grudi to moze svuda ali kada treba platiti redovan porez i onaj na ekstra zaradu onda prc, ne ide. Malo pranja savesti i show off momenta ne moze oprati vrhunski cin nepatriotizma po meni. Na primer Federer placa Svajcarskoj a Nadal Spaniji.

Ove male gestove za fanove da nema pa onda bi bio ekstreman idiot. Ali kontam da mu je to vise sugerisanje PR-ova.

Sto se tice njegove apoliticnosti mogao bih nekako da progutam da ne pravi dilove sa SNS-om i ne pojavljuje im se na nogama u kampanji. Da mu otac recimo nije bio kod Tadica na skupovima a sada slizan sa SNS-om. Da nemaju nikakav dil sa malim hidro-centralama i trpanjem reka u cevi, da nemaju terene i zgrade na i oko Kalemegdana, da nema tu politicku "borbu" protiv vakcina i zapadnog establismenta. Ovako je to samo sviranje u trombon.

Cetnikovanje nije "Kosovo je Srbija" vec patriotizam. Cetnikovanje je slikanje sa cetnicima i njihovim zastavama, rakijama sa Drazinim likom i slicno. Dakle ne alegorija vec eksplicitno cetnikovanje. Hoces slike?

Ne mozes da podrzis protest protiv kopanja litijuma i brze bolje povuces. Gde je sada da podrzi proteste u drzavi unistenoj diktaturom i kriminalom? Kakav si ti patriota kad cutis kao p na sve ono sto se desava u tvojoj drzavi. Ali dobro, mozda ako se desi diktatura u Monaku, mozda tamo reaguje.

Cenim da svaki od vas sto balavite na njegove poteze prvom prilikom skokne u Bosnu na piramide, grli drvece, pase travu sa Pepe Imasom, moli se i precisvava vodu...

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 12/06/2023 : 14:33:25  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Kako je sawitch upravo pokosio anta i maelstroma ovim postom. Dosad neviđeno na forumu.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

jagodanbg
Advanced Member

3001 Posts

Member since 17/07/2019

Posted - 12/06/2023 : 14:37:55  Show Profile Show Extended Profile  Send jagodanbg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:

quote:

quote:

Prešao igricu.

On je kreten koji grli drvece, zavlaci se u bosanske piramide, prica kako je gledao ljude koji molitvom vrse preciscavanje vode, bavi se teorijama zavera u vezi vakcina, prica da je neki mali iz Srbije koji ce vladarima iz senke da pomuti planove, bavi se cetnikovanjem, sve u svemu krelac.

Vanserijski sportista, rame uz rame sa Dzordanom, Vudsom, Sumaherom, Alijem itd. sto se tice terena a van toga ozbiljan saban. Prilikom masovnih demonstracija protiv iskopavanja litija da izjavu pa je povuce pa onda u sred kampanje ide kod Vucica na prijem. Za mene je veliki Ali sa njegovim stavovima i borbom za prava ljudi a ovo je obicna ljiga koja igra kolo sa kriminalnom vlasti u Srbiji. Gradi zgrade, terene na Kalemegdanu (koje je sad vratio a iskocice vec neki razlog), falsirao je onu prelezanu koronu opet u dogovoru itd. Ima oca jos veceg majmuna i celu familiju koja po Srbiji radi sta hoce.

Delim (vecim delom) misljenje sa tvojim, meni je kao osoba jako antipatican i bas sam se smorio kad je krenuo da šuruje sa SNS i ušao u nekretnine (mada izvalio sam da su bahati vec kada su otvorili restoran na NBG i izbacili bastu ladno na par javnih parking mesta, obelezenih, zoniranih, gde se naplacuje parking).

Mada danas se pojavila neka nova teorija:

https://twitter.com/PersaMala/status/1668001665297928192?t=VPhLXgyWPK80-j6D9XVAcw&s=35

Pumpaj
Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 12/06/2023 : 14:41:50  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
Na šta da plati porez, ne razumem?Porez sigurno plaća Srbiji na imovinu koju ima ovde.Zašto da plaća porez Srbiji za imovinu koju ima napolju?Sve kad bi i hteo, to je nemoguće.
Ako misliš na turnire, porez plaća tamo gde dobije novčanu nagradu, svakako tu nagradu nije obezbedila Srbija već Britanija, Francuska, Australija i SAD, štaviše dobrim delom čak ni oni već i mnogi sponzori koji su i iz nekih drugih zemalja, često sa Dalekog istoka.

Ako hoćeš da kažeš da bi između turnira trebao da živi u Srbiji, dobro znaš da je to nemoguće i da Srbija ne može po uslovima, koji su njemu potrebi da bude vrhunski sportista na tom nivou, da se poredi sa Švajcarskom i Španijom, mislim stvarno.

Dakle dosta sa tom besmislicom o porezu, da ne plaća porez na imovinu koju ima u Srbiji (a ima je i stoga svakako plaća veći porez Srbiji nego ti,ja i većina drugih), bila bi druga prica.

Tih gesta za fanove ima milion i ne samo gesta već je čovek motivacija za milione širom sveta, uvek je bio tu da uputi lepe reči povodom bilo čega šta je trebalo, povodom bilo kakve tragedije, nije se libio da čestita na uspehu bilo komer, za razliku od nekih drugih.

Opet ponavljam, nije on podržao nijednu političku stranku, šta mu otac radi to je stvar njegovog oca, Novak svakako neće prestati da priča sa svojim ocem zbog toga, da li bi ti to uradio sawitchu da si na njegovom mestu?

Što se tiče četničkih slika, slobodno ih okači, naravno ako su one prave, ne montaža.Da ih ima, bile bi već po raznim medijima, a naravno da ih nema.

To što posećuje piramide i "grli" drveće sawitchu ne ide nekako u prilog tvojoj tvrdnji da je agresivan, četnik i kabadahije zar ne?Nekako su to suprotne stvari? ;) Zar je "grlenje" drveća i poseta piramidama greh?

Diktatura je u Srbiji oduvek, a Srbija nije imala krštenog vladara još od kneza Mihaila i šta sad, treba da podržava Murtu da bi sjahao Kurta?Kako da ne, onda bi bio budala.Mi kao narod prvo treba da se menjamo, a onda ćemo lako sa političarima.

I nema potrebe da se ulazi u tu žabokrečinu od politike, kvari se ovo retko sportsko dostignuće koje je Novak postigao.

Edited by - maelstrom on 12/06/2023 14:45:06
Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 12/06/2023 : 14:43:37  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Kako je sawitch upravo pokosio anta i maelstroma ovim postom. Dosad neviđeno na forumu.

Ne znam šta mene ima da pokosi, ne razumem, nije ovde reč ni o meni ni o njemu ni o Anti.O čemu se tu uopšte radi?Zalutao si očigledno.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41175 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/06/2023 : 14:43:37  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bože al se Savić isro sa gornjim postom - četnikovanje,teoretičar zavere,Vučićev čovek...šta sve ne pročitah.
Maelstrom je napisao lepo i jasno o Noletu van terena (majstore,svaka ti čast kako napisa).
Takva ljudina je pravi ambasador naše države,svih nas.A to što ga zapad ne voli samo je pokazatelj o kakvom se čoveku radi.

Normalno,to što nije primio vakcinu za koronu mu je još jedan ogroman plus.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 12/06/2023 : 14:47:52  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ajd bez politike.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41175 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/06/2023 : 14:48:15  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Delim (vecim delom) misljenje sa tvojim, meni je kao osoba jako antipatican i bas sam se smorio kad je krenuo da šuruje sa SNS i ušao u nekretnine (mada izvalio sam da su bahati vec kada su otvorili restoran na NBG i izbacili bastu ladno na par javnih parking mesta, obelezenih, zoniranih, gde se naplacuje parking).

Mada danas se pojavila neka nova teorija:

https://twitter.com/PersaMala/status/1668001665297928192?t=VPhLXgyWPK80-j6D9XVAcw&s=35

Sta mislis kako sam se ja smorio tek. Pratim ga od prvih dana jos od kad je Ljubicic rekao da imamo mladog dobrog tenisera. I on mi se posere na svaku moju strepnju kad udari lopticu. I juce sam navijao za njega, jbg, sport je u pitanju i zasluzio je realno da bude najjaci u istoriji ali sve ostalo je dijametralno suprotno mojim stavovima.

Go to Top of Page
Page: of 200 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.41 seconds. Snitz Forums 2000