There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Gde su nekadašnje stripadžije Južne pruge? Da li još uvek prate stripovska dešavanja? Tex Willer, Kit Carson, Bruce Springsteen, docA, cronox six, Pajtos, Rick, Srleb, henry, magirus, danilo9899, elfak nish, KuntaKinte ... Jesu li živi? Hoće li neko od njih biti na NiFestu?
EDIT: izvinjavam se ako sam nekoga propustio da pomenem
Gde su nekadašnje stripadžije Južne pruge? Da li još uvek prate stripovska dešavanja? Tex Willer, Kit Carson, Bruce Springsteen, docA, cronox six, Pajtos, Rick, Srleb, henry, magirus, danilo9899, elfak nish, KuntaKinte ... Jesu li živi? Hoće li neko od njih biti na NiFestu?
Originally posted by KuntaKinte Ja ne idem na SNS/SPS-ovske manifestacije.
Zdravo, druže! Opa, znači, režimska manifestacija! Nisam znao, jbg. Nadam se da grešiš.
Ima ona priča da kada se prosečan Meksikanac probudi u svojoj zemlji već je platio neku globu Karlosu Heluu Tako i ja kapiram da ove ne možemo izbeći baš u svim sferama života.
Ali poštujem tvoju odluku, svaka ti čast, iskreno.
Ja se trudim da se borim protiv sistema i nakaradne politike još od '90 ali da ne koristim struju, da ne koristim vodu, da ne kupujem hranu u prodavnicama, da ne čitam ništa, da ne pratim sport i kulturu... jer je, jel te, sve to, na neki način, pod okriljem režima (što svakako i jeste) to već ne mogu.
Tako da dolazim u Niš na NiFest, ničim ne povezujući to sa režimom. Iskreno mislim da je Zoki stari stripadžija a ne sluga AVa.
Ja ne idem na SNS/SPS-ovske manifestacije.
Pokojni"Tusta"ovo bi komentarisao kao"Glupost je neunistiva"
Pokojni"Tusta"ovo bi komentarisao kao"Glupost je neunistiva"
Ako je ovaj moj stav glupost, onda je jasno zašto živimo u ovakvoj zemlji. A o organizatorima gornjeg skupa ne želim da pričam, bar ne javno, preko foruma, može uživo.
KuntaKinte, ja ti ne zameram na stavu, iako sam ti već napisao zašto ja takav stav ne podržavam.
Tvoj stav je pogrešan, ok. Ili moj stav je pogrešan, ok. Ali smo trebali da se vidimo i ispričamo.
Dozvoliti nekome drugačiji stav je već pola posla do razumevanja, a da smo se videli i da si čuo kakvi problemi muče autore, izdavače i organizatore festivala, možda bi promenio mišljenje.
Nema razvijanja kulture bez pomoći države. Strip nije izuzetak.
E, sad što su vlast dograbili oni kojima je kultura nepoznat pojam ... u tome se potpuno slažemo. No, bez sufinansiranja države, bez sufinansiranja gradova i opština ... mnogih festivala, a bogme i stripova ne bi ni bilo.
Na kraju krajeva, to što se sufinansira iz državnog ili gradskog novca, to se sve radi NAŠIM novcem. Nas poreskih objveznika. A ne novcem SNSa i SPSa.
Da ne spamujemo temu napisaću još da pozdravljam sve stripadžije sa kojima sam se video na NiFestu, kao i one koji su se javili u DM a nisu mogli da dođu.
On topik: Ako se neko zapitao gde je Morrison, odgovor je: bio je sa nama na festivalu
i meni nedostaje njihov juznjacki humor
Originally posted by Ultras
Da ne spamujemo temu napisaću još da pozdravljam sve stripadžije sa kojima sam se video na NiFestu, kao i one koji su se javili u DM a nisu mogli da dođu.
On topik: Ako se neko zapitao gde je Morrison, odgovor je: bio je sa nama na festivalu
videh ga i ja iz kola zurio je u suprotnom smeru
Originally posted by KuntaKinte
ni ja
Edited by - Sneaksie Thiefsie on 21/06/2024 06:46:03