forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Tennis
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 200

manhunter
Moderator

Switzerland
26020 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 12/06/2023 : 21:25:44  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Jebes mi sve, doci cu po tebe i idemo u Svajcarsku da vidis da nisi normalan :D

Kad god hoćete.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26020 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 12/06/2023 : 21:28:21  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by manhunter

Ovo su već nebuloze

https://sportklub.n1info.rs/tenis/grand-slam/roland-garros/gardijan-ocajnicki-nalazi-argumente-zasto-novak-nije-goat/

najveći ikad...po kantama-je...jel pele najveći ikad jer ima 3 kante svjetskog prvaka...meni nije...svatko vuče ne svoju stranu i kako mu paše...jel real najveći klub ikad jer ima 14 titula euro prvaka...meni nije...itd...meni je borg najveći ikad...ili ludi irac...tko je najveći među tenisačima i tenisačicama...tu po meni nema dvojbe...

Jeste najveći (najuspešniji) ikad. U individualnim sportovima se to lako izračuna. Meni je najomiljeniji ikada Sampras i to će i ostati. Ali ne mogu da kažem da je veći od Novaka. Čovek je toliko osvojio i toliko rekorda oborio, da je zaslužio tu titulu.

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 12/06/2023 : 21:35:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Bože al se Savić isro sa gornjim postom - četnikovanje,teoretičar zavere,Vučićev čovek...šta sve ne pročitah.
Maelstrom je napisao lepo i jasno o Noletu van terena (majstore,svaka ti čast kako napisa).
Takva ljudina je pravi ambasador naše države,svih nas.A to što ga zapad ne voli samo je pokazatelj o kakvom se čoveku radi.

Normalno,to što nije primio vakcinu za koronu mu je još jedan ogroman plus.

Nakon svega što je prošao za vrijeme te nesretne korone, nepravde, nemogućnost igranja, Nadal iskoristio i pobjegao na +2 grand slama... i onda se vrati na ovakav način. Ne samo da je najbolji tenisač u povijesti, za mene jedan od najboljih sportaša u povijesti.

Ljudi su se otišli cijepiti da bi mogli u kino i šoping centre, a On dosljedan sebi nije niti za svu slavu ovog svijeta! Kakav lik, skidam mu kapu!
Još nešto, ovo je samo moje mišljenje, ali zar stvarno netko misli da su se vrhunski sportaši cijepili protiv kovida. Pazi ovo, ti si Roger Federer ili Rafael Nadal. Vrhunski sportaš, klanjaju ti se gdje god se pojaviš. Imaš 100 milijuna u banci, svoje doktore, nutricioniste, natprosječan imunitet... i uzet ćeš cjepivo protiv kovida 2-3 doze?! Cjepivo koje zdravom organizmu više šteti nego koristi?!
Kako da ne, malo sutra!
Daju ti fiziološku ili vitaminski koktel i to je to. Može i pred kamerama. Kao političari. Cjepivo je za narod, za široke mase.

A ta njegova prehrana koju ljudi kritiziraju i razne alternativne metode... svaka mu čast! Zato i je tu gdje je. Zdrav, tijelo kao mladić, pa jedan vrhunski tenisač dvadesetogodišnji Alcaraz ne može izdržati taj tempo. Ne bih se čudio da Nole i u 40-oj osvoji koji Grand slam. Koristi fenomenalnu MNRI terapiju i posebne fizikalne. Čuo sam od žene koja je bila u Poljskoj kod najboljeg terpeuta i vidjela Noletovu sliku u ordinciji. Saznala je da ga je lani nakon Wimbledona Nole zvao. Čovjek je odmah sjeo u avion i odletio u London.
Ljudi ne kuže da je znanost godinama, a u nekim stvarima i desetljećima ispred struke. A struka je onaj dio znanosti koju prenose mediji i vijesti. Nole je očigledno iznad toga. Ili je pročitao dosta literature ili ima vrhunskog savjetnika. U svakom slučaju rezultati pokazuju da je na pravom putu.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 12/06/2023 : 21:43:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Inače, Novak je najbolji teniser svih vremena i verovatno će to i ostati. Ukoliko osvoji još neki GS, ili kojim slučajem OI, biće i jedan od najboljih sportista u istoriji. Tu valjda niko ne može da kaže nešto drugačije.

Ovo da je promovisao Srbiju u svetu okačite mačku o rep. Možda u nekom malom procentu to i jeste bila posledica njegovih uspeha da su ljudi išli da guglaju gde je Srbija, ali ne bih rekao da je bilo više od toga.

I ovo drugo razmišljanje, da ga mrze zato što je iz Srbije okačite istom onom mačku o rep. Zabole ljude odakle je ko, vide čoveka na ekranu i na osnovu njegovog ponašanja i izgleda stvaraju simpatiju ili averziju. Zabole prosečnog Britanca ili Amerikanca za Srbiju, niti da mrze nekog zato što dolazi iz te zemlje ( za koju ni ne znaju gde se nalazi).

Psovanje oca i majke, njihovo teranje iz lože i javno ponižavanje, urlikanje kad osvoji neki naizgled nebitan poen protiv mnogo slabijeg protivnika, vikanje na trenera, psovanje i njegovo javno nepoštovanje, izjave u javnosti, grljenje drveća i vođenje gurua na utakmice, to ljudi vide i zbog toga nije omiljen. S razlogom, rekao bih. Sve druge razloge koje ovde nabrajate možete samo da koristite da biste učinili da ovi koji ga mrze izgledaju kao da nisu u pravu, ništa više.

Svaka mu čast na svim uspesima, mislim da je mogao još nekoliko GS više da ima, a isto tako mislim da će ih još nekoliko osvojiti i uvek ću navijati za njega. Ali da je antipatičan, jeste.

više-manje-to je to...hebo te sampras

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/06/2023 : 22:05:18  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dovlajoe

Za Modrića nisam znao, u svakom slučaju bili nam simpatični ili ne takve veličine ne bi trebali karakterisati prostačkim vokabularom. To je poenta mog predhodnog posta, a ne da Novaku svi treba da se klanjaju i da ga vole.

Znaci ocekujem osudu Novakovog “jebem li vam mamu svima da vam jebem” sa terena. Ako je moje “kreten” prostacki sta je to njegovo?

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2629 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 12/06/2023 : 23:12:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message  Reply with Quote
Saviću brate, stvarno ne mogu da razumem toliku mržnju prema Đokoviću.
Ok, nije ti simpatičan, misliš da ima veze sa politikom, ali ovde pričamo o njegovim sportskim uspesima.
Stvarno mu se ne može osporiti da je najbolji teniser svih vremena...

Carpe diem
Go to Top of Page

miros
Average Member

Serbia
729 Posts

Member since 07/04/2008

Posted - 13/06/2023 : 00:02:03  Show Profile Show Extended Profile  Send miros a Private Message  Reply with Quote
Saviću,uz svo uvažavanje tvojih argumenata čoveče preterao si!!!
Opravdana je kritika za ponašanje prema svom boksu,za porez,ali reci koliko je država Srbija uložila u njega da ima moralnu obavezu da joj to kroz porez vrati.Da li je odbio ponudu Britanaca da igra za njih?.Kakva on ima lična interesovanja to je njegova stvar time nikog ne ugrožava.Što se tiče fotografija, kritika stoji,da li si kritikovao ko je pevao na dočeku reprezentacije naših komšija posle velikog uspeha u fudbalu?
Slažem se za ovu gradnju vezanu za Kalemegdan, tu si apsolutno u pravu!!!
Kažu nije do Zapada da vodi antisrpsku politiku pa čak i domenu sporta:
1.Kako to da od svih Gren Slemova nije samo Vimbldon odigran,što ga pomeriše kao Rolan Garos te godine,gle čuda u pitanju je gren slem koji Novak najlakše osvaja
2.Misliš nisu prošle godine Englezi jednim udarcem "ubili" tri muve odjednom,Rusi i Belorusi stop,a Srbinu Djokoviću za Gren Slem 0 bodova
3.Da li možeš da zamisliš da su Federera i Nadala tretirali kao "poslednju džukelu" januara 2022.u Australiji iako je imao papire za ulazak?
4.Koliko su mu ukrali nedelja No.1 sa zamrzavanjem liste.
Za one koji odbijaju da je GOAT:
1.Broj slemova,broj nedelja No.1,broj mastersa
2.Jedini posle Lejvera držao sva 4 trofeja istovremeno
3.jedini najmanje 3 puta svaki slem,2 puta najmanje svaki masters ( niko nema sve masterse osim njega)
4.bolji u medjusobnom skoru od obojice konkurenata i tu nema vadjenja tipa Maradona-Pele koji ne pripadaju istoj epohi,sa Nadalom 59 mečeva,gde Nadal 10 godina nema pobedu (nema uzet set) protiv njega osim šljaci,a Federer sa kojim je igrao oko 50 puta,nema Federer nikakvu pobedu nad njim u poslednjih 10 godina
Federer ne bi video trofej na Rolan Garosu da nije bilo Soderlinga,ne može Rafa da bude GOAT kad mu je 2/3 slemova na jednoj podlozi koja je pritom najsporija,gde do izražaja dolazi fizička sprema,a ne veština.GOAT mora da ima univerzalnost (zato je za mene Kukoč bolji od Dražena).
Koliko bi još imao trofeja da je imao podršku publike kao ova dvojica.
Gde ovi sa Zapada da dozvole da tek tako neko u njihovom sportu koji nije njihov da bude GOAT.
To što neko odbija da prihvati ga je on GOAT to je njegov problem,u sportu se igra za pobede i trofeje.

Edited by - miros on 13/06/2023 00:41:07
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/06/2023 : 00:08:58  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DzekDenijels

Saviću brate, stvarno ne mogu da razumem toliku mržnju prema Đokoviću.
Ok, nije ti simpatičan, misliš da ima veze sa politikom, ali ovde pričamo o njegovim sportskim uspesima.
Stvarno mu se ne može osporiti da je najbolji teniser svih vremena...

Ako nije crno onda je belo. Kakva je to logika? Naravno da ga ne mrzim, navijam za njega u tenisu vec 15 godina. Eto foruma, tu su tragovi. Samo ne volim skoro nista sto radi vam terena. Za mene je Federer teniski bog, kao Dzordan u kosarci. Ali za ovog tvrdim da je najbolji ikad. Nisu to ni samo brojevi, on je nepobediva masina kad je na vrhuncu. Samo nikako ne odobravam niti podrzavam sve ostalo sto radi.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21802 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 13/06/2023 : 13:00:55  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
ne znam da li je smešnije ovo što piše Savić ili profesor Ben Brambl.
Čovek postigne nezapamćen uspeh,sa ovih prostora,a ovde se iznose raznorazne bljuvotine, ne znam zaista iz kog razloga? Možda zato što je zvezdaš (Savić),odnosno Srbin (Brambl).
Ne znam,moj mozak radi na drugačijim talasima da bih razumeo ovako nešto.

Markose,do neba ti hvala!!!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21802 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 13/06/2023 : 13:09:27  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Inače, Novak je najbolji teniser svih vremena i verovatno će to i ostati. Ukoliko osvoji još neki GS, ili kojim slučajem OI, biće i jedan od najboljih sportista u istoriji. Tu valjda niko ne može da kaže nešto drugačije.

Ovo da je promovisao Srbiju u svetu okačite mačku o rep. Možda u nekom malom procentu to i jeste bila posledica njegovih uspeha da su ljudi išli da guglaju gde je Srbija, ali ne bih rekao da je bilo više od toga.

I ovo drugo razmišljanje, da ga mrze zato što je iz Srbije okačite istom onom mačku o rep. Zabole ljude odakle je ko, vide čoveka na ekranu i na osnovu njegovog ponašanja i izgleda stvaraju simpatiju ili averziju. Zabole prosečnog Britanca ili Amerikanca za Srbiju, niti da mrze nekog zato što dolazi iz te zemlje ( za koju ni ne znaju gde se nalazi).

Psovanje oca i majke, njihovo teranje iz lože i javno ponižavanje, urlikanje kad osvoji neki naizgled nebitan poen protiv mnogo slabijeg protivnika, vikanje na trenera, psovanje i njegovo javno nepoštovanje, izjave u javnosti, grljenje drveća i vođenje gurua na utakmice, to ljudi vide i zbog toga nije omiljen. S razlogom, rekao bih. Sve druge razloge koje ovde nabrajate možete samo da koristite da biste učinili da ovi koji ga mrze izgledaju kao da nisu u pravu, ništa više.

Svaka mu čast na svim uspesima, mislim da je mogao još nekoliko GS više da ima, a isto tako mislim da će ih još nekoliko osvojiti i uvek ću navijati za njega. Ali da je antipatičan, jeste.

dobro ti je prijatelju ispran mozak tamo u Švajcarskoj,očigledno.
Ali dobro,ko da je to važno,bitno da je standard dobar.

Prosečnom Ameru ili Britancu normalno da nije važno da li je Nole iz Srbije,Australije ili Kirgistana,ali onim iznadprosečnim itekako nije.

Da se razumemo - da je ovakav uspeh postigao neko iz Švajcarske,Španije,Nemačke... ma veličali bi ga puta sto.

Ovo što su ga jebali bezbroj puta,kao izbacivanje sa US opena,onemogućavanje igranja na Australian openu,u Njujorku,i šta sve još ne je samo iz razloga što im je antipatičan kao tebi?

Markose,do neba ti hvala!!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/06/2023 : 13:54:14  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/grafika-atpja-jasno-pokazuje-tko-je-najveci-i-bez-roland-garrosa/2470828.aspx

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 13/06/2023 : 15:58:48  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Nole je takav, harizmatican. Zna dobro da zabavi narod, ali je sklon i ispadima. Vecinom to ide jedno uz drugo. Iz tog razloga je jednima drag, drugima nije. Oni mirniji vecinom imaju simaptije na svojoj strani. Mirni su uvijek svima dobri, dok neki od njih ne pokazu svoje drugo lice.
Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 13/06/2023 : 16:43:33  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by maelstrom

Iskreno me zabole za sve, Novak je najbolji teniser ikada, u svim ostalim državama sveta bi sekli vene da imaju takve sportiste poput Đokovića i Jokića, to je suština.
A svako neka svoje probleme i probleme u svojoj okolini i državi rešava preko sebe, a ne preko drugih, pogotovo onih koji su toliko postigli.

U ostalim drzavama gledaju na sport kao sport a ne kao bitku protiv sveta, vracanje starih politickih dugova, ratova i ostalih gluposti. Ali ovo ti je realno jedini ispravan post. Suocen sa argumentima si rekao da te zabole za to, on je za tebe bogotac i to je to. Legitimno. Iako meni besmisleno legitimno je.

I ja naravno poštujem tvoj stav, ne slažemo se u mišljenju ali poštujem to, generalno ok sve iznosiš, jedino bi mogao malo neke psovke da izbaciš vezano za njega jer to onda daje sasvim drugu konotaciju.

Koliko vidim što se tiče tih slika, Đoković se slikao sa rakijom i ispred jedne zastave, izlazi u susret gomili navijača kao milion puta pre toga, dakle ni po čemu ne znači da on podržava tu ideologiju, štaviše potpuno sam siguran da ne.Da li je mogao da obrati pažnju na te detalje i izbegne slikanje sa takvim detaljima, naravno da je mogao, ali tako je, kako je.

Ne pada mi na pamet da tvrdim da je Đoković idealan ili bilo šta slično i da ne pravi itekako greške, ali čovek je kao i svi mi (nije robotizovan kao neki) i realno svako od nas prvo treba da se pogleda u ogledalo pre nego što osuđuje bilo koga drugog.Ja sam na primer potpuno siguran da skoro svi mi ovde ne bi smo anatemisali najbliže prijatelje ili rođake kada bi radili neke poprilično odvratne stvari, a kamoli nešto sitnije, to je mentalitet našeg naroda dobro poznat, kritikuj sve i svakog za sitnicu, ali svoje jarane nikada makar bili na najgorim drogama.Pa dovoljno je pogledati samo fudbalske topike i videti opravdanja za ljude koje ni ne znamo, vođe navijača koji su dokazani kriminalci i dileri droge.
Da smo iole normalna država sve organizovane navijačke grupe bi davno bile zabranjene, ali ne, ti narkomani i reketaši su ok, daju svoj život za neki imaginaran pojam poput fudbalskog kluba.
Još kad pročitam one bajke o teorijama zavere, pogledajte šta se samo vrtelo oko utakmice Real-Partizan, kao ceo svet se urotio protiv "jadnog" Partizana koji inače visi na državnim jaslama i novac za tu rupu bez dna dajemo svi mi (eto pravog problema,a ne Đokovićev navodni neplaćeni porez).Kako da ne, to je licemerje na kvadrat, svetske zavere kad kome to odgovara.

Ja inače nigde nisam pisao da postoji bilo kakva zavera protiv Đokovića ili Srbije, neki drugi možda jesu, ja se ograđujem od toga.

A bitka protiv drugih preko sporta i sečenje vena zbog toga, mogao bih milion primera za to da nađem širom sveta, uvek su nakon velikih uspeha veći neredi u mnogim zemljama nego u Srbiji, u Srbiji neredi imaju veze sa politikom pre svega i takođe spomenutim navijačkim grupama.
A ako je greh navijati za svoje sunarodnike, priznajem da sam grešan, samo neću zbog toga dizati halabuku kao gomila hrvatskih forumaša koji su se nalazili uvređeni raznoraznim postovima posle svetskog fudbalskog prvenstva.

Đoković je inače dobar čovek i to niko ne može da porekne, da ne ume da kontroliše živce i da je dosta haotičan po ponašanju, to stoji.Da je zao to nikako ne mogu da se složim, ali to je opet samo moj stav.

A da je najbolji teniser, pa ne znam šta još treba da uradi da to dokaže, uskoro će držati bukvalno sve značajnije rekorde, ostaje mu još samo to olimpijsko zlato.

Edited by - maelstrom on 13/06/2023 16:48:46
Go to Top of Page

miros
Average Member

Serbia
729 Posts

Member since 07/04/2008

Posted - 13/06/2023 : 17:55:43  Show Profile Show Extended Profile  Send miros a Private Message  Reply with Quote
Stop negiranja aparthejda prema Partizanu u Vučićevoj Srbiji!!!Nemojte ovde otvariti temu o tome,proćićete argumentima gore, nego oni što negiraju da je Novak GOAT!!!
Uživaj u finalu gde igra jedan klub,isti dresovi sa različitim markerima,više ste utakmica odigrali u kupu.A kad su Vas zbog četvrtfinala sa CSKA čekali 36 dana svi,licemeri jedni, tad je bilo sve u redu.Gori od Čaušeskuove Steaue i Dinama iz Berlina u vreme zloglasne Štazi službe!!!
I još ove godine imaju skuplji tim,utakmica Zvezde protiv Cedevite koja treba prva da se nadoknadi,igra se poslednja da Čović vidi rezultat u Podgorici,klub koji se dve godine ne takmiči briše se po statutu KSS iz registra,a oni 4 godine bili u "zamrzivaču"...

Edited by - miros on 13/06/2023 18:06:20
Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 13/06/2023 : 18:13:12  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
Isto važi i za Zvezdu, još i gore, bar sa ovom vlašću, kao što je sa nekom drugom vlašću bilo obrnuto, no potpuno nebitno.Rupe bez dna na čije bitisanje ide novac svih nas, a da nas niko pritom ništa ne pita.

Mene inače zabole ona stvar i za jedne i za druge i bilo kog trećeg, zanimaju me Srbija i njeni građani.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26020 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/06/2023 : 19:06:20  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

dobro ti je prijatelju ispran mozak tamo u Švajcarskoj,očigledno.
Ali dobro,ko da je to važno,bitno da je standard dobar.

Ti se izdaješ za učitelja/nastavnika, ako se ne varam? Onda bi ti prvi trebalo da znaš da standard nije samo stanje na računu, već i stanje uma. Inače ne znam čemu učiš decu.
Hajmo sad, priče radi, da zažmurimo na činjenicu da si ovim hteo da me uvrediš (vređanje nekog na prvu loptu zato što se delimično ne slaže sa tobom je isto stanje uma) i da vidimo šta je tebe toliko istrigerovalo u ovom mom postu da bi me proglasio da mi je ispran mozak i da su mi samo pare važne?

Da li se ne slažeš sa ovim, ili sam nešto pogrešno napisao? Gde je ovde ispiranje mozga?
quote:

Da li se ne slažeš sa ovim, ili sam nešto pogrešno napisao? Gde je ovde ispiranje mozga?
quote:
Svaka mu čast na svim uspesima, mislim da je mogao još nekoliko GS više da ima, a isto tako mislim da će ih još nekoliko osvojiti i uvek ću navijati za njega.

quote:
Prosečnom Ameru ili Britancu normalno da nije važno da li je Nole iz Srbije,Australije ili Kirgistana,ali onim iznadprosečnim itekako nije.

Sad još samo da se dogovorimo koji su ti prosečni i nadprosečni? Kojih ima više? Ukoliko ima više ovih prosečnih, a ti kažeš da njima normalno nije važno odakle je Novak, onda potvrđuješ moju tvrdnju da nije baš doprineo nekoj "promociji" Srbije u svetu? Ili se varam? Ovi nadprosečni su valja neki ljudi u crnom koji se sastaju tajno na jahtama i smišljaju kako će da otkažu Vimbldon samo zato da bi napakostili nekom teniseru iz Srbije?

quote:
Da se razumemo - da je ovakav uspeh postigao neko iz Švajcarske,Španije,Nemačke... ma veličali bi ga puta sto.

Naravno. Ali nema to veze sa mržnjom, nego sa time da treba sa shvatimo da je Srbija mala i planetarno "beznačajna" država. Naravno da će na globalnom planu više doći do izražaja neko iz Amerike, Nemačke, Francuske i ostalih "jakih" država. Nije zato što neko mrzi ove manje države, već nema neku jaku vezu sa njima. Odgovaralo to nama ili ne.

quote:
Ovo što su ga jebali bezbroj puta,kao izbacivanje sa US opena,onemogućavanje igranja na Australian openu,u Njujorku,i šta sve još ne je samo iz razloga što im je antipatičan kao tebi?

Ne, nije iz tog razloga. Već iz razloga da je on igrač međunarodne organizacije koja ima svoja pravila. Iz razloga da se turniri igraju u više zemalja, u kojima važe drugačiji zakoni (zamisli, postoje zemlje u kojima postoji zakon).

Nego, da se vratimo na ispiranje mozga. Hoćeš reći da se ne slažeš da ovim?
quote:
Psovanje oca i majke, njihovo teranje iz lože i javno ponižavanje, urlikanje kad osvoji neki naizgled nebitan poen protiv mnogo slabijeg protivnika, vikanje na trenera, psovanje i njegovo javno nepoštovanje, izjave u javnosti, grljenje drveća i vođenje gurua na utakmice, to ljudi vide i zbog toga nije omiljen.

Mene su učili da poštujem porodicu i roditelje, druge ljude oko sebe, da poštujem protivnika u sportu ili nekom takmičenju. Šta konkretno ovde ukazuje na ispiranje mozga?

Hvala na odgovoru.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/06/2023 : 20:00:30  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne znam da li je smešnije ovo što piše Savić ili profesor Ben Brambl.
Čovek postigne nezapamćen uspeh,sa ovih prostora,a ovde se iznose raznorazne bljuvotine, ne znam zaista iz kog razloga? Možda zato što je zvezdaš (Savić),odnosno Srbin (Brambl).
Ne znam,moj mozak radi na drugačijim talasima da bih razumeo ovako nešto.

Na istom smo. I ja ne kontam kako to sportski uspeh opravdava kretenizam van terena. Ali eto, ima nas raznih.

Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 13/06/2023 : 20:16:38  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
A kad smo kod onoga van terena, šta rade druge zemlje povodom toga?Čak i velike sile poput UK, SAD i Australije su spremne da trpe raznorazne budale sve ako ima i naznake da će beležiti rezultate pod njihovom zastavom.O tome da mogu da su rođeni i da su živeli u Tunguski ili na Antarktiku, da i ne pričam.Primera je mali milion.

Jedino smo mi kao našli nešto da pametujemo, a ponavljam ono što je ključno, sve je to lažno moralisanje jer prvo svom nekom prijatelju ili rođaku nećeš spočitati tako nešto, čak i za mnogo ozbiljnije stvari.

U suštini se sve svodi na isticanje sebe u prvi plan ili da se ispolji vlastita netrpeljivost iz nekog razloga koja je opet povezana sa nekim ličnim motivom ili korišću priznavanja od strane drugih.

OK je da nekog ne voliš, ali postoje momenti kada treba oćutati, ne kaže se džabe da je ćutanje zlato.

Edited by - maelstrom on 13/06/2023 20:17:41
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/06/2023 : 21:03:49  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ali ti sudis o meni a pojma nemas. Ja pola rodbine eliminisao iz okruzenja zbog kretenskog ponasanja, SNS aktivizma i slicno. Kod mene kretenizam nema opravdanje ni u cemu.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/06/2023 : 15:08:16  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Samo za Anta, kralja lupetanja kada je fobija od zapada u pitanju: jesi li video kako zapad koji nas mrzi ispraca Djokovica iz hotela? Spalir aplauza. Sapienti sat.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26020 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 14/06/2023 : 15:22:58  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ma zabole njega za činjenice. Upadne, izlupeta se za sve pare i onda nestane. Pa opet upadne kao padobranac posle ko zna koliko vremena.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/06/2023 : 15:29:39  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Cinjenice nisu nesto na sta se obazire :D :D :D

Prosvetni radnik sa tim stavom. Jadna majko. Kad ga vidim moram da popricam sa njim ozbiljno :)

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/06/2023 : 15:34:59  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
https://twitter.com/wearetennis/status/1668885277404803072?s=46&t=El0p8mBu3MXBpy4c-LhHhA

Za slucaj da nije video

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 14/06/2023 : 20:44:45  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Umjesto da se piše o takvom sportskom uspjehu jednog čovjeka sa ovih prostora, kakav se nije mogao ni približno zamisliti prije 15-16 godina, zbog kog se satima i danima gledao vrhunski tenis, vi gadite topik nebitnim raspravama i pljuvačini po njemu koja nema veze sa rezultatima. I ne stajete, već punite govnima i dalje topik, fuj. I onda još anta prozivate, ajme.
Lično me zaboli neka stvar ko voli ili ne voli Nadala, Feda, Đokovića, pratim njihov "rat" na terenu i uživancija je bila pratiti svih ovih godina ko će koga, jebena privilegija. A Đoković je dokazao da je najbolji i da mu se nema apsolutno bilo šta osporiti što se tiče rezultata, nabio ih je nogom u svemu.
Prvi sam ispizdio oko njegovih odluka kad je kovid izbio, bilo mi krivo da se na takav način eliminiše iz trke, ali čovjek i uz sve to istjerao svoje i postigao šta je postigao. Posipam se pepelom i svaka mu čast na uspjehu.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26020 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 14/06/2023 : 21:04:36  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Pripazi na rečnik, nisi kod sebe kući. Ukoliko ne umeš da civilizovano komuniciraš, onda nemoj.

Go to Top of Page
Page: of 200 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.52 seconds. Snitz Forums 2000