forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13984 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 15/06/2023 : 11:57:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Odlično odigrao jučer Ake, nakon slavlja u CL, svaka čast, najzaslužniji je za prvi nizozemski gol, bio sam skeptik kad ga je City kupio iz Bournemoutha, ali igra jako dobro konstantno!

Ne paničari u duelima. Odličan pregled igre i jako malo izgubljenih lopti.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13984 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 15/06/2023 : 11:59:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Dalić nezadovoljan suđenjem, čak suptilno tvrdi da je takvo što bilo za očekivati.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12491 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 15/06/2023 : 12:11:00  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Suđenje nije bilo dobro. Ovaj Rumunj mađarskog imena nije bio dostojan ovog polufinala.

Have mercy
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 15/06/2023 : 12:14:05  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
Osobno, mislim da Dalić ne treba biti nezadovoljan suđenjem.

Sudac je bio "općenito lošnjikav za obje strane" iako nije napravio neke velike greške koje utječu na rezultat.

Uostalom ispravno je dosudio oba penala za Hrvatsku bez trenutka premišljanja.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 15/06/2023 : 12:29:41  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by logo111

Osobno, mislim da Dalić ne treba biti nezadovoljan suđenjem.

Sudac je bio "općenito lošnjikav za obje strane" iako nije napravio neke velike greške koje utječu na rezultat.

Uostalom ispravno je dosudio oba penala za Hrvatsku bez trenutka premišljanja.

Meni je ovaj arbitar bio poprilicno sljep za situacije na terenu. Par bas dvojbenih situacija kontra nas. Uostalom nikad do sad nisam vidio naseg izbornika da je onako 'pukao'. Naposljetku, sve 5, ali daleko je ovaj sudac od vaznosti zadatka za jedno polufinale.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 15/06/2023 : 12:43:38  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
No osim svega videnog meni je bila zanimljiva jedna situacija kod prvog jedanaesterca. Po obaranju Luke Modrica u protivnickom sesnaestercu, koje je bilo ocito i najstroza kazna cista ko suza, nas kapetan od koga su svi ocekivali da preuzme odgovornost, pokazuje prstom na Kramarica i odreduje njega za izvodaca penala. Jako zanimljiva, posebna situacija koja je prosla 'ispod radara'. A ocito je; nasa legenda priprema teren za odlazak i velike bitne odluke prepusta drugima. Odlazi, i priprema nasljednike za bitne trenutke. Jednom je i to moralo doci. I mora se ekipa polako pripremati da igra bez njega i njegove genijalnosti. Po meni on je i sinoc pripremao ekipu na takvo sto, u grotlu bitne i teske utakmice. Tim prije sto je to bilo bitno za izjednacenje.

Pomalo mi to daje na legendarni tekst Zabranjenog Pusenja;

Okrenu se Hase osljednji put
Uzdignutuh pesnica i ozarena lica
Kao da veli; mene vise nema
Al' imate jos mnogo vaznih utakmica

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8290 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 15/06/2023 : 12:55:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Nije ga on odredio, ivane. Kramaric je naš prvi izvođač penala, samo je htio da se poštuje hijerarhija.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13984 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 15/06/2023 : 13:01:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
A i nekakva je praksa da igrač nad kojim je i napravljen, ne puca penal. Naravno, ima milijun iznimaka.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 15/06/2023 : 13:34:52  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
I onda je li Dalić sam sebe ukorio šta je izgubija živce i psova sucu sve po spisku i nije pretrpija za Hrvatsku ili to važi samo za Livaju?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 15/06/2023 : 13:37:20  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
I je li publika pritrpila za Hrvatsku pa ne vikala sucu cigane,cigane ili opet vazi da Livaja jedini nesmi izgubit živce?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13984 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 15/06/2023 : 13:38:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

I onda je li Dalić sam sebe ukorio šta je izgubija živce i psova sucu sve po spisku i nije pretrpija za Hrvatsku ili to važi samo za Livaju?

Poniznost se očekuje samo od igrača. Ne i od trenera.

Ovakav tvoj stav nagoni me na pomisao da si navijao za Nizozemsku
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 15/06/2023 : 13:48:05  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
Jel sam nešto propustio pa se i Dalić rasplakao kad su mu huligani noćas divljali po kući pa ostavio ekipu na cijedilu i ko posljednja pička i otišao igrati briškulu 😯

Ipak su mu trebali dati podršku -ušuškati ga u krevet, dati mu dudu i čitat mu priće prije spavanja to je sad in.

Ili je Dalić samo odrastao čovjek pa mu to sve ne treba tko će ga znati.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13028 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 15/06/2023 : 13:48:13  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Jaki pokusava unit malo nemira uoci finala.

Strike first. Strike hard. No mercy.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13984 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 15/06/2023 : 13:51:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

Unutarnji neprijatelj, nema šta drugo bit
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13028 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 15/06/2023 : 13:53:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:

I je li publika pritrpila za Hrvatsku pa ne vikala sucu cigane,cigane ili opet vazi da Livaja jedini nesmi izgubit živce?

Mislim da su to Nizozemci vikali kad im je sudilo one penale.

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13028 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 15/06/2023 : 13:55:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

quote:
Originally posted by ReemCP

Unutarnji neprijatelj, nema šta drugo bit

Neprijatelj nikada ne spava ;)

Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1839 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 15/06/2023 : 14:10:53  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
Pao mi ticket u 96.oj minuti, ali super utakmica.

Moji dečki su navijali iz petnih žila čitavu utakmicu, bilo je i suza u 96. ali na kraju sreća.
Jedva ih probudio ujutro za školu, kaže mlađi sinoć, teško ću se probuditi, ali ću se probuditi sretan 😁.

Sudac truba.

Edited by - tihomirduras on 15/06/2023 14:11:24
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 15/06/2023 : 14:13:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vidicu sad s velikim nestrpljenjen, sta slidi i vridi smrdaji. Koliko ce mu opalit neigranja utakmica... prve tri bi morali sigurno, Dinamo, Rijeka, Osjek.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 15/06/2023 : 14:18:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Boli me nika stvar sta smrdaja gubi zivce, to me uopce ne zanima, sta ce i di ce. Ono bitno je da je osramotija reprezentaciju i nije bija izbacen, nego ka sam otisa. A dobro je sta ga sinoc niko nije ni spomenija ionako i da nije radija sranja tamo mu sinoc nije bilo misto.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 15/06/2023 : 14:28:07  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
Ajde što je "plačipička" ali baram da je "plačkipička" sa principima.

Jbt...ove sezone je u stavu mirno desetak puta stajao pod tribinom poslije izgubljene utakmice dok su mu njegovi navijači "jbl sve po spisku". Te navijače cak nije ni vriđao.

I vidi vraga tad mu to nije smetalo, nije tražio podršku, dudu, priću prije spavanja nije napustio ekipu....

Markane neka tebe tamo gdje jesi...

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 15/06/2023 : 15:55:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Svaka čast momcima na rezultatu.
Dalić je kralj psihološke pripreme, po tom pitanju trenutno vjerojatno najjači trener svijeta.
Za Modrića je (čini mi se) Stanić sinoć komentirao u zajebanciji: "Stari odlično igra!" :)
Petković ima sve osobine za postati centarfor u rangu Šukera, samo prije srediti nered u glavi.
Vidim po portalima danas da je Koeman novinarima rekao u smislu 'pa niste valjda mislili da se možemo zezati s trećom reprezentacijom svijeta, uozbiljite se'.

Najviše imponira što imaju stabilnost u glavi i ne odustaju, jake su to životne osobine, ne samo nogometne.

Sretno u finalu!
Slažem se s ivanlom gore da se ne treba bojati ni Italije ni Španjolske, jedino sudačke kuhinje..

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 15/06/2023 : 16:13:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

Nije ga on odredio, ivane. Kramaric je naš prvi izvođač penala, samo je htio da se poštuje hijerarhija.

Mislim da je moje zapazanje tocno. A vidi vraga i u novinah napisali clanak poslije moga pisanja ovdje.

https://slobodnadalmacija.hr/sport/domaci-nogomet/svi-su-ocekivali-da-ce-kapetan-preuzeti-odgovornost-ali-modric-je-ovim-potezom-pokazao-sto-zeli-pogledajte-1298571

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 15/06/2023 : 16:14:32  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Amos

Dalić je kralj psihološke pripreme, po tom pitanju trenutno vjerojatno najjači trener svijeta.

Zašto samo po tome?
Mislim da si previše skroman.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 15/06/2023 : 16:25:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Ovi su Nizozemci prilicno, kako sam se i uvjerio u zivotu u njihovoj zemlji desetine puta; miroljubivi, pristojni, prijemcivi, razumni i tolerantni ljudi.

https://slobodnadalmacija.hr/sport/strani-nogomet/razocarani-ali-puni-hvale-za-hrvate-evo-sto-pisu-nizozemski-mediji-nakon-spektakularne-utakmice-u-rotterdamu-1298544

https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/hrvatska-reprezentacija/kapetan-nizozemske-se-naklonio-hrvatima-imaju-sjajan-mentalitet-modric-to-je-za-svako-postovanje---786905.html

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/liga-nacija/koeman-opleo-po-kriticarima-ocekivali-ste-da-cemo-trecu-momcad-svijeta-stjerati-u-kut-komentar-vam-je-glup-15346034

Valjda otuda i onoliki coffee shopovi i red light districti. Joj sto je bilo dobro nekad po Rotterdamu i Amsterdamu... nezaboravno!

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2697 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 15/06/2023 : 16:45:16  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Bravo za HR, odigrali odlicno. Pokazali kao tim karakter, a to malo koja momcad ima.
Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.98 seconds. Snitz Forums 2000