forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 15/06/2023 : 08:30:40  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

quote:
Originally posted by logo111

quote:

Sastaju se Vida i Ivanušec... O Livaja, šta napravi!

Još ćeš ti i skužiti ovu igru...

Vida i Ivanušec svoje najbolje poteze odigrali večeras a Livaja prošli tjedan

@Logo,sereš sam sebi u usta. Nažalost, to ti nije prvi put. Koliko si dosadan i uporan, za očekivati je da ti to nije ni zadnji put. Koji minut prije ovog posta, napisao si nešto sasvim drugo...

Logo je većini normalnih ljudi odavno na ignoreu.
Kad ga quotaš njegove bljuvotine vide nažalost svi.
Prijateljska molba. Ne quotaj ga.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13984 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 15/06/2023 : 08:33:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Tko god bio protivnik, Hrvatska će biti motivirana kao i jučer. Ipak, rađe bi Talijane.

Sjeti se koliko sam volio da smo dobili Nizozemce u ždrijebu, svi su drugi preferirali Talijane i Španjolce. Ma, nikad reprezentacije od Nizozemske. Kad moraju dobiti - neće i ne znaju kako. I tako oduvijek.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13984 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 15/06/2023 : 08:41:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

Šteta za peti gol.
Jebačka akcija.
Bravo naši!
Nakon 23 godine-Niskozemci izgubili u Rotterdamu.

Postali smo brend za prekidanje tradicija.
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 15/06/2023 : 08:48:13  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ovo je savršenstvo od nogometa Hrvatske sa najboljim navijačima na svijetu. Ponos je biti hrvat.

Kakav je tek maestro Dalić pogodio je sa svakim svojim potezom kojeg je povukao - prvo izvukao Vidu, onda Ivanušeca a tek Petko kakav je to car.

Svi...apsolutno svi su bili odlični. Bravo Hrvatska !

Neki forumski "trolovi" sa prethodnih stranica će malo patiti ali jbg dečki lagao bi da mi vas je žao.

Što kazati, demantiraš sam sebe.

Od nekog ko se malo razumije u ovu igru teško je za očekivati da će razumjeti nogometni post, jel tako ?

Ništa ti ne brini, već ću ja tebi objasniti pa ćeš vidjeti širu sliku od stalnog trolanja za onom "plačipičkom". Iako moram priznati da svaki put nadmašiš sebe koliko pojma nemaš.

Jeb...i ja sam kriv - ne računam da ovdje zalaze i oni koji ne razumiju nogomet pa im sve treba nacrtati.

Kad kažem "izvukao" to znači da je potpuno neočekivano "izvukao" iz naftalina Vidu koji je fantastično odigrao 120 minuta kad nitko to nije očekivao, ili potpuno neočekivano iz neke svoje vizije koja se opet pokazala točnom "izvukao" potez sa mjestom za Ivanušeca koji je preokrenio igru asistencijom za drugi gol. Kapiš ?

Ne ? Nema veze, pokušao sam.

Edited by - logo111 on 15/06/2023 08:59:57
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 15/06/2023 : 08:55:42  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
Ajde Nesvrstani prestani me spominjati jer i tvoje shvačanje nogometa je na razini običnog "trolanja" kao i ovog lika koji se još hvali kako ku..ca nije razumio. A kako si slična "plačipička" kao neki neću ti ništa napisati jer češ i ti uplakan otrčati sa "terena"...

Zato ostavi me na miru a svoje "pametarije" prodavaj nekom drugom jer za bio kakvu ozbiljniju raspravu raspravu nisi dorastao što si više puta dokazao. A sad čelom nazad i razguli.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13984 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 15/06/2023 : 08:57:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Onaj sudac može suditi Botosani - Arges, ali otkud on sinoć na terenu ostaje misterija...
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13984 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 15/06/2023 : 08:58:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ovo je savršenstvo od nogometa Hrvatske sa najboljim navijačima na svijetu. Ponos je biti hrvat.

Kakav je tek maestro Dalić pogodio je sa svakim svojim potezom kojeg je povukao - prvo izvukao Vidu, onda Ivanušeca a tek Petko kakav je to car.

Svi...apsolutno svi su bili odlični. Bravo Hrvatska !

Neki forumski "trolovi" sa prethodnih stranica će malo patiti ali jbg dečki lagao bi da mi vas je žao.

Što kazati, demantiraš sam sebe.

Od nekog ko se malo razumije u ovu igru teško je za očekivati da će razumjeti nogometni post, jel tako ?

Ništa ti ne brini, već ću ja tebi objasniti pa ćeš vidjeti širu sliku od stalnog trolanja za onom "plačipičkom".

Jeb...i ja sam kriv - ne računam da ovdje zalaze i oni koji ne razumiju nogomet pa im sve treba nacrtati.

Kad kažem "izvukao" to znači da je potpuno neočekivano "izvukao" iz naftalina Vidu koji je fantastično odigrao 120 minuta kad nitko to nije očekivao, ili potpuno neočekivano iz neke svoje vizije koja se opet pokazala točnom "izvukao" potez sa mjestom za Ivanušeca koji je preokrenio igru asistencijom za drugi gol. Kapiš ?

Ne ? Nema veze, pokušao sam.

Hvala.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30959 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 15/06/2023 : 08:59:14  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Nitko ne spominje Šutala, ali jučer je bio sjajan, očistio hrpu toga, a još i jurne naprijed i preda dobre lopte, veliki dobitak, a tek je odigrao nekoliko utakmica za reprezentaciju.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13984 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 15/06/2023 : 09:02:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Nitko ne spominje Šutala, ali jučer je bio sjajan, očistio hrpu toga, a još i jurne naprijed i preda dobre lopte, veliki dobitak, a tek je odigrao nekoliko utakmica za reprezentaciju.

Iskazao neočekivanu sigurnost. Čak ni Gvardiol nije falio koliko se to očekivalo.
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 15/06/2023 : 09:10:57  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
ŠUtalo nije iznenađenje, kao što je to jučer bio Vida....od Šutala se očekuje da bude sjajan.

Ivanučec odigrao kao Oršić u najboljim utakmicama. Mada je ulaz u utakmicu imao malo lošiji ali nije ni čudo čovjek jučer prvi put starter u ovako važnoj utakmici.

Ključni potez utakmice je bio situacija kada smo u produžetku ostali sa tri stoper nakon uvođenja Erlića da se zatvori utakmica. U toj situaciji Dalić odlučuje izvan svih očekivanja napasti Nizozemsku koja se digla nakon gola za 2:2, a ne braniti se i čekati penale - vadi Šutala koji je bio bez greške i uvodi Petkovića koji ih je u 30 minuta u igri "masakrirao".

Edited by - logo111 on 15/06/2023 09:14:46
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 15/06/2023 : 09:14:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Potezi izbornika ponovo stopostotno pogodeni. Od stavljanja Vide, mjenjanja pozicije Perisica do dzokera Petkovica. Sve u pravom trenutku. Nizozemska mlada i poletna, dala je sve od sebe no kad dode do opterecenja produzecima tu takva mladost i neiskustvo poklekne pred Hrvatskom prekaljenom u mukama, neizvjesnostima i dramama. Puno smo toga prosli i sad meljemo u onome sto je za druge stres. Posteno je reci da smo kroz stres i postali ovo sto smo danas. No evo, sad smo mi muka i mora za druge. Jaki smo, prejaki, ima tome i deset godina mi smo Europski Brazil. Vrijedno je i reci da je Nizozemska eto doma igrala u gostima. Fantasticni navijaci. Ostaje mi velika zal sto tu nisam bio. Utakmica koja ce se godinama prepricavati. Da je Vlasic koncetriran i manje 'lopata' bilo bi i dva gola vise. Da nije Petkovicu ponisten gol bilo bi jos i slade jer je bas bila akcija sa 'malog baluna'. Vrhunska. Brazilska.
Talijani ili Spanjolci?
Po meni rade Spanjolci.
Taljani su dva Mundiala zaredom odgledali na tv-u i to ih cini bjesnima. Nema dugo u razgovoru s njihovim svakodnevnim ljudima. (Taksisti, prodavaci, konobari...), koji rade za svoje obitelji, sasvim pristojni i posteni ljudi, kazali su mi kako su ponizeni i razocarani sto nisu dio svjetske nogometne smotre. I kako im je ova novoizmisljena Liga Nacija zadnja slamka nogometnog spasa. Zato ne bi njih. Dobijali smo ih kad je trebalo, ali ne ide to zanavijek... izbjegao bi ih kad bi mogao. Volio bi da ih Spanjolci veceras dobiju. A Spanjolcima mi ponesto dugujemo. I to bas za vid ovog natjecanja. Stoga bi volio, nadam se i prognoziram u Nedjelju nas kontra Furije.
Iako mi mozemo sa svakim i ne bojimo se odavno nikoga osim sudaca. (Finale i polufinale Mundiala)
Luka Modric Maestro. Grandiozan. Memos virovat sta gledas svojim ocima, a gledas... ne treba se tu nista piskarati, njemu svi stadioni kad napusta travnjak dovoljno 'govore'.
Napeta je bila i ujednacena utakmica u regularnom dijelu sa sokom kakvog mi sebi 'zaprzimo' u zadnjoj minuti. (Bolje reci 5 zadnjih) ali onda gazenje i ubacivanje u visu brzinu. Jebiga to je to golemo iskustvo rodeno u muci i trilerima zadnjih velikih utakmica. Tu smo majstori i svi se boje da ne dodu u tu situaciju s nama. Mi se pak, vise odavno nikog ne bojimo!

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 15/06/2023 : 09:20:02  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/reprezentacija/zlatku-dalicu-na-kucu-napisali-gnjusnu-poruku-po-potpisu-je-odmah-bilo-jasno-tko-je-autor-15345749

Mene zanima da li ce se ovo rijesiti?
Da li policija samo naplacuje kazne za popijena 3 piva ili ima snage, moci i zelje za rijesavanje bitnih slucajeva?
I dokle ce se trpiti ovaj teror?

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 15/06/2023 : 09:27:21  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

Potezi izbornika ponovo stopostotno pogodeni. Od stavljanja Vide, mjenjanja pozicije Perisica do dzokera Petkovica. Sve u pravom trenutku. Nizozemska mlada i poletna, dala je sve od sebe no kad dode do opterecenja produzecima tu takva mladost i neiskustvo poklekne pred Hrvatskom prekaljenom u mukama, neizvjesnostima i dramama. Puno smo toga prosli i sad meljemo u onome sto je za druge stres. Posteno je reci da smo kroz stres i postali ovo sto smo danas. No evo, sad smo mi muka i mora za druge. Jaki smo, prejaki, ima tome i deset godina mi smo Europski Brazil. Vrijedno je i reci da je Nizozemska eto doma igrala u gostima. Fantasticni navijaci. Ostaje mi velika zal sto tu nisam bio. Utakmica koja ce se godinama prepricavati. Da je Vlasic koncetriran i manje 'lopata' bilo bi i dva gola vise. Da nije Petkovicu ponisten gol bilo bi jos i slade jer je bas bila akcija sa 'malog baluna'. Vrhunska. Brazilska.
Talijani ili Spanjolci?
Po meni rade Spanjolci.
Taljani su dva Mundiala zaredom odgledali na tv-u i to ih cini bjesnima. Nema dugo u razgovoru s njihovim svakodnevnim ljudima. (Taksisti, prodavaci, konobari...), koji rade za svoje obitelji, sasvim pristojni i posteni ljudi, kazali su mi kako su ponizeni i razocarani sto nisu dio svjetske nogometne smotre. I kako im je ova novoizmisljena Liga Nacija zadnja slamka nogometnog spasa. Zato ne bi njih. Dobijali smo ih kad je trebalo, ali ne ide to zanavijek... izbjegao bi ih kad bi mogao. Volio bi da ih Spanjolci veceras dobiju. A Spanjolcima mi ponesto dugujemo. I to bas za vid ovog natjecanja. Stoga bi volio, nadam se i prognoziram u Nedjelju nas kontra Furije.
Iako mi mozemo sa svakim i ne bojimo se odavno nikoga osim sudaca. (Finale i polufinale Mundiala)
Luka Modric Maestro. Grandiozan. Memos virovat sta gledas svojim ocima, a gledas... ne treba se tu nista piskarati, njemu svi stadioni kad napusta travnjak dovoljno 'govore'.
Napeta je bila i ujednacena utakmica u regularnom dijelu sa sokom kakvog mi sebi 'zaprzimo' u zadnjoj minuti. (Bolje reci 5 zadnjih) ali onda gazenje i ubacivanje u visu brzinu. Jebiga to je to golemo iskustvo rodeno u muci i trilerima zadnjih velikih utakmica. Tu smo majstori i svi se boje da ne dodu u tu situaciju s nama. Mi se pak, vise odavno nikog ne bojimo!

Ma Modrića ne treba komentirati. Znanstvenici moraju proučiti ovaj fenomen kako čovjek igra blizu 40.godine.

Što reći o Daliću najtrofejniji izbornik u posljednjem desetljeću...i to ne sa Brazilom, Francuskom...
Izvuče iz svih više nego je očekivati da mogu, briljantni taktički potezi, uz njegovo vodstvo izgledamo moćno i prepoznatljivo.

Pa i jedna nizozemska sa vrhunskim igračima iz najboljih europskih klubova, na svom terenu na kojem nije izgubila 23 godine, reprezentacija koja je bila najbliže da izbaci prvake svijeta Argentinu izgleda pomalo nemoćno.

Iako se obično oko svega slažemo nisam siguran da je Španjolska bolji izbor, mada vjerujem našim da im je to potpuno svejedno.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13984 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 15/06/2023 : 09:30:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Izgledno je da će se Modrić u idućem susretu oprostiti od reprezentacije. Bilo bi neke kozmičke pravde da se oprosti s trofejom.

U finalu želim Italiju.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 15/06/2023 : 09:39:55  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Ne znam. Gledat cu ovaj 'susret' veceras neoptereceno pa stvoriti neki sud. Jedino znam, a to sam bio i napisao, da mislim da je Oranje tezi protivnik od Azzura i Furie. Po ovome sinoc mi smo bili bas bolji od domacina, stoga prvo mjesto Hrvatske i taj pomak da napokon dobijemo neko zlato, nikoga ne bi trebao zacuditi.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13028 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 15/06/2023 : 09:46:28  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:

Izgledno je da će se Modrić u idućem susretu oprostiti od reprezentacije. Bilo bi neke kozmičke pravde da se oprosti s trofejom.

U finalu želim Italiju.

I ja bih Italiju, nakon sto je Broz sredio Denzela, sad nek sredi i svog kolegu Barellu

Strike first. Strike hard. No mercy.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 15/06/2023 : 09:51:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
I da, zelim bas zbog Luke Modrica da osvoji ovu Ligu nacija. Vise zbog njega nego zbog nas. Kako li je samo taj igrac to zasluzio, jebo one trofeje iz Reala, ovo njemu treba. Od srca mu to zelim. To bi zaista bila kosmicka pravda! (Znamo da on ne pokazuje u svojoj profesionalnosti osobne osjecaje spram mrzitelja, ali mene bole sva ona 'govna malena' 'stakor' i ostale bljuvotine nepopravljivih luzera) Pa upravo stoga i najvise zbog toga nek digne u zrak tu 'kantu' kad su nam vec nametnuli ovu vrstu natjecanja. A opet, nek se naviknu i celice novi igraci i nek steknemo jos sigurnosti i rutiniranosti za Europsko prvenstvo. Tu jos trebamo pokazati tko smo. Tu imamo jos itekako nogometnog posla.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13028 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 15/06/2023 : 09:57:13  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Finale na istom stadionu gdje smo jucer igrali.
Hoce bit i ista atmosfera kao sinoc?

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 15/06/2023 : 10:00:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

Trebalo bi ici, pa da vidimo...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8290 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 15/06/2023 : 10:12:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Dodjes procitat kako je ko vidio i dozivio utakmicu, razmijeniti misljenja pa izgubis volju jer slijedi gomila njegovih obracuna sa neistomišljenicima, neprijateljima hrvatske drzave i juznjackim diverzantima onako lijepo s visoka, domoljubno ispravan i nogometno stručan. Svaki put isto... Otužna jedinka s gomilom dijagnoza, post nije u zivotu napisao da nije po nekome srao, to je jedini razlog njegovog postojanja na forumu.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13028 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 15/06/2023 : 10:14:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

quote:
Originally posted by ReemCP

Trebalo bi ici, pa da vidimo...

Vidit cemo i preko malih ekrana ;)
Samo nek' stave nekog normalnog suca za finale.

Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 15/06/2023 : 10:37:09  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Dodjes procitat kako je ko vidio i dozivio utakmicu, razmijeniti misljenja pa izgubis volju jer slijedi gomila njegovih obracuna sa neistomišljenicima, neprijateljima hrvatske drzave i juznjackim diverzantima onako lijepo s visoka, domoljubno ispravan i nogometno stručan. Svaki put isto... Otužna jedinka s gomilom dijagnoza, post nije u zivotu napisao da nije po nekome srao, to je jedini razlog njegovog postojanja na forumu.

A što ti sad radiš ? Komentiraš utakmicu ili napadaš neistomišljenike ?

Ma u buduće ćemo tebe pitati što treba pisati na forumu...i nikako nešto s čime se ti ne slažeš jer bi to moglo povrijediti tvoje osjećaje.
Ali ne brini, ti si mi na voljnom ignoru čak i ovi tvoji pokušaji uvrede me ne diraju...totalno si mi nebitan da se s tobom bavim.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13028 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 15/06/2023 : 11:02:08  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Čovječe, što Ake sinoć preživi, one Pašalićeve škarice
Baš je brutalno bilo.
A on se diže kao terminator i odšeta kao da ništa nije bilo.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30959 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 15/06/2023 : 11:14:54  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Odlično odigrao jučer Ake, nakon slavlja u CL, svaka čast, najzaslužniji je za prvi nizozemski gol, bio sam skeptik kad ga je City kupio iz Bournemoutha, ali igra jako dobro konstantno!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13028 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 15/06/2023 : 11:19:28  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
On nekako ima i najmanje razloga da bude tužan, ovu sezonu je uzeo dosta kanti :)

Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.02 seconds. Snitz Forums 2000