Neeeee Jedan od zadnjih "klasičara" američkog superherojskog stila... Po meni jedan od najvećih.
Počivao u miru
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Nismo uspeli da "izmolimo" domaće izdavače za neko luksuzno izdanje novinskog Spajdermena. Ali njegovi stripovi su ipak dostupni za sve zainteresovane. I za buduće generacije.
Pročitao sam u YU-Stripu reportažicu o nenajavljenom posjetu Marvelovoj redakciji. Bojan M. Đukić sa društvom, ako sam dobro zapamtio, banuli do Marvela i malo se družili, da bi ih na kraju John Romita primio u svoj ured umjetničkog urednika ili što je već u to vrijeme bio. Pokazali su mu naša izdanja Marvela, pogostili se i srdačno popričali. Čini mi se da je bio normalan, OK lik. O crtačkom umijeću dovoljno govori djelo. Danas ću njemu u čast ponovo pročitati jednu svesku Spidermana, naravno crno-bijelu iz Essentiala. Šteta svakog Džula energije kog je potrošio na urednikovanje umjesto na crtanje. Počivao u miru!