Bio sam prekjuce u Tunisu, u Sahari na setu Star Warsa iz sedamdesetih, Tatuin. Kakav osecaj, neopisivo. To jos stoji tamo citavo iako su ostavili tako da trune a oko kucica gomila jadnika koji okolo setaju kamile, prodaju pustinjske ruze, skorpije i zmije. Koliko neiskoriscenog potencijala i koliko je to zapusteno. Strasno.
da, bile su cak i inicijative fanova da se skupe fondovi da se to malo dotera, sacuva, itd., jbg a gde si bio tacno? tamo na otvorenom u pustinji bas, gde se vidi samo spoljna kucica, ili u onoj hotel-rupi gde je unutrasnjost kuce? ili pak na onim trecim mestima gde su snimali Ep.I? :D daj sliku neku
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Ne znam da okacim. Sad cu ti poslati na wa pa ti okaci. Samo bluruj familiju, mene ostavi slobodno :)
Bio sam bas u onom selu u pustinji. Rece mi vozac da su na tri lokacije snimali. Jedna je sigurno ta berberska kuca u kojoj se prvi put pojavljuje Luk u epizodi 4, tu nisam bio, druga je planina Atlas, tamo sam bio ali ne na setu vec u nekoj planinskoj oazi gde se snimao navodno Engleski pacijent. I treca je to selo. Saljem za minut nesto.
Poceo gledati Ahsoku, ali app na PS5 svakih pet minuta prekida. Nesto sa serverom ili? Navodno moram na postu da zatrazim neki deblock za Disney, ima neka caka da Disney EU pretplatnike blokira u nekim segmentima. Wifi mi je ok, netflix ide bez problema. Pft! Onaj dark jedi je Blackbeard/Irac/Vikings glumac, ne mogu se sjetiti imena. Radnja Ahsoke je izmedju 6-og i 7-og filma, ne?
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Zanima me sta ce ispasti od nje, sta je onaj prsten, koja je prica iza ovog Bejlena.. Ali odgledas epizodu i nemas nikakav utisak. Nesto kao LOST :) Vuce da gledas a bezveze..
vise nista ne ocekujem npr. od ove price ko su ovaj lik iz Rome i njegova pudlica i inkvizitor s gvozdenom maskom tako su nas zavlacili i za Bebi Jodu, ko je sta je odakle je, pa smo dobili kurton
a za prsten se zna uveliko sta je, al ajde da ti ne spojlujem xD
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Što se tiče budućih Star Wars projekata, polažem nade u 3. sezonu Bad Batcha i poneku igru u razvoju. Ove ostale serije goli kurac, baš su razjebali tako predivan univerzum.
Na kraju jos ispalo interesantno. Gleda mi se nastavak. :) Ima li planova za nastavak?
Asoka S01E04 krs.
@vejder Ti sigurno znas gde je to najpreglednije, ali ima li negde timeline gde koja serija upada? Ne mislim kojim redom da se gleda vec ono imperija, nova republika, stara republika itd.
gleda li neko ovo, šta mislite? meni se ostvarila razna priželjkivanja, i ništa, ladan sam ko led a internet bruji ko da je zadnje vreme došlo nzm, možda je do mene