forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Arkham asylum
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 47

ivanl
Advanced Member

Croatia
15786 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 29/06/2023 : 21:04:24  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Kako je ovo interesantno kada znas ljude uzivo i vidis da se ovde kolju a potpisujem da bi uzivo bilo potpuno drugacije.

Mislim moj Savicu, da se varas...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40287 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 29/06/2023 : 21:29:51  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ne znam jbg, prisao mi nedavno jedan lik i kaze da smo se nesto klali na forumu a ja ne znam ni ko je, niti se secam nika niti znam oko cega smo se klali, ma nista. Skroz normalan covek. Forum je nesto sto cesto stvara pogresan utisak. Na primer Nesvrstani i Sumohrvat. Meni i dalje nije jasno kako su njih dvojica u fajtu. Obojicu na ‘leb da mazes. Ili Manhunter i Lwood. Neverovatno. Kako bi se oni podzapali uzivo, pa to je nemoguce. Ali dopustam da postoji sansa da se varam.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4313 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 30/06/2023 : 11:04:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Dovoljno je da čovjek razmisli kako zapravo funkcionira u životu van foruma i s koliko ljudi koji su mu bliski komunicira dobro (ili čak i odlično) unatoč razlikama koje uvijek postoje.
Imam ja jednog bliskog prijatelja koji je (između ostalog) kombinacija najgorih osobina nekoliko istaknutih forumaša, da sad ne nabrajam kojih . Kad je neka žustrija rasprava ga povremeno ga steram u kurac ako pretjera, isto kao i on mene i kaj sad... opet smo si dobri nakon par minuta. Dok to isto nije bio slučaj kad bi se zakačili virtualno. Virtualno bi uvijek bilo gluplje, bezobraznije i besmislenije čak i meni koji ne doživljavam virtualne prepirke toliko smrtno ozbiljno kao mnogi ovdje. :D

Bok, kako si.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47165 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/06/2023 : 11:27:22  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne znam jbg, prisao mi nedavno jedan lik i kaze da smo se nesto klali na forumu a ja ne znam ni ko je, niti se secam nika niti znam oko cega smo se klali, ma nista. Skroz normalan covek. Forum je nesto sto cesto stvara pogresan utisak. Na primer Nesvrstani i Sumohrvat. Meni i dalje nije jasno kako su njih dvojica u fajtu. Obojicu na ‘leb da mazes. Ili Manhunter i Lwood. Neverovatno. Kako bi se oni podzapali uzivo, pa to je nemoguce. Ali dopustam da postoji sansa da se varam.

Uzivo i forum nisu isto,pogotovo ako imaš autoritet i zloupotrebljavaš ga.
A šta se tiče "običnih" forumaša nema svađe jerbo su svi takvi sterani na ignore.
"Ne troši energiju uzalud."-kaže stara mudrost.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 01/07/2023 : 11:49:36  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Uzeše nam opet poglavicu.
Mislim da to već graniči sa rasizmom.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 01/07/2023 : 14:57:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
pisanjem i postupcima na ovom forumu zapravo pokazujemo svoje pravo lice... dok je naše ponašanje izvan foruma, i među ljudima, večinom laž i pretvaranje.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7311 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 01/07/2023 : 18:27:32  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kiky

pisanjem i postupcima na ovom forumu zapravo pokazujemo svoje pravo lice... dok je naše ponašanje izvan foruma, i među ljudima, večinom laž i pretvaranje.

Apsolutno!

Virtualna realnost ti daje mogućnost prividne anonimnosti i disocijacije, a svoje misli pretačeš u tekst bez da ih vokaliziraš. One su tvoj direktni misaoni upis.

No da se ne zavaravamo, većina nas hoda u društvu prekrivena s nekoliko maski. I to je sasvim prirodno. Problem nastaje kad ekstrem prevlada.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10232 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 01/07/2023 : 18:56:50  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

quote:
Originally posted by kiky

Apsolutno!

Virtualna realnost ti daje mogućnost prividne anonimnosti i disocijacije, a svoje misli pretačeš u tekst bez da ih vokaliziraš. One su tvoj direktni misaoni upis.

No da se ne zavaravamo, većina nas hoda u društvu prekrivena s nekoliko maski. I to je sasvim prirodno. Problem nastaje kad ekstrem prevlada.

Ja mislin da je situacija fifti-fifti.
Mislin da ima na forumu masu ljudi koji na forumu skrivaju svoje pravo lice i prave se fini i pristojni a uživo su pizde.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7311 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 01/07/2023 : 20:19:02  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Najbolje je bit pizda i na forumu i uživo.
Najgora sorta su mi ovi koji su ok i na forumu i uživo. Pazi koja je to tek ekipa, od takvih bižin ka oparen.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10232 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 01/07/2023 : 20:27:15  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

Najbolje je bit pizda i na forumu i uživo.
Najgora sorta su mi ovi koji su ok i na forumu i uživo. Pazi koja je to tek ekipa, od takvih bižin ka oparen.

Pizda uvijek i svud

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8300 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 01/07/2023 : 20:45:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI
Ja mislin da je situacija fifti-fifti.
Mislin da ima na forumu masu ljudi koji na forumu skrivaju svoje pravo lice i prave se fini i pristojni a uživo su pizde.

...i obrnuto. Evo ja vjerujem da je kiky s ovako agresivnim i vulgarnim konstantnim istupima privatno njezna, krhka i plaha povucena osoba.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
1945 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 13/07/2023 : 14:26:01  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
Samo da zamolim gospodina manhuntera da se pridrzava pravila a ne kako mu odgovara! Banovan sam na 48h zbog sopstvenih mizatropskih namera prema meni a odbanovan sam posle skoro 3 dana i propustio sam dve aukcije koje sam hteo da licitiram dok drugi mogu da vredjaju, psuju i seru kako im je volja ali mozda ste cuvali ovce zajedno pa gajis simpatije prema njima. Ako ti je vec ovo posao za koji zivis, barem ga radi kako valja ili me se okani!

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2628 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 13/07/2023 : 17:15:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AleksandarN

Samo da zamolim gospodina manhuntera da se pridrzava pravila a ne kako mu odgovara! Banovan sam na 48h zbog sopstvenih mizatropskih namera prema meni a odbanovan sam posle skoro 3 dana i propustio sam dve aukcije koje sam hteo da licitiram dok drugi mogu da vredjaju, psuju i seru kako im je volja ali mozda ste cuvali ovce zajedno pa gajis simpatije prema njima. Ako ti je vec ovo posao za koji zivis, barem ga radi kako valja ili me se okani!

Slazem se, ali kakav je to covjek koji je moderator na forumu (opcenito govorim). Koliko je to mizerno, sve vise razmisljam o tome i sve mi je strasnije kad promislim.

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40287 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/07/2023 : 01:21:35  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ako je Man zakasnio to je zato sto sam ga ja zeznuo. Juce je posle posla jurio za Cirih da se vidimo :)

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25299 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 14/07/2023 : 06:27:44  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AleksandarN

Samo da zamolim gospodina manhuntera da se pridrzava pravila a ne kako mu odgovara!

U pravu si, izvinjavam se. Ovo ti je bila treća kazna, i trebalo je da te izbacim na 14 dana, ali rekoh da ne preterujem, odrasli smo ljudi.

Sledeći put idemo po redu.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25299 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 14/07/2023 : 06:28:47  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako je Man zakasnio to je zato sto sam ga ja zeznuo. Juce je posle posla jurio za Cirih da se vidimo :)

Naravno da si ti kriv, kad malo bolje razmislim.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40287 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/07/2023 : 08:07:29  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Izvinjavam se :)

Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2156 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 15/07/2023 : 10:44:56  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Ajd sto ljudi zavrse u zatvoru ovde ali koliko godina ce tema o Muchachu biti corkirana (zakljucana)
15-20 godina, zauvek??

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=34968&whichpage=12

Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!

Edited by - matori paraliticar on 15/07/2023 10:46:19
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25299 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/07/2023 : 10:55:42  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Da, odličan je to topic bio.

Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2156 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 15/07/2023 : 10:58:02  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Pa jeste odlican ali zasto mora i dalje kljuc :) Valjda smo napredovali od 2010 ili nismo :)
Ili mozda je najbolje ovako da ostane kao neki spomenik.
Cini mi se da mi je to jedna od mojih prvih kolorki uzeta pri kraju kad je bila na popustu

Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!

Edited by - matori paraliticar on 15/07/2023 10:58:35
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25299 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/07/2023 : 11:08:31  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Napredovali nismo sigurno. Eno, maknuo sam ključ. :)

Edited by - manhunter on 15/07/2023 11:08:47
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2156 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 15/07/2023 : 11:15:37  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Odlicno :) mami me drugo citanje, ne secam se puno vise nego neke dzungle i lika sto cuci na drugom spratu crkve ali sa obzirom na gomilu sto moram procitati po prvi put morace da priceka.
Bas da vidimo da li ce neko skorije ostaviti komentar tamo.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13461 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 26/07/2023 : 15:32:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Jel john connor banovan? Kaze da ne moze da se loguje na forum.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25299 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 26/07/2023 : 15:38:44  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Nije.

Edited by - manhunter on 26/07/2023 15:39:03
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12627 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 26/07/2023 : 20:04:20  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Jel john connor banovan? Kaze da ne moze da se loguje na forum.

Tko mu je kriv ako je zaboravio password?

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page
Page: of 47  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.47 seconds. Snitz Forums 2000