Malo navratio i vidim da se neke stvari nikad ne mijenjaju. Decenijama ista sranja. Jedino mi čudno kako to da u ovim uzaludnim raspravama nema onog dežurnog prkna iz Novske?
Suludo za šta je swamp thing izbačen i to još na mesec dana. Nikog nije direktno vređao i napadao. Ne kapiram što ga je manhunter izbacio, niti je njega uvredio niti išta, samo mu rekao da smanji doživljaj i ako hoce neka ga banuje a ne da tu kao polu-preti. Preterana i nepotrebna, da ne kažem sramotna i vidi se čisto lična, sujetna reakcija moderatora
Suludo za šta je swamp thing izbačen i to još na mesec dana. Nikog nije direktno vređao i napadao. Ne kapiram što ga je manhunter izbacio, niti je njega uvredio niti išta, samo mu rekao da smanji doživljaj i ako hoce neka ga banuje a ne da tu kao polu-preti. Preterana i nepotrebna, da ne kažem sramotna i vidi se čisto lična, sujetna reakcija moderatora
danas se čuh sa Mirosom i spomenu mi nešto oko izbacivanja sa teniske teme,ali ne mogu da verujem da je swamp thing izbačen. Čekajte ljudi,da li je moguće da se ovako nešto desilo - pogledajte tih par stranica rasprave,čovek je komunicirao na krajnje korektan način,pa ja sam bio pre za izbacivanje nego on,mada niko onde nije ušao u neke ružne rasprave i vređanja. Hanteru,prijatelju,vreme je da malo ohladiš od moderiranja,ovo ti bratski kažem.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
I ja mislim da je bilo prestrogo iako sam uvek na strani Hantera jer definitivno radi najbolje moderatorski posao ovde. Kontam da ga je sibnuo zbog "'ajde, izbaci me" ali ja opet ne bih. Jesmo se raspravljali ali mislim da nije preslo u direktno cerupanje kako mi obicno znamo. Man, mozemo li da iniciramo povratak Swampa iako se ne slazemo sa izlaganjem?
I ja mislim da je bilo prestrogo iako sam uvek na strani Hantera jer definitivno radi najbolje moderatorski posao ovde. Kontam da ga je sibnuo zbog "'ajde, izbaci me" ali ja opet ne bih. Jesmo se raspravljali ali mislim da nije preslo u direktno cerupanje kako mi obicno znamo. Man, mozemo li da iniciramo povratak Swampa iako se ne slazemo sa izlaganjem?
Dok se Džoni ne vrati, zamoli onog učkoljuba da optuži bilo koga da je tvoj dupli nik, to provereno funkcioniše.
Šta je to učkoljub?
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Moderatori koji van je penis??? Sad čitan ovo na tenisu, i ne mogu virovat da je swamp izbačen na misec dana??? Hunteru, uvik si bija normalan, i najčešće si dobar moderator, vrati čovika natrag. Šta se globinjovih izbacivanja tiče, meni ono zvuči ka zajebancija. Al dobili su 48 sati. Neće in bit ništa.
učkoljub = takav kao ti henry, covek koji neizmerno postuje lik i delo Borislava P. ČK
Ono kad Brojadin kaže malo al glupo i to bude pozitivni pomak
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!