Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
goghy
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](avatars/robotnic.gif)
Croatia
649 Posts
Member since 11/12/2012 |
Posted - 15/07/2023 : 13:30:18
|
Prelistao sam ovo na kiosku i iako sam pobornik kiosk izdanja, moram priznati da mi je ipak ljepše i bolje izdanje koje je već izašlo,...naravno, da ih nemam sve, kupovao bih i ovo...i opet prigovor, iako je već stoput rečeno : svi primjerci gdje sam gledao uništeni utorima.... |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
ivanl
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/motorhead.jpg)
Croatia
15808 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 15/07/2023 : 13:52:52
|
Ti su utori vjecno, trajno i neispravljivo prokletstvo. Ubijaju gušt odlaska na trafiku. Srecom tu su striparnice. Bar u par gradova. |
Los cukar na fritulama! |
|
delboj
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/images.jpg)
Bosnia and Herzegovina
17195 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/player_dalglish(1).jpg)
Croatia
31516 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 16/07/2023 : 14:18:53
|
Još samo da krenu almanasi i sve od Texa je tu. |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7442 Posts
Member since 24/09/2012 |
|
Golub
Average Member
![](AvatarUpload/piccolo jr.jpg)
Croatia
568 Posts
Member since 01/02/2017 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
![](AvatarUpload/23sfi9[1].jpg)
6941 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 17/07/2023 : 16:39:37
|
Svaka ti čast, ovo odlično izgleda, fascinantno ispaljuješ rečenice. Samo ustraj, ne opterećuj se brojem pregleda. |
loading...
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/player_dalglish(1).jpg)
Croatia
31516 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 17/07/2023 : 17:07:13
|
Odličan osvrt, jedino bi izbacio rečenicu kako se Nizzija smatra prosječnim nasuprot Bosellija, većina top priča su ipak Nizzijeve, a da se povukao na vrijeme bi bilo tih pridjeva. Inače, meni jedan od najdražih Texonea, Irac Pat je tu u najboljem izdanju i što recenzent reče tu su omiljeni klišeji. |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
jaki
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27163 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Golub
Average Member
Croatia
568 Posts
Posted - 17/07/2023 : 18:30:50
|
@Dwayne, tex2, jaki - hvala svima, drago mi je da vam se sviđa. ![](icon_smile.gif)
quote: Odličan osvrt, jedino bi izbacio rečenicu kako se Nizzija smatra prosječnim nasuprot Bosellija, većina top priča su ipak Nizzijeve, a da se povukao na vrijeme bi bilo tih pridjeva.
Slažem se, mislim, uvijek nekako nastojim biti blaži prema Nizziju od nekih drugih fanova . Ima on brdo dobrih priča, ali je i dosta hiperproduktivan pa se to osjetilo s vremenom, pogotovo na nekim kasnijim gigantima recimo.
quote:
Još ubuduće malo sredit set-up i to je to.
To definitivno, ovo su još neki prvi koraci što se toga tiče. Prvo želim uspostaviti neki kontinuitet, da budem siguran da ću nastaviti redovno snimati pa ću onda polako početi ulagati u to. Prvo pop filter treba uzeti, a onda i neki pošteni tripod da kadrovi izgledaju skladno plus pozadine. To sam nekako mislio u hodu, kad se zalaufa. ![](icon_smile.gif)
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27163 Posts
Posted - 17/07/2023 : 18:49:29
|
Bravo. Kakva su ti očekivanja? Je li ovo samo zezancija ili misliš postat "pravi"youtuber s tendencijom nekakve zarade? Kakav si s engleskim? Pa da proširiš reach na cili svit?
|
Ja sam fetišist papira! |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/vhss.jpg)
Croatia
13365 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 17/07/2023 : 19:07:52
|
Da, ali tu je problem dvostrukog oporezivanja, jer ako prica na eng i ima veci broj gledatelja iz SAD-a, platit ce veci porez. Iako koliko sam ja shvatio mi (HR) smo potpisali ugovor sa SAD-om o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja krajem prosle ili pocetkom ove godine, ali kad popunjavas takav obrazac, tamo stoji da HR nije na popisu takvih zemalja, ocito nisu osvjezili.
Mi smo na našem kanalu stoga poceli na nasem pricati i nadamo se da nas niko ili u sto manjem broju gledaju iz SAD-a :) Sad ce bit tek prva godina kanala, 1330 zasada subova, a zarada (pocela negdje u drugoj polovici prosinca) oko 90 eura. Treba samo bit uporan i ne predavati se i uživati u tom snimanju, ne mislit na subove/preglede/zaradu, to ce s vremenom rasti. Bilo bi lakse da zivimo u Americi gdje je zarada nekoliko puta jaca od istih pregleda ovdje na Balkanu, ali sto se moze.
(Isprike na offu) |
Never leave it in the hands of the judges
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
![](AvatarUpload/23sfi9[1].jpg)
6941 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 17/07/2023 : 19:22:57
|
quote: Originally posted by ReemCP
Da, ali tu je problem dvostrukog oporezivanja, jer ako prica na eng i ima veci broj gledatelja iz SAD-a, platit ce veci porez. Iako koliko sam ja shvatio mi (HR) smo potpisali ugovor sa SAD-om o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja krajem prosle ili pocetkom ove godine, ali kad popunjavas takav obrazac, tamo stoji da HR nije na popisu takvih zemalja, ocito nisu osvjezili.
Mi smo na našem kanalu stoga poceli na nasem pricati i nadamo se da nas niko ili u sto manjem broju gledaju iz SAD-a :) Sad ce bit tek prva godina kanala, 1330 zasada subova, a zarada (pocela negdje u drugoj polovici prosinca) oko 90 eura. Treba samo bit uporan i ne predavati se i uživati u tom snimanju, ne mislit na subove/preglede/zaradu, to ce s vremenom rasti. Bilo bi lakse da zivimo u Americi gdje je zarada nekoliko puta jaca od istih pregleda ovdje na Balkanu, ali sto se moze.
(Isprike na offu)
ReemCP, tko vi? Imaš i ti kanal? Propustio sam. |
loading...
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27163 Posts
Posted - 17/07/2023 : 19:58:05
|
A je ti reklama Reeme... Kakve veze ima jezik s plaćanjem poreza? |
Edited by - jaki on 17/07/2023 19:59:20 |
|
Golub
Average Member
Croatia
568 Posts
Posted - 17/07/2023 : 22:02:43
|
quote: Bravo. Kakva su ti očekivanja? Je li ovo samo zezancija ili misliš postat "pravi"youtuber s tendencijom nekakve zarade? Kakav si s engleskim? Pa da proširiš reach na cili svit?
Ma prvo mi je važno samo uspostaviti kontinuitet, a onda ćemo dalje vidjeti. Imam neke potencijalne ideje što bih i kako bih, na što bih proširio kanal, ali malo mi je prerano još o tome govoriti jer sam tek počeo, pa ono... Da ne bi propali planovi. ![](icon_smile_big.gif) Ne mislim o nikakvoj zaradi, ovo sam počeo raditi s ciljem da mi bude neki mali passion project pa ćemo vidjeti dokle će ići. S engleskim sam dobar, ali to bi bilo puno više posla za kojeg trenutno nemam vremena. Ali, kad smo već kod toga, volio bih, primjerice, jednom snimiti seriju videa gdje bih predstavio talijanske i još neke europske junake ljudima na engleskom, da ih malo dožive. Naravno, ako bi to algoritam dopustio. Ali to nije dio plana nego samo neka pomisao.
Da, Reem, kakav kanal je u pitanju? Jel' neki MMA? ![](icon_smile_cool.gif) |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/vhss.jpg)
Croatia
13365 Posts
Member since 03/01/2018 |
|
jagodanbg
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/zerocalcare.jpg)
2922 Posts
Member since 17/07/2019 |
|
Spectre
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/avatar(55).jpg)
Croatia
361 Posts
Member since 10/11/2001 |
Posted - 18/07/2023 : 14:14:01
|
quote: Originally posted by Golub To definitivno, ovo su još neki prvi koraci što se toga tiče. Prvo želim uspostaviti neki kontinuitet, da budem siguran da ću nastaviti redovno snimati pa ću onda polako početi ulagati u to. Prvo pop filter treba uzeti, a onda i neki pošteni tripod da kadrovi izgledaju skladno plus pozadine. To sam nekako mislio u hodu, kad se zalaufa. ![](icon_smile.gif)
Tako treba, oprema postepeno, to je ionako zapravo najmanje bitno dok se god čisto čuješ. Vizualna strana je manje bitna. Iako mi Tex nije zanimljiv, volim poslušati zanimljive komentare i recenzije svega tako da podržavam. ![](icon_smile.gif) Još sam uvijek pretplaćen i na madpign i onaj kanal sa podcastima. Nadam se da će ovaj projekt duže opstati.
|
Filmovi, serije, super-heroji, stripovi - moj youtube kanal: https://www.youtube.com/c/kanal301 |
|
Golub
Average Member
Croatia
568 Posts
Posted - 18/07/2023 : 16:27:35
|
quote: Originally posted by jagodanbg
Odlican si Golube
Hvala puno!
quote: Tako treba, oprema postepeno, to je ionako zapravo najmanje bitno dok se god čisto čuješ. Vizualna strana je manje bitna. Iako mi Tex nije zanimljiv, volim poslušati zanimljive komentare i recenzije svega tako da podržavam. Još sam uvijek pretplaćen i na madpign i onaj kanal sa podcastima. Nadam se da će ovaj projekt duže opstati.
Hvala ti! Što se ranijih kanala tiče, madpign sam krenuo raditi tijekom faksa i to teškom mukom i to jednostavno nije bilo održivo, a onaj drugi kanal je bio više-manje neobaveznog karaktera. Šta budem snimao u budućnosti, ići će ovdje. A tvoj Kanal301 prati se sa svih mojih računa. ![](icon_smile_cool.gif) |
|
udarnik007
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/nick.jpg)
Croatia
1143 Posts
Member since 21/10/2013 |
Posted - 18/07/2023 : 17:35:53
|
Svaka pohvala za recenziju Texa, zaista sam uživao (i u Dylanovoj isto). Samo tako naprijed. Kanal 031 i ovaj tvoj s recenzijama su točno ono što želim čuti o nekom stripu. Doduše ti si, koliko vidim, nov ali si dobro startao. Podrška. Gledamo se i lajkamo dalje! :) |
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17195 Posts
|
Golub
Average Member
Croatia
568 Posts
Posted - 18/07/2023 : 18:22:25
|
quote: Originally posted by udarnik007
Svaka pohvala za recenziju Texa, zaista sam uživao (i u Dylanovoj isto). Samo tako naprijed. Kanal 031 i ovaj tvoj s recenzijama su točno ono što želim čuti o nekom stripu. Doduše ti si, koliko vidim, nov ali si dobro startao. Podrška. Gledamo se i lajkamo dalje! :)
Hvala puno! Treba i na YouTubeu što više strip contenta, nekako mi se čini da se situacija u tom pogledu dosta promijenila nego prije nekoliko godina.
quote: Vidim na zadnjoj korici da je i broj 2 u najavi za ovo ljeto.
Da, ne piše kada, ali ne bi me čudilo da ga izbace već sljedeći mjesec u sklopu ove ljetne ofenzive. No, vidjet ćemo. ![](icon_smile.gif) |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27163 Posts
Posted - 18/07/2023 : 18:57:05
|
quote: Originally posted by delboj
Vidim na zadnjoj korici da je i broj 2 u najavi za ovo ljeto.
Svaka 2 mjeseca. |
|
ivanl
Advanced Member
![](AvatarUpload/motorhead.jpg)
Croatia
15808 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 18/07/2023 : 19:54:56
|
quote: Originally posted by jaki
Odlična recenzija. Još ubuduće malo sredit set-up i to je to.
Jes vija' kako covik lipo kaze jedno dvaestinesto puti: Gigant! I Texone! (A niko nije reagira ) Bravo! |
Los cukar na fritulama! |
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17195 Posts
Posted - 18/07/2023 : 21:30:29
|
quote: Originally posted by jaki
quote: Originally posted by delboj
Vidim na zadnjoj korici da je i broj 2 u najavi za ovo ljeto.
Svaka 2 mjeseca.
Da, uklapa se, ljeto traje do 21. septembra. |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|