Author |
Topic |
manhunter
Moderator
Switzerland
25299 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
Chief Warhead
Senior Member
1258 Posts
Member since 28/08/2011 |
Posted - 24/06/2023 : 13:29:53
|
Dobar... moderator... Ostaje još jedan za vraćanje, čini mi se da nije ni opominjan. A jedino gluplje od svađe oko Đokovića je da neko bude zakatančen zbog svađe oko Đokovića. Noleta našeg. |
Tri ljuta moderatora suzbijala spam. Jedan dobi povišicu, ostade ih dva... |
|
|
Chief Warhead
Senior Member
1258 Posts
Posted - 24/06/2023 : 13:37:39
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by Chief Warhead
Kad smo kod "slučaja", dal ti toliko tupav
Nemaš pojma koliko mogu da budem tupav.
Verujem, samo zato sam i pitao:
Kad smo kod "slučaja", dal ti toliko tupav pa se primio na foru debelog učkoljuba o mom drugom niku ili se samo pravio jerbo dobar izgovor? Isto pitanje, vezano za otvoreno pismo istog učkoljuba. Oba puta bilo po tri meseca.
Deder, ipak si ti pravi ljubitelj konkretnih odgovora. Sad, ako konkretan odgovor bude u trajanju od tri meseca, zamolio bi da se kao razlog upiše - religija. Meni fali za kompletiranje a tebi svejedno, ionako tamo lupaš gluposti. Stavio sam ono "verujem" da olakšam. |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10232 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 24/06/2023 : 14:22:43
|
Evo, vraćen je. Nadam se da će komunikacija biti primerena.
Svaka čast. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25299 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 24/06/2023 : 14:32:05
|
pa se primio na foru debelog učkoljuba
Ne znam na koga misliš, ali ti preporučujem da prestaneš da vređaš druge forumaše. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11867 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 24/06/2023 : 16:06:46
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Ove šta kukaju zbog 48 sati ćorke bi posla nazad u ćorku samo zato šta kukaju.
Nesvrstani ne znam sto sam ti ja zapao sad za zub mojim komentarisanjem. Ako pogledas ovaj topik unazad ja sam prvi primetio nepotrebno izbacivanje swamp thinga i skrenuo paznju na to. Znaci od toga je sve pocelo, da ja to nisam primetio ne znam kad bi ti primetio i napisao prvi nesto o tome. Onda sam posle toga izbacen na 48h, jos uvek se nista nije desilo povodom vracanja swamp thinga u toku tih 48h, onda kad sam se ja vratio sam opet skrenuo paznju na izbacivanje swamp thinga i kako je to brukanje i usput spomenuo izbacivanje johna connora i mene kao jos jedno brukanje i glupa odluka. Nebitno da li je 48h ili mesec dana ili godinu dana kao u tvom slucaju pre par godina, glupa i nepotrebna i nepravedna odluka je uvek to - glupa, nepotrebna i nepravedna odluka. Je l se slazes sa mnom? |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15786 Posts
Posted - 24/06/2023 : 17:05:03
|
Zadnji i predzadnji na listi, na pocetku topica, (ah te liste, spiskovi...) su jos u crvenom! Treba ih zacrniti... |
Los cukar na fritulama! |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15786 Posts
Posted - 24/06/2023 : 17:21:49
|
Ja imam jedan folder, mapu, takoreci aktovku, gdje su pohranjene sve moje diplome, licence, breveti, dokazi o cijepljenju, kompetentnosti, podobnosti... (i da to izgubim, komodno bi mogao kazati da mi je stao poslovni zivot), koje kapitalisti sirom svijeta, (i ne samo oni), imaju na uvid kao moje reference za vid zaposljenja, i u toj aktovki nosim dokaz da me je isti lik triput izbacio zbog Alan Forda na ovom forumu!!! Sto je meni vaznije nego sve te posrane diplome. Dakle, na braniku AlanFordovstine zanavijek!!! Taj dokaz je 'top' moje obucenosti, spremnosti, edukacije i stecenih vjestina. Na to sam jedino ponosan. Jebo ove dokaze koje sam desetljecima poslovno stjecao i placao tisucama 'necega', 'nekih' valuta za tamo neke skole i tecajeve sirom planete... Dakle, za Alan Ford uvijek spreman! Kako Cowerdale pjeva: Ready an' Villing! I tko sad kaze da nije ovaj forum vazan? Tko to moze reci? Ne moze ni Broj 1, osobno. |
Los cukar na fritulama! |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10232 Posts
Posted - 24/06/2023 : 18:55:26
|
quote: Originally posted by going going
Nesvrstani ne znam sto sam ti ja zapao sad za zub mojim komentarisanjem. Ako pogledas ovaj topik unazad ja sam prvi primetio nepotrebno izbacivanje swamp thinga i skrenuo paznju na to. Znaci od toga je sve pocelo, da ja to nisam primetio ne znam kad bi ti primetio i napisao prvi nesto o tome. Onda sam posle toga izbacen na 48h, jos uvek se nista nije desilo povodom vracanja swamp thinga u toku tih 48h, onda kad sam se ja vratio sam opet skrenuo paznju na izbacivanje swamp thinga i kako je to brukanje i usput spomenuo izbacivanje johna connora i mene kao jos jedno brukanje i glupa odluka. Nebitno da li je 48h ili mesec dana ili godinu dana kao u tvom slucaju pre par godina, glupa i nepotrebna i nepravedna odluka je uvek to - glupa, nepotrebna i nepravedna odluka. Je l se slazes sa mnom?
Slažen. A jel se ti slažeš da je nekoga nazvat dokonim, iskompeksiranim, i frustriranim vriđanje? |
Edited by - NESVRSTANI on 24/06/2023 19:00:10 |
|
|
matori paraliticar
Senior Member
2156 Posts
Member since 23/12/2022 |
Posted - 24/06/2023 : 20:11:54
|
quote: Originally posted by ivanl I tko sad kaze da nije ovaj forum vazan? Tko to moze reci? Ne moze ni Broj 1, osobno.
Nije vazan.
quote: Originally posted by Chief Warhead Deder, ipak si ti pravi ljubitelj konkretnih odgovora. Sad, ako konkretan odgovor bude u trajanju od tri meseca, zamolio bi da se kao razlog upiše - religija. Meni fali za kompletiranje a tebi svejedno, ionako tamo lupaš gluposti. Stavio sam ono "verujem" da olakšam.
CK je religija, jedina prava religija ako ti smeta pali odavde! |
Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno! |
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11867 Posts
Posted - 24/06/2023 : 22:29:04
|
Nesvrstani ne znam sto sam ti ja zapao sad za zub mojim komentarisanjem. Ako pogledas ovaj topik unazad ja sam prvi primetio nepotrebno izbacivanje swamp thinga i skrenuo paznju na to. Znaci od toga je sve pocelo, da ja to nisam primetio ne znam kad bi ti primetio i napisao prvi nesto o tome. Onda sam posle toga izbacen na 48h, jos uvek se nista nije desilo povodom vracanja swamp thinga u toku tih 48h, onda kad sam se ja vratio sam opet skrenuo paznju na izbacivanje swamp thinga i kako je to brukanje i usput spomenuo izbacivanje johna connora i mene kao jos jedno brukanje i glupa odluka. Nebitno da li je 48h ili mesec dana ili godinu dana kao u tvom slucaju pre par godina, glupa i nepotrebna i nepravedna odluka je uvek to - glupa, nepotrebna i nepravedna odluka. Je l se slazes sa mnom?
Slažen. A jel se ti slažeš da je nekoga nazvat dokonim, iskompeksiranim, i frustriranim vriđanje?
Reci to nekome iz cista mira jeste uvreda. Reci to nekome nakon izbacivanja troje ljudi s foruma ni zbog cega i nakon vise dana cutanja na postavljena pitanja (menhanter) ili odgovaranja drsko i bahato na pitanje zasto su izbaceni forumasi (globinjo) i konstatnog negiranja da su doneli pogresne odluke - onda smatram da nije uvreda. Isto je onoliko uvreda koliko je uvreda to sto neko meni kaze da ,,dramim`` ili ,,kukam`` zbog izbacivanja. Ne smatram to uvredom na moj racun, kao sto ne smatram ni ovo sto sam ja njima rekao uvredom, vec to vidim kao dve obzervacije, dva iznosenja misljenja. |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10232 Posts
Posted - 25/06/2023 : 07:19:45
|
Ti toliko loše procjenjuješ šta je uvreda a šta ne da si spreman za moderatorsku funkciju. Čisto teoretski... Da ja sad tebi napišen da si glup i naporan, i to ne iz čista mira nego na osnovu tvojih zadnjih upisa, bi li to spadalo u uvrede, ili je to opservacija i iznošenje mišljenja?
Inače, da ne bi bilo zabune ne mislin da si naporan i glup. Baren ne u ovon slučaju. S druge strane mislin da si licemjeran. |
Edited by - NESVRSTANI on 25/06/2023 07:22:59 |
|
|
Chief Warhead
Senior Member
1258 Posts
Posted - 25/06/2023 : 12:26:45
|
quote: Originally posted by matori paraliticar
CK je religija, jedina prava religija ako ti smeta pali odavde!
Bič pliz, to je najniži oblik sektašenja. |
|
|
Chief Warhead
Senior Member
1258 Posts
Posted - 25/06/2023 : 12:33:08
|
quote: Originally posted by ivanl
Ja imam jedan folder, mapu, takoreci aktovku, gdje su pohranjene sve moje diplome, licence, breveti, dokazi o cijepljenju, kompetentnosti, podobnosti... (i da to izgubim, komodno bi mogao kazati da mi je stao poslovni zivot), koje kapitalisti sirom svijeta, (i ne samo oni), imaju na uvid kao moje reference za vid zaposljenja, i u toj aktovki nosim dokaz da me je isti lik triput izbacio zbog Alan Forda na ovom forumu!!! Sto je meni vaznije nego sve te posrane diplome. Dakle, na braniku AlanFordovstine zanavijek!!! Taj dokaz je 'top' moje obucenosti, spremnosti, edukacije i stecenih vjestina. Na to sam jedino ponosan. Jebo ove dokaze koje sam desetljecima poslovno stjecao i placao tisucama 'necega', 'nekih' valuta za tamo neke skole i tecajeve sirom planete... Dakle, za Alan Ford uvijek spreman! Kako Cowerdale pjeva: Ready an' Villing! I tko sad kaze da nije ovaj forum vazan? Tko to moze reci? Ne moze ni Broj 1, osobno.
Ja u sivi imam ubeleženo 37 minuta između dve robije na scomu, čak i onaj El Čapo video dužih zatvorskih šetnji. Ta je alanfordovština dobro zalivena montipajtonovštinom i sve zajedno boratisano.
A ta alanfordovština na Alan Fordu je jedan od alanfordskijih trenutaka na scomu, money can't buy. |
Edited by - Chief Warhead on 25/06/2023 12:33:30 |
|
|
Chief Warhead
Senior Member
1258 Posts
Posted - 25/06/2023 : 12:42:09
|
Ne znam na koga misliš, ali ti preporučujem da prestaneš da vređaš druge forumaše.
Veoma si jeziv kad "preporučuješ", i sarma bi se sama uvijala od strave. Jedino te malo jebe što se debeli učkoljub sam puvako sa debljinom, a učkoljub je 1/1. On d adr hend, nikad nisam prijavljivao njegove druge nikove niti pisao otvoreno pismo moderatorima krcato debilanom. U to ime - Boldovano je gradivo koje si savladao i, što bi reko Prle, idemo dalje:
Kad smo kod "slučaja", dal ti toliko tupav pa se primio na foru debelog učkoljuba o mom drugom niku ili se samo pravio jerbo dobar izgovor? Isto pitanje, vezano za otvoreno pismo istog učkoljuba. Oba puta bilo po tri meseca.
|
Edited by - Chief Warhead on 25/06/2023 12:43:05 |
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11867 Posts
Posted - 27/06/2023 : 17:15:49
|
Ti toliko loše procjenjuješ šta je uvreda a šta ne da si spreman za moderatorsku funkciju. Čisto teoretski...
Daleko bilo! Ne volim ja funkcije. Agree to disagree i to je to? Mislim da nema potrebe dalje produbljivati ovu pricu, manje vise smo rekli sta smo imali i sve je ostalo u domenu medjusobno pristojnog i bez kačenja itd. i voleo bih da tako i ostane. |
|
|
henry
Senior Member
Serbia
1490 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 28/06/2023 : 17:01:35
|
Ne znam na koga misliš, ali ti preporučujem da prestaneš da vređaš druge forumaše.
Veoma si jeziv kad "preporučuješ", i sarma bi se sama uvijala od strave. Jedino te malo jebe što se debeli učkoljub sam puvako sa debljinom, a učkoljub je 1/1. On d adr hend, nikad nisam prijavljivao njegove druge nikove niti pisao otvoreno pismo moderatorima krcato debilanom. U to ime - Boldovano je gradivo koje si savladao i, što bi reko Prle, idemo dalje:
Izgleda da ni ti sam više ne znaš šta si hteo da kažeš |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
|
|
Chief Warhead
Senior Member
1258 Posts
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17111 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 28/06/2023 : 22:04:47
|
Ti toliko loše procjenjuješ šta je uvreda a šta ne da si spreman za moderatorsku funkciju. Čisto teoretski...
Daleko bilo! Ne volim ja funkcije. Agree to disagree i to je to? Mislim da nema potrebe dalje produbljivati ovu pricu, manje vise smo rekli sta smo imali i sve je ostalo u domenu medjusobno pristojnog i bez kačenja itd. i voleo bih da tako i ostane.
Najveći zlikovac ovijeg foruma te ufatio na foru funkcije.
going going, mani se tog tko je zlo ovog foruma a tko nije.
Svrstani je svakako najveće zlo koje postoji na ovom forumu!!
Svakako jedno od najvećih, ali nikako osoba s kojom možeš normalno funkcionirati ako nisi na negativnoj frekvenciji.
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 28/06/2023 : 22:55:11
|
Krugeru, molio bih da komunikacija bude primjerenija. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10232 Posts
Posted - 29/06/2023 : 06:46:23
|
quote: Originally posted by Kruger
Daleko bilo! Ne volim ja funkcije. Agree to disagree i to je to? Mislim da nema potrebe dalje produbljivati ovu pricu, manje vise smo rekli sta smo imali i sve je ostalo u domenu medjusobno pristojnog i bez kačenja itd. i voleo bih da tako i ostane.
Najveći zlikovac ovijeg foruma te ufatio na foru funkcije.
going going, mani se tog tko je zlo ovog foruma a tko nije.
Svrstani je svakako najveće zlo koje postoji na ovom forumu!!
Svakako jedno od najvećih, ali nikako osoba s kojom možeš normalno funkcionirati ako nisi na negativnoj frekvenciji.
Opet preskačeš terapiju? |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40287 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 29/06/2023 : 09:59:38
|
Kako je ovo interesantno kada znas ljude uzivo i vidis da se ovde kolju a potpisujem da bi uzivo bilo potpuno drugacije. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17111 Posts
Member since 25/10/2001 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47165 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 29/06/2023 : 21:04:21
|
Chief 3 miseca?? Sta je napravija? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Topic |
|