Author |
Topic  |
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13056 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts
Member since 28/08/2011 |
Posted - 21/06/2023 : 18:59:38
|
quote: Originally posted by izivko
Globinjo prvo puca pa onda pita. Da ne bilo nesporazuma.
Srbenda je to stara
Sve po propisima, stavio smajlić, zajebancija, ne mislim ozbiljno, sprdnja, šega... |
Tri ljuta moderatora suzbijala spam. Jedan dobi povišicu, ostade ih dva... |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 21/06/2023 : 19:19:59
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by tinton
Mislim da je očito da su se anto, going i connor sprdali s tim prekrštavanjem, ali kada su im ozbiljni postovi takvi kakvi jesu, možda je globinju bilo teško raspoznati.
Raspoznat Da su stavili smajliće-aj, zajebancija Nisu ih stavili Dakle,sta sam trebao
Pošteno, još staviti u pravila da se svatko tko piše bez smajlića smatra ozbiljnim dok mu se ne dokaže suprotno... |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 21/06/2023 : 19:21:08
|
Mislim da je očito da su se anto, going i connor sprdali s tim prekrštavanjem, ali kada su im ozbiljni postovi takvi kakvi jesu, možda je globinju bilo teško raspoznati.
Raspoznat Da su stavili smajliće-aj, zajebancija Nisu ih stavili Dakle,sta sam trebao
Pošteno, još staviti u pravila da se svatko tko piše bez smajlića smatra ozbiljnim dok mu se ne dokaže suprotno...
ne davi mačku...malo si upila... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26006 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 21/06/2023 : 19:28:38
|
Kod mene ni smajlići ne pale. Držite se vi bolje globinja i ne žestite ga mnogo. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
kreŠa
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4790 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts
Posted - 21/06/2023 : 20:06:39
|
quote: Originally posted by kreŠa
Da li je realno da neko ovoliko licemeran i ostrašćen kao globinjo ima mogućnost da odlučuje ko može ili ne može da piše na najvećem regionalnom stripskom forumu? Sramotno, jadno i bedno.
Samo da pozajmim ovo pa ti vraćam, ok? |
 |
|
kreŠa
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4790 Posts
Posted - 21/06/2023 : 20:06:57
|
quote: Originally posted by jagodanbg
quote: Originally posted by jagodanbg
quote: Originally posted by anto
sve ok,samo što mislim da su svi ti gorepomenuti takođe Srbi;doduše,nisam siguran za Doka.
Anto, ovo ti nije prvi put da me prekrštavaš...
...a koliko znam, novak nije srbin...
druze...
reci...smeta ti šta sam ovo napisao, a ne smeta ti šta kolega anto piše pizdarije?
Manje vise da li meni smeta to sto si ti napisao... nego je kotradiktorno sto u jednom istom postu optuzujes nekog za prekrstavanje, a onda to isto uradis i ti!! Pri tom zloupotrebljavas svoju 'funkciju' moderatora i pretis i onda banujes ljude...!!!
Čuj Ja nisam pisao da su Anto, going i connor Hrvati Da, manhunter je napisao da je Novak Hrvat Koliko i Modrić Da je Srbin Poanta je da ja nisam forumašima brojao krvna zrnca Nego iznio činjenicu o novaku-‘’svetoj kravi’’ Javna osoba, mogu o njemu sta me volja Ja sam na forumu 20 godina Imam ovdje stotine prijatelja i poznanika Velik broj među njima su Srbi Prema tome… Sjetimo se kako su neke tvoje kolege pisale Da su i Dražen i Stojko i Modrić i Perišić i da ne nabrajam dalje-Srbi Nema veze s vezom
Znači zato što si na forumu 20 godina, imaš pravo da radiš šta hoćeš? Zato što je neko nekad nešto napisao, možeš da svrstaš sve u istu grupu? Sramotno, jadno i bedno. |
https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html https://www.delfi.rs/starway |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41141 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 21/06/2023 : 20:47:00
|
Kreso, kontam da i ti znas Globinja licno kao i ja. On je sve samo ne ostrascen.
Jeste da se rita kao slon u staklarskoj radnji ali nije od tih.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
kreŠa
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4790 Posts
|
Tonto
Advanced Member

8954 Posts
Member since 11/02/2012 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26006 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 21/06/2023 : 21:05:24
|
quote: Originally posted by Tonto
Stiglo ljetoooo!!! Udrila vrucina svima u glavu!
Htedoh reći. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts
Posted - 21/06/2023 : 21:06:54
|
Nije samo vrućina, velika je i vlaga. Ubitačna kombinacija |
Edited by - Chief Warhead on 21/06/2023 21:07:37 |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13056 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41141 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 21/06/2023 : 22:10:42
|
quote: Originally posted by kreŠa
Čoveka lično ne poznajem, a da budem iskren može ga se naći samo na sportskom podforumu, ne sećam se kada je poslednji put napisao nešto o nečemu što je pročitao.
A ova izbacivanja Marka i Džona su baš dno dna, posle svega što je prolazilo sada idu opravdanja "nisam rasista, ali imam prijatelje crnce" i "nekada je neki "kolega" napisao nešto loše, sada ste svi isti".
Ne znam zašto ga je Đoković toliko pogodio da se sada ovde sramoti.
Eto mene znas vec 10+ godina pa proceni da li ces verovati mom sudu. Tovar je ljudina. Sad je i organizovao festival u Splitu. Nema veze sto neko ne pise nista na odredjenim ptf-ima. |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 22/06/2023 : 07:58:19
|
Izgleda da moderatori najgore trpe vrućinu. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8954 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 22/06/2023 : 10:27:49
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Izgleda da moderatori najgore trpe vrućinu.
Nisam htio pisati jer mi se ne ulazi u rasprave, ali da, izbacivanje swampa je najbezveznije izbacivanje koje sam vidio dosad, a ni ona globinjova nisu daleko. |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts
Member since 07/12/2015 |
Posted - 22/06/2023 : 15:35:04
|
Evo neki neradni dan danas, vani katastrofa pa odlučio malo pregledati forum. Nisam ni znao da se toliko prašine diže oko tenisa, meni to dosadan i predugotrajajući sport. Kad gledam formulu zaspim, ali ipak se možda neko razbije pa se nekaj desi. Ovi satima prebacuju preko mreže lopticu i to nema zakonskog okvira trajanja pa može u nedogled. Što se tiće Novaka, svašta sam danas tu saznao o njemu, ono ljudi svašta rade zbog lajkova da uzmu neku lovicu, ali on valjda ima para ko blata pa nije zbog lajkova. Manje više te fore sa srbijom i covidom kužim, ali grljenje drveća. To je neka interna fora ili ga je prebacilo pa se ko naš Lukica poslije svega ničega ne sjeća. Ko bi rekao da hrv repka nije jedino ratište na forumu oko sporta.
 Uljepšali ste mi dan, baš je bilo fora za pročitati
|
samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam |
 |
|
vladar
Average Member

Serbia
785 Posts
Member since 05/09/2002 |
Posted - 22/06/2023 : 15:35:14
|
U šta se pretvorio i ovaj topik!! Pošto se broje godine koliko je ko na forumu, kako sam jedan od starijih po stažu ovde, a možda i po godinama života, mogu da tvrdim da je forum sada na najnižem nivou od kada ga pratim. Moderacija - očajna, komunikacija - tiha jeza, rečnik - katastrofa, teme - sve više ispraznih, besmislenih topika, forumaši - ......
Što se konkretne teme tiče, odnosno Novaka Đokovića, ne slažem se sa većinom onoga što je Sawitch napisao. Možda on poznaje Novaka lično, pa zna kakav je zaista. U tom slučaju bih i mogao da prihvatim da je za nešto u pravu. Da li Novak (ili bilo ko drugi) grli drveće, jede samo travu, penje se na bosanske piramide, ima ličnog gurua, itd. se nas ne tiče. Što se mene tiče, svako od vas na forumu može da radi bilo šta od nabrojanog, to je vaša stvar, ne tiče me se. Zašto bi me/nas se to ticalo kada je Novak ili neka druga javna ličnost u pitanju?? Gde plaća porez? Pa, tamo gde ostvari primanja!!!! Na imovinu koju ima u Srbiji, porez plaća Srbiji. Otac mu je ovakav - onakav!! Pa?? Ni meni se njegov otac ne sviđa, ali kritikovati nekoga zbog dela njegovih roditelja je besmisleno. Da dodam da je Novak za mene daleko od "svete krave". Nikada u životu nisam imao idole, pa sigurno ih neću imati ni u ovim godinama. Navijam za njega i to je to.
Sto se tiče Antovog "prebrojavanja krvnih zrnaca" ... Da li se pojedini prave blesavi namerno ili je nešto drugo u pitanju? Niste razumeli šta je hteo da kaže?! Verujem da je Anto nacionalnu pripadnost Novaka naveo iz razloga što je kod Srba sasvim normalna i uobičajena pljuvačina drugog Srbina, posebno uspešnog (ovo je zajedničko i ostalim Balkancima), dok se to reeeetko može nači kod drugih naroda. Da npr. Španci pljuju toliko po Nadalu, Švajcarci po Federeru, ..... kao što se ovde, u Srbiji, pljuje po Novaku/ drugim uspešnim sportistima, glumcima, pevačima, .....
Ovo da je neko "javna osoba, pa o njemu mogu kako hoću, po tamo nekim forumima, mrežama i sl." je teška glupost. Ako ti se ne sviđa, zaobiđi. Što se bavite nekim ko vas se ne sviđa, ko vas ne interesuje, ...?! To se leči.
Ovo da neko brani lošeg, zlog Srbina (Hrvata, Slovenca, Mexikanca,...), samo zato što je Srbin (Hrvat, Slovenac, Mexikanac,...), je nivo kafanskih rasprava. Nadam se da ovaj forum neće doći do tog nivoa. Da niko nikoga ne sluša, ne razume, da je najglasniji/najjači uvek u pravu ili ... (ide ban), da se svako drži svoje priče kao pijan plota i kada nije u pravu, ....
|
Edited by - vladar on 22/06/2023 16:39:13 |
 |
|
ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts
Member since 07/12/2015 |
Posted - 22/06/2023 : 16:54:05
|
Pa forum služi da se ekipa malo potipka, niko tu nikoga ne drži na silu, pročitaš šta je novo objavljeno ili da ne kopaš sam po internetu za neku preporuku i to je to. Ovo ostalo je popunjavanje rupa u dnevnom rasporedu. Kakve veze imaju mexikanci sa nivoom foruma ili zaštita Novaka, baš smo ga uzrujali ovom prepiskom, možda i zaplače od jada i prejako pritisne drvo kod grljenja.
 |
samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam |
 |
|
Lukeruk
Average Member

Serbia
507 Posts
Member since 17/01/2018 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Lukeruk
Average Member

Serbia
507 Posts
Member since 17/01/2018 |
Posted - 22/06/2023 : 18:57:43
|
quote: Originally posted by lwood
To sa drvecen mi je cak simpaticno,ono s koronom je debilno.
Ne znam da li pod "koronom" mislis na njegove stavove u vezi vakcinacije ili na nesto drugo. S obzirom da sam primio tri doze vakcine i jos zvao da pitam kada ce cetvrta, imam odredjena iskustva sa populacijom koja tu vakcinu ne priznaje. Ne bih dalje da ih opisujem, jer odvesce to opet u raspravu, ali, recimo, da mi je prilicno poznata njihova doktrina, kao i njihova argumentacija. Ukratko, smatraju me za nize bice.
Sa tim u vezi, Novaka nikako ne bih mogao da svrstam u tu grupu, iako su ga oni prihvatili kao "svog". Jer, nisam cuo da je Novak negde rekao da se ne treba vakcinisati, ispravite me ako gresim. Takodje, nije agresivno nastupao u vezi ove teme, sto je opet, po mom iskustvu, jedna od najuocljivijih osobina pomenute grupacije.
Novak nije napadao vakcinu, vec branio pravo na slobodu izbora u vezi vakcinacije, slobodu koju smo po defaultu svi i imali.
Mislim da je nepravedno optuzivan u vezi ovoga. |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16745 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 22/06/2023 : 19:22:13
|
Kada je sljedeći meč Done Vekić ? |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
 |
|
Topic  |
|