Ako vas to tjesi, nema ga ni u drugom gradu u drzavi. Tete na trafikama i neznaju sto je to. Jedna misli da je to energetsko pice, a druga da su zvakace gume.
I veli teta sa kioska "Ne znam ja Dragu Nera, ali citala sam Crnog Roka! "😁
Kad sam bio teski mulac, jedna susjeda, (Bog joj da pokoj), mi je isla kupiti Crnog Roka, ali pitala je dajte mi Crnu vjesticu... isto su se sporazumjele. Imam ih jos uvijek sve.
Strip agent je napisao da su na godisnjem odmoru od 04.09. pa mozda nece jos 2 tjedna strip doci na kioske. Nadam se da sam u krivu. No ne znam zbog cega onda teaser.
Izasao je. Evo mali sta donosi novine ovdje kod mene u trgovacki centar (gleda se "Night of the Demons 2" u nocnoj na laptopu...posal nocnog portira🥳) ga je dostavio. 2 komada pritegnuti spagom...srce mi se steze... A morat cu kad dojdem kuci prije nego legnem otic do svoje tete na trafiku da mi da glancera ako ima...
Dva komada na trafikama, oba sa utorima. Da je bar treci u sredini, prosao bi 'liso'. Nista, ko zivi u gradovima sa striparnicama proci ce ok, odavno su mi plasticne vezice, (junacki stegnute), ubile gust odlaska na kiosk.
Nema majci da prvi i zadnji uvezani ne dobiju utore. Nekad je bija cili plik, od 10, 15 komada, pa su oni sredisnji bili postedeni, danas kad dodu dva komada na trafiku, oba su pala.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Kupio bez utora. Ali malo mi splasnuo entuzijazam za izdanjem. Trebalo je ovo 3 u 1. Nema najave za sljedeći broj. Samo 2 primjerka na kiosku!? Prijevod Ana Gaspar.