forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 SBE recenzije & rezervacije
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 231

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13045 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 25/06/2023 : 22:09:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote

mail za slanje recenzija:
recke.stripovicom@gmail.com

Strike first. Strike hard. No mercy.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13045 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 25/06/2023 : 22:11:18  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Recenzija TX VC 67-68: Deset godina kasnije / Krv u raju 99 % gotova, šaljem idući tjedan. To je priča koja bi trebala izaći od Ludensa početkom kolovoza.

Tu ćemo opet onda onako planirati kao i dosad, samo ćeš me morati podsjetiti kad dođe vrijeme za to :)

(taman tu će negdje početi i nova sezona PL 23/24)

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30980 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 25/06/2023 : 22:19:45  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Da, nema frke za podsjetnik. A ukucao sam već sve derbyje PL i Primere + južnoameričke kvalifikacije za SP, dobar topic za planiranje.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30980 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 26/06/2023 : 18:04:27  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Recenzija Tex TX VC 67-68: Deset godina kasnije / Krv u raju poslana, čeka na objavljivanje

Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2316 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 27/06/2023 : 01:01:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
Poslao:
TX SAGK 28+29a / LIBKB 12 / VCBT 05 / ZS 314+315: Napad na Devil's Hill (SR 22/23)
TX SAGK 29b / VCBT 06 / ZS 320: Piuti (SR 23/24)
TX SAGK 31b+32a / VCBT 06 / ZS 333: Tragičan trag (SR 25/26)
TX SAGK 33b+34a / VCBT 06/ ZS 343+344a Pobuna Apaša (SR 27/28)

Rezervirao bih:
Veliki Blek Lud 11 - Teror crvenih odora

Ovoga puta bez Texa, cisto da ne dodem u napast slati nekog novog Texa prije negoli rjesim bar ova 2 Bleka koja imam rezervirana, ali idu uskoro i nove Texove rezervacije, samo da malo proucim koje su mi epizode na putu.

"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."

Edited by - Ivan Liverpool on 27/06/2023 01:02:27
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13045 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 27/06/2023 : 15:04:14  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Evo da javim ovdje svima da je sve preuzeto od recenzija, pisem sad sa plaze, nagovorila me djeca da ih vodim na more pa koristim priliku ;) Tako da nemojte zamjeriti ako odmah ne odgovorim na mailove ili pm-ove.

@Ivan L. - "Zmija i div" recenzija, slucajno smo vidjeli da ide jos jedna naslovnica od Yu integrala Bleka pa smo je dodali ;)

Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2316 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 27/06/2023 : 15:40:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
Aha, super Promaklo mi to izdanje, srecom pa se moze sve naknadno dodati. Na popisima koje koristim obicno nema ni Bucikovih izdanja, vidim da su i ona dodana u neke recenzije pa cu probati i na njih pripaziti.

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13045 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 28/06/2023 : 23:10:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
E da, Bucikova izdanja nisu navedena u excelu, a ja sam sasvim slučajno vidio za ovog tvog zadnjeg Marka, jer u padajućem izborniku kod naslovnica, ta izdanja (abecedno) su odmah na početku (pri vrhu) pa mi je upao u oči taj naslov "V indijanskem taboru", a inače mene Delboj upozori kad treba tako nešto ubaciti :)

Ma nije to uopće problem i ako nešto zaboravimo, uvijek nam netko može javiti ako smo koju zaboravili, Delboju recimo teško nešto može promaknut ;)

Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2316 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 28/06/2023 : 23:36:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
Malo ce biti nezgodno s njima jer vidim da nisu bas po redu objavljivali i da su znali i skroz krive naslovnice korstiti za epizodu. Primjerice, ovdje su koristili naslovnicu od epizode "Predstraza heroja", ali dobro po naslovima cemo valjda najbolje skuziti.

Usput, vidio sam na drugom topicu, cestitke Reem na jubilarnoj 50. recenziji!

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13045 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 28/06/2023 : 23:51:32  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Hvala Ivane ;)
Je, po njihovim naslovnicama teško možeš skužiti kad su totalno izmiješali, jedino ovako po naslovima epizoda :)

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30980 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 29/06/2023 : 17:33:16  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Čestitke Reem na 50. recki! Sam nek je vremena pa da ih bude još najmanje toliko!

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8235 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 29/06/2023 : 18:25:30  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message  Reply with Quote
Bravo remcek!

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6878 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 29/06/2023 : 22:49:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Reem, čestitke na 50. recenziji i svom poslu koji radiš u svezi njihove objave na sajtu. Nadam se da ću se dolaskom ljeta i ja pokrenuti pa da imadneš i nešto moje na lageru.

loading...
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13045 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 30/06/2023 : 10:41:49  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Hvala ljudi, samo nek je zdravlja (a pritom mislim na sve vas ovdje na forumu) pa će biti još puno tekstova od svih nas :)
Super Dwayne, kancelarija je uvijek otvorena, radimo 0-24 i kad god se javiš, tu smo

Još samo da spomenem, ako Spock uspije sutra napravit mjesečni izvještaj, onda ću poslije toga najavit ovdje jedan tematski tjedan kojeg planiramo za 7. mjesec, a zasad samo (osim mene) dva recenzenta znaju za njega :)

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13988 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 30/06/2023 : 13:25:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Čestitke Reem, bravo!
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13045 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 30/06/2023 : 15:46:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Hvala moj Hercule :)
Nadam se da ces i ti za neko vrijeme nastavit krocit svoj put prema brojci 200 ;)

Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7507 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 01/07/2023 : 07:29:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Rezervacije i recenzije - mjesečni izvještaj za lipanj (juni) 2023.

Broj novih rezervacija: 4

Samo četiri nove rezervacije su u skladu sa standardnim zatišjem po pitanju recenzija u ovom dijelu godine, ali zato je Reem neumoran po pitanju objava.
Ivan Liverpool je rezervirao po jednoga Texa i Bleka,
Salkan je odlučio staviti točku na i na LMS Martyja recenzijom zadnjeg još uvijek nerecenziranog iz te edicije, a šuška se da bi s njegove strane moglo biti još nekih iznenađenja popitanju recenzija.
Tex2 je nakon najave kiosk izdanja rezervirao jednu epizodu Mladoga Texa.

Broj novih recenzija: 18

Za razliku od rezervacija, u ovoj rubrici smo konstantni, pa je broj recenzija jednak prethodnom mjesecu.

Po serijalima rezultat bi bio:

Tex – 5
Dylan Dog – 2
Nick Raider – 2
Komandant Mark – 1
Kit Teller – 1
Nathan Never (team-up) – 1
Mister No (team-up) – 1
Lucky Luke – 1
Kapetan Miki – 1
Čelična Kandža – 1
Veliki Blek – 1
Aya – 1

Lipanj je bio u znaku Texa, a s obzirom na stanje na lageru, trebali bi biti i naredni mjeseci pa bi ovo moglo biti dugo, toplo Tex-ljeto.

Po recenzentima situacija je:

Salkan - 5 (Dylan Dog^2, Kit Teller, Čelična Kandža, Tex)
Ivan Liverpool - 4 (Tex^2, Kapetan Miki, Komadant Mark)
ReemCP - 3 (Nick Raider^2, Veliki Blek)
tex2 - 2 (Tex)
prozirna senka - 2 (MN&MM, NN,MM&MN team-up)
Markos - 2 (Aya, Lucky Luke)

Tek šest različitih recenzenata je poprilično siromašan broj u odnosu na ono na što smo naviknuti već duže vrijeme, ali što je tu je. Barem recenzija ne nedostaje zahvaljujući aktivnosti preostalih marljivih recenzenata.
Salkan je ponovno zasluženo na prvom mjestu s pet recenzija, a njegov raznolik repertoar interesa i znanja je zadivljujući.

Broj komentara na recenzije: 401

Barem smo se u rubrici komentara popravili u odnosu na prethodne mjesece, ali tome je poglavito zaslužan član mpavin koji je naštancao čak 131 kratki komentar u zadnjih desetak dana.

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.

Edited by - Spock on 01/07/2023 07:29:49
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13045 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 01/07/2023 : 10:22:41  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Odlično Spock :)

Evo i jedne kratke najave: u ovom mjesecu ćemo pokušati napraviti jedan "Krimi tjedan", tematski tjedan recenzija krimi stripova na sajtu. A ovako bi to izgledalo:

Julija (Salkan) - Nick (tex2) - Diabolik (Salkan) - Nick (ReemCP)

Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2316 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 01/07/2023 : 14:41:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

Odlično Spock :)

Evo i jedne kratke najave: u ovom mjesecu ćemo pokušati napraviti jedan "Krimi tjedan", tematski tjedan recenzija krimi stripova na sajtu. A ovako bi to izgledalo:

Julija (Salkan) - Nick (tex2) - Diabolik (Salkan) - Nick (ReemCP)

Nekako sam i mislio jucer da bi mogao biti bas krimi tjedan i drago mi je zbog toga
Jos vidim da ovog Diabolika imam skinutog na laptopu, s Nickom sam stao taman na toj tex2ovoj epizodi, jos ako i ti objavis specijal broj 2, imat cu sto za komentirati taj tjedan Jedino mi je data epizoda Julije jos dosta daleko, ali doci ce i ona jednog dana na red

Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2316 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 01/07/2023 : 14:43:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
Usput da i otvorimo mjesec,

poslao:
- Veliki Blek Lud 10 - Pljackasi sa sjevera
- Veliki Blek Lud 11 - Teror crvenih odora

Rezervirao bih:
- Veliki Blek Lud 12 - Crni ljudi
- Veliki Blek Lud 13 - Sume zasjeda

Go to Top of Page

Salkan
Average Member

Bosnia and Herzegovina
668 Posts

Member since 20/01/2021

Posted - 01/07/2023 : 15:52:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Salkan a Private Message  Reply with Quote
Napisane, poslane i čekaju na objavljivanje
JE02 Usta puna pijeska i
Perramus.
Ostao je samo MM, a njemu bih na klupu za čekanje pridružio i:
KM ZS614 Osvetnička braća
KP LMS565 Otkucaji srca
DD VČZS33 Mračno mesto
KT LMS250-251 Ljubimac Krik/Fakir Sumabatra.
Osim navedenog, rezervišem i najavljujem ispravak VELIKE nepravde na ovoj stranici, ovom forumu, u ovom svijetu. Nakon što je on morao doći sa Zen-La da spasi Zemljane, ja sam morao doći iz Posavine da ispravim grešku kataklizmičkih razmjera, a to je da najveći junak na svijetu i šire, Srebrni Letač ima samo 2 (DVIJE) recenzije na ovom sajtu. Dakle, sa slašću i čašću ću odraditi prvu epizodu o Srebrnom Letaču:
Porijeklo Srebrnog Letača.
Pozz

Škafiškafnjak
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6878 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 01/07/2023 : 22:44:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Čini mi se kao najpogodniji topic za pitati koji se vrag desio sa Stripoteka forumom i skenovima? Ne znam, nisam ulazio nekoliko mjeseci, vidim novi izgled (meni lošiji , naravno), i kod Martyja (VČ) npr. vidim da nemaju neke brojeve koje su ranije imali. Konkretno, ispod "Stanovnici podzemlja" (br. 49) stoji neki datum iz prošle godine, a odatle sam pokupio sken za slike iz prošle godine objavljene recenzije.

loading...
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13045 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 02/07/2023 : 09:19:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ivan Liverpool

Nekako sam i mislio jucer da bi mogao biti bas krimi tjedan i drago mi je zbog toga
Jos vidim da ovog Diabolika imam skinutog na laptopu, s Nickom sam stao taman na toj tex2ovoj epizodi, jos ako i ti objavis specijal broj 2, imat cu sto za komentirati taj tjedan Jedino mi je data epizoda Julije jos dosta daleko, ali doci ce i ona jednog dana na red

Mogu i tako da objavim taj specijal 2, iako sam imao na umu neku drugu, ali možda bolje da krenem sad redom kad sam ove više brojeve sredio što sam mislio, pa se sad vratit opet na stari kolosijek :) Ako računamo kod Nicka kronološki redovnu seriju i specijale, ostale su nerecenzirane ep 35 i 36, kad bi te još sredili, onda bi imali prvih 43 epizoda riješeno recenzijama + 3 specijala koji su smješteni tu unutar tih ep redovne serije :)

Baš ja i tex2 nešto pregovaramo da možda on uzme jednu od tih 35 ili 36, a ja jednu, vidjet ćemo kako nam bude inspiracija.

Edited by - ReemCP on 02/07/2023 09:20:55
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13045 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 02/07/2023 : 09:27:54  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Salkan

KT LMS250-251 Ljubimac Krik/Fakir Sumabatra.

Salkan, ako ti ovdje može pomoći kod zanimljivosti da navedeš, ovo bi trebala biti treća pojava tog fakira (neka me Spock ispravi ako griješim).

Prvo pojavljivanje (VG 027b / LU 14b / LMS 089b & 877c+883a), imaš ovdje drugi komentar Spocka ispod naslovnice: https://www.stripovi.com/enciklopedija/strip/kt-kt-vg-27-uzbuna-u-utvrdi/24620/0/

Drugo pojavljivanje, imamo recenziju: https://www.stripovi.com/recenzije/kit-teller-kt-lu-22-sumnja/2362/

Tu sam ga spomenuo u zanimljivostima, a i ukratko u tekstu:
quote:
U epizodi ipak ima nekoliko slabih točaka koje variraju od naivnih rješenja do nepotrebnih dijelova scenarija. Tu prvenstveno mislim na pojavu simpatičnog fakira Sumabatre i njegovih „čarolija“ koje se prožimaju kroz priču. Smatram da se Lavezzolo previše tu „zaigrao“ pa Sumabatri medvjedi donose hranu, pali vatru snagom volje, služi se raznim iluzionističkim trikovima, čita misli, suši znojnog konja svojim moćima, svoju zmiju šalje na spavanje – jednom riječju, čovjek je „svemoguć“! Sumabatra neodoljivo podsjeća na fakira Ramatha iz Zagorovog svijeta, koji također upotrebljava svoje fakirske moći i često bude ključan u pronalaženju nestale osobe ili u prenošenju neke telepatske poruke. Na neki način Sumabatra ovdje postaje također ključan lik u pronalaženju jedne osobe, te na neki način raspetljava klupko oko nesporazuma koji je nastao na samom početku priče. Šteta što je bilo previše tih nepotrebnih scena s njim, iako je kao ideja da ga se uvede u ovu priču dobro zamišljena.

Pa ako ti nešto od ovoga pomogne slučajno ako ga želiš kroz koju rečenicu (ili zanimljivost) povezati sa prijašnjim epizodama :)

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13045 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 02/07/2023 : 09:32:26  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

Čini mi se kao najpogodniji topic za pitati koji se vrag desio sa Stripoteka forumom i skenovima? Ne znam, nisam ulazio nekoliko mjeseci, vidim novi izgled (meni lošiji , naravno), i kod Martyja (VČ) npr. vidim da nemaju neke brojeve koje su ranije imali. Konkretno, ispod "Stanovnici podzemlja" (br. 49) stoji neki datum iz prošle godine, a odatle sam pokupio sken za slike iz prošle godine objavljene recenzije.

Je, promijenili su dizajn stranice (i meni stari bio puno bolji), a i neki linkovi su nestali ili istekli. Možeš uvijek kao prijaviti te linkove u odgovarajuće topice i kroz neko vrijeme ih netko od tamošnjih modova osvježi :)

Nego Dwayne, vidim da si dosta Nickovih specijala komentirao ispod naslovnica, ali nigdje ne mogu naći tvoj komentar za specijal 2 "Noćni osvetnik"? Morao si i njega pročitat kad si ove ostale poslije njega komentirao :) Baš sam ga sad spominjao u komentaru s Ivanom da možda bude išao u tom "krimi" tjednu.

Go to Top of Page
Page: of 231 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.03 seconds. Snitz Forums 2000