Author |
Topic |
ivanl
Advanced Member
Croatia
15785 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 12/06/2023 : 06:26:19
|
quote: Originally posted by Hercule Poirot
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by tinton
Čovjek od riječi.
On se ne sjeća da je to obećao.
Sinkopa i amnezija, prije najpoznatije sinkope i amnezije u Hrvata.
Ima dosta preparata za pamcenje i koncetraciju
https://mojaljekarna.hr/79-pamcenje-i-koncentracija
Za 'pamfletiranje', bas i ne...
|
Los cukar na fritulama! |
|
|
Tonto
Advanced Member
8290 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 12/06/2023 : 06:51:05
|
quote: Originally posted by ivanl
Prvo preskoci/popenji se na ogradu, pa kazi hop!
Cetri ipo... 🤟😉👍
Zato rano ide leci... |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10229 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 12/06/2023 : 08:14:44
|
quote: Originally posted by Tonto
Cetri ipo... 🤟😉👍
Zato rano ide leci...
Ako se i zajebavaš. Liježen s kokošama a dižen s pivcima. Ja san ti ka Jeti ili čudovište iz Loch Nessa. Dalmoš koji radi. Mitsko biće. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15785 Posts
Posted - 12/06/2023 : 08:29:51
|
Cetri ipo... 🤟😉👍
Zato rano ide leci...
Ako se i zajebavaš. Liježen s kokošama a dižen s pivcima. Ja san ti ka Jeti ili čudovište iz Loch Nessa. Dalmoš koji radi. Mitsko biće.
Tesko vrijeme za matore, prijatelju moj Ljudi postaju nalik na kokosi Slabo vide i rano lijezu A jutrom zure na kopanje Zbijeni u gomile duvana Dzepova usukanih od znoja dlanova Zalaze svuda i u sve guraju nos... |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30960 Posts
Member since 17/09/2006 |
|
tihomirduras
Senior Member
1839 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 12/06/2023 : 13:27:40
|
Ma jasno je Tex2 i ReemCP samo glumataju stalno se vraćajući na temu, ma ne bi se čudio da su dileri i svodnici koji drže ukrajinke i ruskinje u podrumu. |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15785 Posts
Posted - 12/06/2023 : 14:09:31
|
quote: Originally posted by tihomirduras
Ma jasno je Tex2 i ReemCP samo glumataju stalno se vraćajući na temu, ma ne bi se čudio da su dileri i svodnici koji drže ukrajinke i ruskinje u podrumu.
Svi smo mi TEMA! Cek' samo jos malo do srijede navecer, pa ce biti mozda i konstruktivnije. Iako mislim da ce biti ili nasladivanja ili... pa; opet nasladivanja. |
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
13984 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10229 Posts
Posted - 12/06/2023 : 15:08:25
|
Cetri ipo... 🤟😉👍
Zato rano ide leci...
Ako se i zajebavaš. Liježen s kokošama a dižen s pivcima. Ja san ti ka Jeti ili čudovište iz Loch Nessa. Dalmoš koji radi. Mitsko biće.
Tesko vrijeme za matore, prijatelju moj Ljudi postaju nalik na kokosi Slabo vide i rano lijezu A jutrom zure na kopanje Zbijeni u gomile duvana Dzepova usukanih od znoja dlanova Zalaze svuda i u sve guraju nos...
Što time misliš da kažeš? Prljavi skote bez časti.
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10229 Posts
Posted - 12/06/2023 : 15:10:48
|
quote: Originally posted by tihomirduras
Ma jasno je Tex2 i ReemCP samo glumataju stalno se vraćajući na temu, ma ne bi se čudio da su dileri i svodnici koji drže ukrajinke i ruskinje u podrumu.
Ma nisu oni dovoljno maštoviti za tako nešto. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15785 Posts
Posted - 12/06/2023 : 16:51:18
|
Cetri ipo... 🤟😉👍
Zato rano ide leci...
Tesko vrijeme za matore, prijatelju moj Ljudi postaju nalik na kokosi Slabo vide i rano lijezu A jutrom zure na kopanje Zbijeni u gomile duvana Dzepova usukanih od znoja dlanova Zalaze svuda i u sve guraju nos...
Što time misliš da kažeš? Prljavi skote bez časti.
Suncana strana ulice Prva ploca, B strana, zadnja pisma, ili pisma pod f) |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13028 Posts
Member since 03/01/2018 |
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15785 Posts
Posted - 13/06/2023 : 00:08:56
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by ivanl Suncana strana ulice Prva ploca, B strana, zadnja pisma, ili pisma pod f)
kako si glup kako si ohol dragi moj sudiš o mojim osjećajima kako si ružan u svojoj nezrelosti dragi moj izvještačen bijesan neshvaćen na tvome licu praznuje veliko ništa i da živiš tisuću godina nećeš uspjeti daleko si ti od istine
🎼🎵🎶🎶🎵🎶 |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15785 Posts
Posted - 13/06/2023 : 00:30:44
|
quote: Originally posted by globinjo
George Michael je peška ovu pismu
A je. Koju? Father figure? (Popizdice ReemCP i tex2, a sta cu in ja...) Nije on moga ovako sta ni napisat, ni otpivat, ni odsvirat. A sad, jeli ga moremo nac u ovom tekstu, nije na meni da sudim. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13028 Posts
Posted - 13/06/2023 : 17:35:25
|
(Popizdice ReemCP i tex2, a sta cu in ja...)
Ma neće, sve je dobro dok Globinjo ne popizdi i počne nas sve redom stavljat na hlađenje :) Dobro da se piše u ovom topicu i kako-tako nabrijava, najgore da tema padne na drugu, treću stranicu ovog sportskog pdf-a pa da se dogodi još da neki i zaborave da uskoro igramo ;)
Jer nešto je bilo spomena da neki imaju slaba sjećanja i pamćenja, nekako je i kod mene u zadnje vrijeme tako, zaboravim kad idem iz jedne u drugu prostoriju po što sam iša, ali vjerujem da nije sad to nešto previše zabrinjavajuće.
Nego, kad sam kod slabog sjećanja, ne znam jesam li Ivane već stavljao ovdje ove slike, zet i ja smo uoči Rusije tamo 2018. napravili ove kockice ispred kuće pa to svaku godinu lagano održavamo, opet prefarbamo da osvježimo, ove godine još nismo stigli kad ne možeš uhvatit normalan dan, stalno svako-malo neki pljuskovi i oborine. Ali, naći se uskoro vremena i za to.
Zastava je isto tu postavljena, lagano se vijori, sve je spremno, sutra krećemo lagano od pjesme pokojnog Dine (malo nas je al nas ima) pa preko drugih navijačkih pjesama, danas se uzelo i nešto mesa u gradu, ma bit će to super, kažem ti ja
|
Strike first. Strike hard. No mercy.
|
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12492 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15785 Posts
Posted - 13/06/2023 : 22:45:06
|
Bravo Reem!
Meni bandira uvik visi sa terace. Nazalost ne znan di san je stavija, a nes ti sta je proslo od proslog puta. Morat cu ic sutra u Naprijeda ili vec di, pa kupit novu.
Ove kockice plocice, sad su me sitile na nasu staru kuzinu, kad sam bija dite, ovakav je dezen imala sa nekim starim teskim plocicama u bivsoj Jugi. A kad se raspala ona drzava mi prominili kuzinu, pa tako i pod i kockice...🙃 |
Edited by - ivanl on 13/06/2023 22:47:29 |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13028 Posts
Posted - 14/06/2023 : 08:41:57
|
Hvala Izivko i Ivane, također se pridružujem željama da uživate večeras
Ove kockice plocice, sad su me sitile na nasu staru kuzinu, kad sam bija dite, ovakav je dezen imala sa nekim starim teskim plocicama u bivsoj Jugi. A kad se raspala ona drzava mi prominili kuzinu, pa tako i pod i kockice...🙃
Meni je uvijek bilo zanimljivo kad sam gledao nekad "Prijatelje", kako se u kadru znala često vidit ona nekakva dekica sa kockicama, to mi je bilo uvijek fascinantno :)
(iza Chandlera i Phoebe)
|
|
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15785 Posts
Posted - 14/06/2023 : 09:03:15
|
Nizozemci ce postaviti gomilu svojih zastavica pokraj sjedalica na stadionu jer to vole i prakticiraju. A kako se ocekuje 15 000 Hrvata, a zastave su nam istih boja, predlazem docrtavanja grba u sredini, (sto nije neka teskoca) i eto ti 'pizdarije'. Dakle uz ulaznicu, obavezno ponjeti na stadion i crveni flomaster! 🇭🇷 |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13028 Posts
Posted - 14/06/2023 : 10:11:52
|
Hehe, dobra ideja ;)
Vidim da je Koeman izjavio da su vježbali i jedanaesterce, ne znam baš koliko će im to pomoći ako dođe do toga :)
quote: Nizozemci vježbali jedanaesterce Susret će se igrati na stadionu De Kuipu, gdje Nizozemci nisu izgubili 23 godine, odnosno čak 31 utakmicu. "U Rotterdamu godinama nismo izgubili, vjerujem da će nam to biti prednost", dodao je Koeman. Nizozemski strateg otkrio je kako su Nizozemci vježbali izvođenje jedanaesteraca.
"Nije se puno toga promijenilo od mojeg doba, morate preuzeti odgovornost i izvesti udarac. Morate ih trenirati kako biste bili što bolji", naglasio je Koeman, koji je tijekom karijere sjajno izvodio kaznene udarce.
https://www.index.hr/sport/clanak/koeman-mozemo-pobijediti-hrvatsku/2470850.aspx |
|
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15785 Posts
Posted - 14/06/2023 : 11:16:11
|
Vec sam to uradio. 1996e na stadionu Sunderlanda sam bio na U21 utakmici Hrvatske. I kako nismo imali zastavu, potrazio sam u obliznjem brodogradilistvu South Shieldsa, Nizozemske zastave te na njima iscrtao grbive. Ispalo je skroz dobro i imali smo rekvizite za mahanje. Dva dana poslije igrali su nasi stariji u Newcastlu. Ostavili su veliku impresiju na Engleze sklone podcjenjivanju, a i mi navijaci smo bili atrakcija u kockastim dresovima. Bilo je bas dobro, te uspomene se rado sjecam. A dobili smo ih i za sankom, nisu mogli vjerovat koliko mozemo popit!!! |
|
|
Topic |
|