da, da... 2016. godina. kako sam bio nabrijan tada i kako sam se sjajno izražavao na ovom forumu! bolje nego sada (like WTF??). andjustice je ipak moj stav iskarikirao i donekle omašio poantu... iz ovog kratkog pregleda proizlazi da sam tada više bio zgađen sa hillary clinton nego oduševljen donaldom trumpom. jednako kao što mislim da je joe biden najobičnija glupost, što me opet jednako tako ne bi trebalo svrstati uz trumpovce (kako sam to jasno naglasio kasnije, 2020. godine u topiku USA 2020).
Ništa ja nisam omašio, samo se sjećam
Također, javnu raspravu kuri bolac za tvoja, ionako dvojbena, mentalna stanja, koja su sklona oscilacijama te lutanjima, pa bi bilo najbolje da nas više ne blagosiljaš istima poput onog smrdljivca ili frane
Andjustice je to malo iskarikirao, ali više-manje je pogodio poantu tvojih postova onomad. No za razliku od njega, ja pozdravljam tvoj prelaz na ispravnu stranu. Prigovarati o nedosljednosti znači odbijati ljudski napredak. Ukoliko je tvoje okretanje od Trumpa iskreno i iz ispravnih razloga, andjustice bi to trebao prihvatiti.
Zapravo nisi ga trebao citirati, to što on ne zna, pa traži da ga se navede je poseban oblik bahatosti i sveopćeg govnarluka koji krasi određene individue, a uzrok je u tome što postanjem kontraverznih misli smatraju da su uvatili nekog jarca za jaja.
lijepo ovome iznad mene pokažeš kako nije u redu imputirati osobi da je rekla nešto što očito nije i on, umjesto da začepi, nastavi dalje i ustraje u svome lošem sjećanju... iako zapravo samo nekomsvom (i samo njemu nepogrešivom) dojmu... (toliko i o imputiranju bahatosti drugima...). plus, lijepo i normalno objasniš svoje stajalište u ovom topiku ali ovaj i dalje napada, sumnjajući u moje namjere... jer valjda imam neke skrivene motive... tkoznašta. zatim sve te svoje napade ukrasi sa par histeričnih smajlija koji nikoga ne bi trebali zavarati da se ovdje radi o otvorenom vrijeđanju. i iako ovaj tvrdi da jako dobro pamti što ja pišem po ovom forumu, ja niti ne znam tko i što je taj justiceforall, što opet o meni govori koliko ga smatram nevažnim... a to što on mene smatra govnarom i seljačinom, mene sigurno neće spriječiti da pišem po ovom forumu gdje i kako ja budem htio. u krajnjem slučaju, još samo jedan u nizu forumaša koji me ne vole. ništa novo. i nikakav problem.
Noćas će se održati druga debata među Republikancima. Sudjelovat će ista ekipa kao zadnji put, s izuzetkom bivšeg guvernera Arkansasa Hutchinsona. To znači da će ovaj puta Christie biti vjerojatno jedini na bini koji će napadati Trumpa dok će se ostali koškati među sobom i kritizirati Bidena. Osobno bih preferirao da grupa bude još manja jer će kandidati poput Burguma i Scotta zauzimati previše vremena bez razloga, no još je rano.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Apsolutno se slazem s njom, ovaj hindus je retard. Ali jebiga kad se danas retardi prodavaju retardima, pa sto ne bi pokusao jos netko... to je valjda ta logika. Vrane im popile mozak.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Robert Kennedy Jr. jučer najavio da izlazi iz Demokratske stranke i natječe se kao nezavisni kandidat. Neka se šestero forumaša koji su glasali za njega u pollu slobodno izjasni što misle o ovome.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Strateški dobar potez. Nadam se i iskren. Odlučio se distancirati od korumpirane političke opcije i njezinih posljednjih nepopularnih poteza, i od opcenito korumpirane političke scene. Te pokazati da u politici uvijek postoji i treća, četvrta i ina opcija, a ne samo dvije.