Zato nitko ni komentira izdanje. Što je sasvim legitimno.
Ja imam police svih 'vela', ali ne znam gdje cu s ovim. Razmisljam o posebnim vitrinama za ovo, Sin City, Alvara, Bois Mmaury...i jos ponesto prastaro. Ono, muzej đir.
Stigao i moj primjerak te se nalazi na polici kraj tube s diplomom ETF-a.
Ovo je nivo koji još na Balkanštini nitko nije dostigao a niti je blizu.
Već čekam nešto slično u bliskoj budućnosti.
😉
U Malom mistu Dr Luigi je drzao diplomu pobjednika osvojenu na balote iznad diplome medicine koju je polozio u Firenci! I kad ga je prenerazena Bepina pitala: da ča čini? On joj je odgovorio da mu je ova sa balota draza od ove od medicine.
ja vjerujem da će im 2 izdanje biti sigurno još i bolje, i ovo je fantastično i jedva čekam drugu priču Zagora u delux, možda 1 vampir ili Američka odiseja )))),uvijek je nezgodno neki novi projekt isplanirati i uraditi, vjerujem da će s 2 izdanjem biti i sasvim sigurno nekih i dodataka uz sami strip tipa sken u visokoj rezoluciji orginalne naslovnice na 300 -gramskom papiru
😉
U Malom mistu Dr Luigi je drzao diplomu pobjednika osvojenu na balote iznad diplome medicine koju je polozio u Firenci! I kad ga je prenerazena Bepina pitala: da ča čini? On joj je odgovorio da mu je ova sa balota draza od ove od medicine.
Tako slicno i ti.
U Padovi, ne u Firenci. Reka je da likar može bit svaka budala, a prvak u balotama samo artišta, umitnik.
😉
Tako slicno i ti.
U Padovi, ne u Firenci. Reka je da likar može bit svaka budala, a prvak u balotama samo artišta, umitnik.
Bilježim se sa štovanjem! Njegov uzor je bio iz Firence. S njegovim librom je isao na pocinak. *pa me to smelo zericu, a i desetljeca su prohujala...jbg.