forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 594

ivanl
Advanced Member

Croatia
15857 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 14/08/2023 : 13:53:26  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Ja ne bi tu isa ni mrtav, ali zivim kraj njega, (stadiona), pa kao da su mi u dvoru...
Cuj, cuje se svasta. Histerija, euforija, urlici kao iz Zoloskog, zvizdacina i hukacina, topovski udari... pa je nesto od toga vjerovatno otpalo i na nezadovoljstvo podignutog natpisa.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8955 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 14/08/2023 : 14:27:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Pa pomlatili su se medju sobom i transparent je brzo nestao.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 14/08/2023 : 14:32:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Postoje svakojake glasine, no transparent se pojavio na sjeveru. Dali bi se pojavio da nema dogovora tamo gdje su glavni navijači. Neke glasine kažu da su ovi što su se protivili transparentu pometeni za 10 minuta.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15857 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 14/08/2023 : 14:40:09  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Ma pun mi ih je kua...
Osobnu moran muriji pokazivat za ic doma, i uc autom u dvor, to jest setat/vozit po svome kvartu. Po svome i na svome, i onda kad kazen 'pandi' posli pregleda osobne i adrese; kobogda sve izgubili, (svi ako ikako mogu), onda me tupo gleda i tucka onoga, (one), do sebe...ka ono, jes vija ovo...
ajde prika, znan in rec, laskajte me lipo i pojte ca od mene i vi i oni i tuji koji su da su, sve vas vrag odnija...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/08/2023 : 14:41:24  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

Postoje svakojake glasine, no transparent se pojavio na sjeveru. Dali bi se pojavio da nema dogovora tamo gdje su glavni navijači. Neke glasine kažu da su ovi što su se protivili transparentu pometeni za 10 minuta.

Dobre su te tvoje glasine koje ti uvijek govore što želiš čuti.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 14/08/2023 : 14:54:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

Dobre su te tvoje glasine koje ti uvijek govore što želiš čuti.

Pa slušam stariju ekipu iz Torcide. Ali nisam bio tamo i ne želim previše o tome. Znakovito je da se transparent pojavio na Sjeveru. Starija ekipa Torcide podržavao ovo, e sad koliko imaju utjecaja na mlađu ekipu ne znam. Ponekad se mularija protivi starijim i želi graditi svoj put. Tako je i u BBB-u.

Jedan od njih tvrdi kako udruga naš hajduk ima sve manji i manji utjecaj na Torcidu. Ako je to točno izvrsna vijest.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/08/2023 : 15:19:22  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ma ti očito imaš izvore iz svake ultra skupine u Europi. Trebao bi napisati knjigu.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 14/08/2023 : 15:51:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma ti očito imaš izvore iz svake ultra skupine u Europi. Trebao bi napisati knjigu.

He, he, he, nervoza, pa zlobno omalovažavanje istinitog podatka. Neću ti otkriti od kud imam izvor, već su me pitali a iskustvo me naučilo kako je bolje na netu o nekim stvarima šutjeti.
Možeš otići na portal Dalmacija info ili tako nekako koji na neki način potvrđuje ono što govorim. Ovaj čin je dobio puno lajkova i velik broj podrške u komentarima. Sad se tamo raspravljaju tko je pravi navijač Hajduka, Torcida ili oni koji su samo navijači Hajduka.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 14/08/2023 : 17:16:22  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Čuj sloboda. Hoćemo im se još i zahvaliti što su išli tamo raditi kaos?
Nego, ja sam pročitao da je ostatak stadion izviždao ovaj transparent?
Jel' ima tko s foruma da je bio pa da posvjedoči?

Ima nas nekoliko sa foruma koji smo bili, i da, cili stadion je zvižda.
Šta bi tribali?
Podržat debile koji podržavaju debile?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 14/08/2023 : 17:22:45  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Jeba te kad vidin ove roditelje od ovih šta su doli zaglavili kako kmeče "Pustite nam djecu", samo se sitin one legendarne iz Maratonaca "To nije dete, to je kreten".
Roditelji ovih debila su direktni krivci za sranje koje su napravili.
Da san ja napravija nešto slično mater bi napravila sve da me uspije doć vidit u grčki zatvor, samo šta me ne bi vadila nego bi mi opizdila dvi pleske i vratila se doma.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 14/08/2023 17:38:13
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 14/08/2023 : 17:29:47  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

Ja ne bi tu isa ni mrtav, ali zivim kraj njega, (stadiona), pa kao da su mi u dvoru...
Cuj, cuje se svasta. Histerija, euforija, urlici kao iz Zoloskog, zvizdacina i hukacina, topovski udari... pa je nesto od toga vjerovatno otpalo i na nezadovoljstvo podignutog natpisa.

Drž se stripova i muzike ka boga te molin.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8955 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 14/08/2023 : 18:43:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Jeba te kad vidin ove roditelje od ovih šta su doli zaglavili kako kmeče "Pustite nam djecu", samo se sitin one legendarne iz Maratonaca "To nije dete, to je kreten".
Roditelji ovih debila su direktni krivci za sranje koje su napravili.
Da san ja napravija nešto slično mater bi napravila sve da me uspije doć vidit u grčki zatvor, samo šta me ne bi vadila nego bi mi opizdila dvi pleske i vratila se doma.

Naravno da svako zasluzuje pravedno sudjenje i tretman, ali realno ovoj drzavi i ovom narodu je bolje bez takvih debila. Jos kad bi im mogli poslat retardirane roditelje, sve koji ih podrzavaju i svakog idiota koji pokusava od njih napravit zrtvu ili ih samo krenut opravdavat... kolektivni IQ bi narastao za 70%.

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15857 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 14/08/2023 : 18:52:03  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ko Bog da sve izgubili. Dosli zadnji svi...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 14/08/2023 : 18:56:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ko Bog da sve izgubili. Dosli zadnji svi...

Pusti ih vidiš da su prevrtljivi.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8955 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 14/08/2023 : 18:56:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Ja nikad necu zaboravit scenu kada mi je u kaficu sjedio debil u hajdukovom dresu u 9 uri ujutro sa djetetom koje je imalo otprilike 5-6 godina i pricao mu kako je jucer razbio bocom glavu nekom liku na plazi jer je slusao purgerske pjesme u dalmaciji. Dijete ga gleda onako zbunjeno, a on mu objasnjava kako ih sve treba polomit i da trebaju zapamtit di su bili. Celave glave, ruznih tetovaza i staklenog pogleda... to je ista takva vrsta debila koji samo trosi kisik i bez koga bi svakom bilo bolje.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 14/08/2023 : 18:57:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
A ja pak čujem da nije cijeli stadion. Sad se vode rasprave tko je pravi navijač. Neka neka.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15857 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 14/08/2023 : 20:18:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Jednog lijepog i toplog kolovoskog dana sjedose u kombi Fran, Mihael, Stef, Borna, Matej, Noa, Vito, Jan, Tin i Dominik. Krecu na avanturu zivota kroz tri-cetiri drzave, avanturu dugu 1 500 kilometara do cilja. Cilj je najebat se majke njima. Sjebat njih. Polupat njih. Pobiti njih... u Ateni.
U kombiju je ugodno klimatizirano, bokser je ugodno tezak u dzepu, ispod sica su drzala za krampove, lopate. Pajseri, palice, letve...
Zuja je ugodno ohladena a ako se i stopli pa nece valjda oni kupovati njihovo bezvezno pivo. Bit ce dobra i nasa Zuja. Jer jebat cemo im mater tamo dolje u Ateni zapamtit ce oni nas.

Prica je mogla poceti i sa; sjedaju u kombi Tonci, Mate, Jure, Ante, Sime, Jere, Luka, Damir i Ivo...
Razlika bi bila samo u registracijama i sto ja znam, cilju... recimo Solunu.

'Mozgovi' su isti.

'Blago roditeljima'. Mama kad porastem bit cu navijac, huligan, terorist!
Jadne te matere, tih mozgova.

I pazi ovo...njih 150-200. Preko tri-cetiri drzave idu jebavat matere nekom koga nikad nisu vidjeli. Idu rusiti, sijati teror, ubijati. Moj covik...pa ti vidi, koji su to 'umovi'

Dakle sad bi trebale institucije u HR stati guji cizmom na vrat, za Grcku je pomalo prekasno, cini mi se da su zatajili totalno. A i oni nek rijese svoj problem, sami. Ali mi bi sad ovo trebali iskoristiti kao u Engleskoj krajem osamdesetih, kad je 'Mam' izdala naredenje da se stane ma kraj huliganstvu i terorizmu, pa su od tad njihovi stadioni zaboravili resetke i kaveze, vec imaju do dan danas 'po metra' kornera i auta, pa ti lolo priskoci...ides odmah 5-6 godina na robiju.

Dok ne bude uveden strateski rigorozni plan imat cemo Desince i 'rivolvere', sacekuse sudaca po pumpama, sake u glavu, sacekuse trenera po portunima i palice u glavu, pleskanje igraca po ulici, noge u glavu, kukice na travnjaku i jos ponekim mjestima, vrijedanja djelom i pjesmom, barbarizam modernih gladijatora dolje 'na pjesku' uz slozan suport onih gore ma tribinama... o rusenju vlastite reprezentacije da i ne pricam, kako vani tako i doma.

Dok takav plan i program, gdje ce se huliganstini stati na tri kraljeska, ne bude proveden, meni ce na Luckom sa ST tablicama pretrazivati auto iako sam ja isao na Iron Maiden. U Kolovratima ponad Sibenika skupina lokalaca ce me pozorno motriti zbog tih istih tablica iako ja idem kod Vinka na janjetinu, i nam bas nikakve veze s frezama i traktorima...

Kvalitet zivota je ionako pao normalnog gradana i platitelja poreza, zbog navijacke samozivosti i metastaze tih navijackih grupa u svaku poru drustva. Samo mi treba jos 'level vise', bodenja nozima u svom vlastitom dvoristu...

Za primjer recimo, statuti gradova Zadra, Sibenika, Makarske i Dubrovnika imaju rijeseno to jest propisano postupanje u svezi skrabotina i grafita na javnim povrsinamw. Ne znam jeste li vidjeli, ali Split danas isaran do bola izgleda ruznije od Bronxa. I nema regulaciju protiv saranja. Zato sto kad bi se sve te imbecilne poruke koje nista ne govore isle prebrisati, morali bi to isto uciniti i tisucama grafita navijacke skupine koja terorizira tihu vecinu. A nasi vodeci ljudi naravno da se boje zapoceti fajt s takvima. Boze moj pa imaju obitelj, djecu, aute... nesto bi im od toga horda mogla ostetiti...

Od tog naizgled varljivo benignog problema saranja pa sve do sprjecavanka prometa na glavnoj autocesti u Hrvatskoj od strane teroristickih navijackih skupina, treba napokon stati na kraj.

Vrime je!

Bas sad je vrime!

Nikad bolje za iskoristiti sve pravne poluge i manevre. Hoce li biti snage i 'muda' vec je drugo pitanje...

A do tad, kad porastem majko bit cu ti navijac, huligan, terorist.

Jer floskule o voljenim klubovima i jos gore, sportu vise nikome zdrave glave ne mogu proci. Na stadion ides izbaciti frustraciju jer te jebe sef ili ne jebe zena. Jer nemas za novi bojler ali imas za 5 Karlovackih. Jer tu su braca pa je lakse. Vikacemo, urlacemo a ako stokod jos i razbijemo svakako je bonus. Pa se tako ispraznjen lakse zaspi a za probleme cemo sutra... ionako je tekma ponovo za sedam dana, pa cemo se 'ispuvat' i naduvat... sta nas briga.

A ove u Ateni sad bi jos trebalo tetosit...moj covik. Jos da se vrate doma ka heroji...

Iz Grcke te prekrasne zemlje koju sam ne znam ni sam koliko puta posjetio. I u koju kad bi sad isao ako me volja, jer sam gradanin svijeta, ne bi bas bilo dobro jer koristim HR putovnicu i HR tablice, a dolje jedva celaju da te 'pocaste'. Ovaj put ne Metaxom, musakom i girosom, vec nozem pod rebra, matunom u slipo oko i takljom u potiljak...
A zasto i zbog cega?
Teskih huligana koji prelaze 1 500 km da bi ubili i unistili.
Pa to nisu Hrvati. Huligani nemaju nacionalnost. Moji sigurno nisu. Nikakve empatije nemam za takve. Narusili su i moj ugled.

Ej covjece u ime cega su oni isli tamo? U ime nicega! A ogroman je problem proriv nicega se boriti.

Nadam se da cemo ipak uspjeti. Svi mi normalni, ima nas jos...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16753 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 14/08/2023 : 22:06:51  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
Stigli grčki kmečavci u Zagreb...još se bore i cendraju UEFI da bez borbe preskoče u nastavak natjecanja..ako ima boga pet komada to je naša nada

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 14/08/2023 : 23:34:54  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Ivane, evo i ja vrlo rijetko idem na stadion, a vidim ga umalo kroz prozor, zračne linije dvijesto metara.
Meni na živce išo Tuđman, pa Canjuga, a onda ih nasljedio Maminjo.
Dok su oni svi sjahali, a ja iz bojkota ih nisam htio podržavati dolaskom, ostario i izgubio momentum, sad je već takvo ruglo da ni nije za pošten svijet.
Nemre više ni U2 na njemu svirati, sve je propalo.

A u svezi glede BBB, super nam je u državi kad se svi najviše uzbuđuju zbog usvajanja crne djece i šore u Grčkoj, onaj plin po cijeni od skoro pa ničega više nitko ni ne spominje.
Što se tiče djece teško se baš kao roditelj odreći djeteta i reči neka mu zaslužio je.
Imam raznih frendova čiji su roditelji i doktori i ugledni građani, a djeca pomoz bog.
Nije da se nisu trudili, jedan sin direktor, drugi u zatvoru, jedan sin vodi svoju uspješnu firmu, familja sve pet, drugi prevarant teži.
Ne da se baš sve izvesti na pravi put, a nije da se nisu trudili, tako da nisam sklon prvoloptaškom osuđivanju.
Ne odobravam postupke, ali daleko od toga da mislim da bi ja to najbolje riješio.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14607 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 15/08/2023 : 00:13:21  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivi skoj

Ivane, evo i ja vrlo rijetko idem na stadion, a vidim ga umalo kroz prozor, zračne linije dvijesto metara.

Znaš li možda onu:

- "Čuo sam da živite blizu stadiona."
- KOO-TI RE-KO?

(bolje zvuči vic uživo kad se priča :-))

Never leave it in the hands of the judges
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 15/08/2023 : 07:02:16  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

A ja pak čujem da nije cijeli stadion. Sad se vode rasprave tko je pravi navijač. Neka neka.

Bolje se čuje u toj tvojoj vukojebini nego na stadionu?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 15/08/2023 : 07:07:14  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni na živce išo Tuđman, pa Canjuga, a onda ih nasljedio Maminjo.
Dok su oni svi sjahali, a ja iz bojkota ih nisam htio podržavati dolaskom, ostario i izgubio momentum, sad je već takvo ruglo da ni nije za pošten svijet.
Nemre više ni U2 na njemu svirati, sve je propalo.

A u svezi glede BBB, super nam je u državi kad se svi najviše uzbuđuju zbog usvajanja crne djece i šore u Grčkoj, onaj plin po cijeni od skoro pa ničega više nitko ni ne spominje.
Što se tiče djece teško se baš kao roditelj odreći djeteta i reči neka mu zaslužio je.
Imam raznih frendova čiji su roditelji i doktori i ugledni građani, a djeca pomoz bog.
Nije da se nisu trudili, jedan sin direktor, drugi u zatvoru, jedan sin vodi svoju uspješnu firmu, familja sve pet, drugi prevarant teži.
Ne da se baš sve izvesti na pravi put, a nije da se nisu trudili, tako da nisam sklon prvoloptaškom osuđivanju.
Ne odobravam postupke, ali daleko od toga da mislim da bi ja to najbolje riješio.

Zar i ti sine ivi?
Uspoređuješ slučajeve usvajanje dice i ove nerede?

Šta se boldanoga tiče normalno da se roditelj neće odreć svoga diteta, ali taj isti roditelj bi triba dite naučit da se za svoje postupke odgovara.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 15/08/2023 : 09:28:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Nisam usporedio da je isto, nego bilo koje događanje tog tipa izazove nevjerojatan interes.
Kad su one sirote radnice iz Kamenskog istornjali iz tvornice da nisu stigle ni ugovorene poslove završiti, malo se piskaralo, ali podrške i nije bilo neke, ni za ni protiv.
Doduše krasne su stanove na tom mjestu za elitu napravili, pa ko bi im zamjerio..

Redni broj dva, nekako gledam svoje pokušaje odgajanja djece.
Ne jebu me pol posto i svašta sam od njih doživio, puno toga i ne baš za pohvalu, a nisam ih nikad ni tukao ni ništa nametao, samo razgovor i podrška.
Stariji je doktor nuklearne fizike i najvjerojatnije ide u amerika na post dr, mlađi magistar računalne nečega i minutu prije završetka već se zaposlio u nekoj stranoj firmi.
Rekli bi sve pet, ali nije, borba samo takva.
Sve si mislim da su bbb ili krimosi kako bi tek onda prošao, a jednako im ništa ne bi mogao dokazati.
Misliš da su tvoji presretni sa tetovažom na ramenu?
Da ti sin dođe sa čudnovatim motivom torcide ili ponosne šahovnice sa pleterom reda nečega šta bi mu napravio, zalipia dvi pliske i oprao sa solnom kiselinom.
Pusti priče, kažu da je slom živaca nasljedan, dobivamo ga od vlastite djece.

Reem, znam taj, ali baka je u glavnoj ulozi.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5160 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 15/08/2023 : 10:37:44  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
I Rijeka je dala svoju podršku .
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16753 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 15/08/2023 : 10:54:24  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisam usporedio da je isto, nego bilo koje događanje tog tipa izazove nevjerojatan interes.
Kad su one sirote radnice iz Kamenskog istornjali iz tvornice da nisu stigle ni ugovorene poslove završiti, malo se piskaralo, ali podrške i nije bilo neke, ni za ni protiv.
Doduše krasne su stanove na tom mjestu za elitu napravili, pa ko bi im zamjerio..

Redni broj dva, nekako gledam svoje pokušaje odgajanja djece.
Ne jebu me pol posto i svašta sam od njih doživio, puno toga i ne baš za pohvalu, a nisam ih nikad ni tukao ni ništa nametao, samo razgovor i podrška.
Stariji je doktor nuklearne fizike i najvjerojatnije ide u amerika na post dr, mlađi magistar računalne nečega i minutu prije završetka već se zaposlio u nekoj stranoj firmi.
Rekli bi sve pet, ali nije, borba samo takva.
Sve si mislim da su bbb ili krimosi kako bi tek onda prošao, a jednako im ništa ne bi mogao dokazati.
Misliš da su tvoji presretni sa tetovažom na ramenu?
Da ti sin dođe sa čudnovatim motivom torcide ili ponosne šahovnice sa pleterom reda nečega šta bi mu napravio, zalipia dvi pliske i oprao sa solnom kiselinom.
Pusti priče, kažu da je slom živaca nasljedan, dobivamo ga od vlastite djece.

Reem, znam taj, ali baka je u glavnoj ulozi.

Sreća kaj su ti djeca genetski na mamu...
em su pametna em te ne šljive 1%...

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO

Edited by - risbozg on 15/08/2023 10:56:07
Go to Top of Page
Page: of 594  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.96 seconds. Snitz Forums 2000