Author |
Topic |
Chief Warhead
Senior Member
1258 Posts
Member since 28/08/2011 |
Posted - 22/06/2023 : 12:31:05
|
A nemojte mu šta zameriti, siroma henry ovde samo kucka, demoni u njegovoj glavi diktiraju. |
Tri ljuta moderatora suzbijala spam. Jedan dobi povišicu, ostade ih dva... |
|
|
henry
Senior Member
Serbia
1489 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 22/06/2023 : 12:55:27
|
quote: Originally posted by Chief Warhead
A nemojte mu šta zameriti, siroma henry ovde samo kucka, demoni u njegovoj glavi diktiraju.
Bolje demoni nego Bora neuzvraćena ljubav i ljubičasti miševi |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
|
|
Chief Warhead
Senior Member
1258 Posts
Posted - 22/06/2023 : 12:59:55
|
Velika gužva u henrijevoj glavi pa su nervozni. |
|
|
Chief Warhead
Senior Member
1258 Posts
Posted - 22/06/2023 : 14:27:27
|
A ova dva moraju baš do poslednje sekunde da provedu u buksni? Baš zapelo? |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19694 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 22/06/2023 : 14:41:20
|
Manhunter imao sve izbačene poredane po abecedi i svima uredno piše kada izlaze iz zatvora, a globinjo dođe, editira post i uništi mu koncepciju s ova dva bana.
EDIT: Ajde, sada vidim da nije samo s ta dva bana uništen poredak nego da ima još ponešto rupa otprije. Isprike. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
Edited by - tinton on 22/06/2023 14:43:02 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25298 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
ivi skoj
Senior Member
Croatia
2120 Posts
Member since 07/12/2015 |
Posted - 22/06/2023 : 16:23:24
|
Gdje si poglavico, tebe ko Karla Štajnera stalno drže na ledu. Ko vas bre zavadi? Tuđi čovik nikada neće razumit.
|
samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam |
|
|
Chief Warhead
Senior Member
1258 Posts
Posted - 22/06/2023 : 17:06:19
|
Čitaćeš o tome u mojoj novoj knjiGi 7000 dana na scomu, objavljivanje se tempira za dvadesetogodišnjicu. Tebi šaljem potpisan primerak.
|
Edited by - Chief Warhead on 22/06/2023 17:08:20 |
|
|
ivi skoj
Senior Member
Croatia
2120 Posts
Member since 07/12/2015 |
Posted - 22/06/2023 : 22:47:37
|
Nemoj samo da su korice od boe konstruktor, daj neke od recikliranog materijala.
|
samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam |
|
|
Chief Warhead
Senior Member
1258 Posts
Posted - 23/06/2023 : 13:49:14
|
Korice od kučeće kože sa pokaznom trakom od mačeće kože, i pune buva jer ispovest iz buvare. |
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11867 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 23/06/2023 : 16:20:13
|
Mislim da je svima bilo jasno da smo se john connor i ja zajebavali. Moderatori uopste vise ne vrse svoju funkciju kao moderatori. Moderator je osoba koja posreduje, usklađuje, podstiče i usmerava razgvor, i sprečava sukobe. A ne da vrse ulogu nadrkanog pandura ili jos gore mene podsecaju na one koje su maltretirali u osnovnoj i srednjoj skoli pa sad kad su dobili malo ,,vlasti`` i ,,moci`` onda se sad oni izivljavaju i sprovode nekakvu ,,pravdu`` jer im se moze. Potpuno pogresno i promaseno. Samo prete i izazivaju druge sagovornike da nesto kazu ili urade pa ce da ih izbace. Kao da ne znaju kako funkcionise inat kod vecine ljudi i kako ljudi ne podnose lazne, nametnute autoritete. Pogotovo ne autoritet koji me drzi ,,zaplasenog`` da ce me izbaciti sa foruma. Bas mi se jebe za to. Nemam nista protiv nikoga od njih licno, ali mislim da su previse dugo na tim pozicijama i da vise ne shvataju koja im je uloga. Svako kad je predugo na ,,vlasti`` izgubi pomalo kompas koliko god bilo smesno reci da je mesto moderatora na forumu o stripovima nekakva ,,vlast``. Ali u njihovim glavama izgleda da jeste. Najbolje bi bilo da se sami povuku dobrovoljno sa svojih ,,fukncija`` i nek nastave da ucestvuju na forumu kao obicni forumasi u normalnoj komunikaciji. Posto im se sve cesce desavaju potpuno licemerne, bahate, sujetne i smesne odluke, da ne kazem ispadi koji nisu primereni za ljude od 50+ godina. Ne brukajte se. I vratite swamp thinga.
I nadam se da cete me ovde udostojiti normalnog odgovora, posto menhanter vec nekoliko dana vrlo ruzno cuti i ne odgovara nikome za svoje nepotrebno izbacivanje swamp thinga. A globinjovo objasnjenje i pravdanje za izbacivanje mene i conora i njegovu pretecu reakciju na nase zezanje i odgovor na pitanje ljudi sto nas je izbacio, to uopste necu ni da udostojim komentarisanja. Odgovorio bih jednom masnom uvredom ili psovkom ali necu jer nisam nikad to ni radio ovde za vise od 10 godina koliko sam na forumu. Nisam toliko dokon i iskompleksiran i isfrustriran kao sto su oni. |
Edited by - going going on 23/06/2023 16:20:32 |
|
|
logo111
Senior Member
Croatia
2841 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 23/06/2023 : 17:39:40
|
Nepotrebno dramiš....
Moderatori su "ljudi od krvi i mesa" koji nekad i greše ali uglavnom dobro....jako dobro rade ono za što su tu.
Niti za jednog moderatora nisam stekao dojam da na bilo kakva način zlorabe svoje ovlasti ili moći. A i moš mislit "moći" moderatora foruma.
Dali te je trebao izbaciti ? Vjerojatno nije. Ali nakon ne znam koliko upozorenja vi ga namjerno idete provocirati nekakvom glupom "zajebancijom".
Nisu oni izgubili "kompas", nego su jedini razlog, pored nas "svih i svakakvih", zašto ovaj forum nije izgubio "kompas"...
|
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11867 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 23/06/2023 : 18:20:06
|
Ne bih ovo nazvao ,,dramljenjem``, samo iznosim svoj pogled na stvari, kao sto si i ti u svom postu rekao svoje misljenje.
Samo me interesuje je l bi ti placao kaznu za nepropisno parkiranje ako nisi nepropisno parkirao? Da li bi dopustio da ti banka skine para s racuna za kupovinu koju nisi obavio? Ne vidim onda ni razlog da neko bude izbacen sa foruma 2 dana, mesec dana ili 3 meseca zbog necega sto nije krsenje pravila.
Ako ti kazes da me verovatno nije trebalo izbaciti i jos 15ak ljudi na ovoj temi i na temi tenis u podforumu sport kazu da nije trebalo izbaciti swamp thinga, a ni mene i johna conora, ali nebitno nas dvojica mi smo na 48h, a swamp thing na mesec dana, ko onda snosi odgovornost za ta nepotrebna izbacivanja? A niko drugi nije podrzao i rekao e trebalo je da ih izbacite.
Dakle moderatori umesto da rade na usmeravanjju razgovora i smirivanju situacije i da sprečavaju sukobe (sto je definisano da je posao moderatora), oni rade bas suprotno (namerno ili nenamerno). Ja samo pitam koja je onda svrha takvog moderisanja? I interesuje me njihovo misljenje zasto se oni bave time i zasto se lose bave time, i zasto ne prestanu da se bave time ako vide da im vise ne ide i ako vide da vuku pogresne, lose i kontraproduktivne poteze. |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10232 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 23/06/2023 : 19:47:25
|
quote: Originally posted by going going
Odgovorio bih jednom masnom uvredom ili psovkom ali necu jer nisam nikad to ni radio ovde za vise od 10 godina koliko sam na forumu. Nisam toliko dokon i iskompleksiran i isfrustriran kao sto su oni.
Srića da nisi nikad vriđa na forumu...
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12513 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25298 Posts
Posted - 23/06/2023 : 20:51:00
|
quote: Originally posted by going going
I nadam se da cete me ovde udostojiti normalnog odgovora, posto menhanter vec nekoliko dana vrlo ruzno cuti i ne odgovara nikome za svoje nepotrebno izbacivanje swamp thinga.
Eto, sad i ružno ćutim. Kad nešto napišem, onda ružno pišem. Iskreno, ne piše mi se po stoti put ista stvar, ali hajde, nemam ništa drugo večeras.
Evo prepiske sa topica Tenis, gde je već bilo svega i svačega. Taman se situcija malo primirila, Swamp thing upada sa ovim:
quote: Originally posted by swamp thing
Umjesto da se piše o takvom sportskom uspjehu jednog čovjeka sa ovih prostora, kakav se nije mogao ni približno zamisliti prije 15-16 godina, zbog kog se satima i danima gledao vrhunski tenis, vi gadite topik nebitnim raspravama i pljuvačini po njemu koja nema veze sa rezultatima. I ne stajete, već punite govnima i dalje topik, fuj. I onda još anta prozivate, ajme.
Ja mu na to odgovorim
quote: Originally posted by manhunter
Pripazi na rečnik, nisi kod sebe kući. Ukoliko ne umeš da civilizovano komuniciraš, onda nemoj.
Možda neko može da pomisli kako iskorištvam svoju "moderatorsku moć" ( da li ste ozbiljni da neko tripuje da ima neku moć time što je moderator na nekom forumu?) On mi na to odgovara sa:
Čovječe, mene za ovo upozoravaš, pa komedija 😆
Pripazi ti na rječnik, ako ne znaš civilizovano komunicirati, nemoj. Licemjeru
I onda nastavlja sa drugim forumašima
Vrati se na topik gdje ti je WH, ne petljaj se gdje ti nije mjesto
Da bar imaš šta reći.
Ja mu još jednom napišem, pošto mi je glupo da odraslu (barem pretpostavljam da je odrastao) osobu izbacujem zbog osornog ponašanja i rečnika:
Upozorenje nije bilo dovoljno?
Njegov odgovor na moje pitanje glasi:
Smanji doživljaj. Banuj, ne provaljuj se s ovim pokušajima zastrašivanja, ispadaš smiješan.
Izbacivanje jeste bilo "bezveze", pogotovo kazna od mesec dana. Ali: on nije dobio mesec dana zbog ove situacije, već zato što mu je ovo već četvrta ili peta kazna. Poslednja opcija mi je da nekog izbacim, nebrojeno puta zažmurim na neka pisanja po forumu i sačekam da se situacija smiri sama po sebi, ali kad neko doliva ulje na vatru i ovako se ponaša, upozorim ga, a on i dalje bude poput tipa koji već pijan upada u kafanu i sa vrata kreće da pravi buku, onda nemam drugo rešenje.
Još jednom za sve: mislim da nikada nisam izbacio nekog zato što me je vređao, radim to kad vređa druge. Tako da se i ovde ne radi o tome.
Isto tako, više puta sam vratio ljude ranije sa kazne, nije mi nikakav problem. Smatram da je većina nas ovde dovoljno zrela i civilizovana, a opet svi mogu da naprave grešku. Kad se te greške ponavljaju, onda matram da to više nije greška, već način ponašanja. A kod njega se to ponašanje ponavlja. I ovog puta mogu da gavratim ranije, nikakav problem. Ali sam siguran da će krenuti da traži pravdu, a sledeća kazna mu je tri meseca, pa će posle biti zašto sam ga izbacio na toliko. Kako hoćete.
|
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25298 Posts
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40287 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 23/06/2023 : 21:37:25
|
Ma vrati ga. Ocigledno je cackao mecku ali kakvi smo bili hiljadu puta to je jos dobro |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7311 Posts
Member since 29/06/2005 |
|
Tonto
Advanced Member
8300 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 24/06/2023 : 04:40:04
|
quote: Originally posted by vice
Ja volin kad se članove foruma izbacuje i baš uživam u tome.
Hranis se tudjom nesrecom, cijenim to. |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10232 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 24/06/2023 : 05:32:49
|
@manhunter Kad sve ovako sažmeš još manje si u pravu. Meni ovo šta je swamp pisa nije za izbacivanje. Već san ti par puta napisa isto. Dobar si moderator, jedino di iman zamjerke na tvoje moderiranje je zatvaranje topica, ali ovde si pretjera. Ako si već mislija da je swamp pretjera moga si ga poslat u magareću klupu 48 sati. Bezveze je da zbog ovako minornog prekršaja ljudi lete na misec dana. Ove šta kukaju zbog 48 sati ćorke bi posla nazad u ćorku samo zato šta kukaju. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 24/06/2023 05:34:34 |
|
|
petarStripovi10
Senior Member
Croatia
1161 Posts
Member since 03/12/2014 |
Posted - 24/06/2023 : 11:04:30
|
Iz ovog prvog citata vidljiva je samo psovka gov***. Nije to za ban. Ionako je swamp thing vjerojatno bio ostrašćen u tom trenutku. Nisam pratio raspravu ni topic. |
|
|
Chief Warhead
Senior Member
1258 Posts
Posted - 24/06/2023 : 11:25:07
|
Izbacivanje jeste bilo "bezveze", pogotovo kazna od mesec dana. Ali: on nije dobio mesec dana zbog ove situacije, već zato što mu je ovo već četvrta ili peta kazna.
Osim u "slučaju" da je i prethodnih nekoliko puta bilo bezveze, u tom "slučaju" bezvezna moderacija.
Kad smo kod "slučaja", dal ti toliko tupav pa se primio na foru debelog učkoljuba o mom drugom niku ili se samo pravio jerbo dobar izgovor? Isto pitanje, vezano za otvoreno pismo istog učkoljuba. Oba puta bilo po tri meseca.
De reci nešto, Nesvrstani kaže da si dobar moderator, nemoj da kvariš utisak. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25298 Posts
Posted - 24/06/2023 : 12:30:28
|
quote: Originally posted by petarStripovi10
Iz ovog prvog citata vidljiva je samo psovka gov***. Nije to za ban. Ionako je swamp thing vjerojatno bio ostrašćen u tom trenutku. Nisam pratio raspravu ni topic.
Nije to za ban, naravno. Jednostavno sam ga upozorio da pripazi na rečnik, on je nastavio sa bahatim ponašanjem i posle upozorenja. Prešao bih preko još jednog posta, ali bilo ih je više, a nije izgledalo da će se zaustaviti. |
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25298 Posts
Posted - 24/06/2023 : 12:31:41
|
quote: Originally posted by Chief Warhead
Kad smo kod "slučaja", dal ti toliko tupav
Nemaš pojma koliko mogu da budem tupav. |
|
|
|
Topic |
|