forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Premier League 2024/2025.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 316

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14462 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 19/09/2023 : 14:13:04  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Evo dodao sad, moje isprike i nemojte pomislit slučajno da je namjerno
Izvrsno, raniji termin pa ću ih moći gledati :)

Imao sam dojam da mi tu nešto fali, ali ja sam tražio sedmi klub u konferencijskoj ligi, tamo nemaju predstavnika, jel da?

quote:
Originally posted by ReemCP

Premierligaši ovaj tjedan u Europi

Utorak
19.09. 18:45 AC Milan-Newcastle
19.09. 21:00 Manchester City-Crvena zvezda

Srijeda
20.09. 21:00 Arsenal-PSV
20.09. 21:00 Bayern-Manchester Utd

Četvrtak
21.09. 18:45 Legia-Aston Villa
21.09. 18:45 LASK Linz-Liverpool
21.09. 21:00 Brighton-AEK Atena
21.09. 21:00 West Ham-TSC Bačka Topola

Never leave it in the hands of the judges

Edited by - ReemCP on 19/09/2023 14:33:06
Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2442 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 19/09/2023 : 14:25:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:
Originally posted by Ivan Liverpool

Bas sam i ja mislio komentirati a di nam je Liverpool

Reem je navijač Uniteda

"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2442 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 19/09/2023 : 14:26:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
Aston Villa je u konferencijskoj, igraju protiv Legije u cetvrtak u 18:45
Ove sezone 8 klubova u Europi, West Ham se progurao van plasmana jer je osvojio konferencijsku.

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14462 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 19/09/2023 : 14:33:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Hvala Ivane na pojašnjenju
Dodao i njih sad, reći će netko da sam njih namjerno izostavio zbog Emiliana

Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2442 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 19/09/2023 : 14:38:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

Hvala Ivane na pojašnjenju
Dodao i njih sad, reći će netko da sam njih namjerno izostavio zbog Emiliana

Oni bi mogli biti cak i favoriti takmicenja, ne treba zaboraviti kako ih vodi Emery koji se u europskim natjecanjima odlicno snalazio. Doduse,sve uspjehe je ostvarivao u Europa ligi (4 naslova + 1 finale), ali ako je tamo uspio, mogao bi i ovdje.

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14462 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 19/09/2023 : 20:15:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Dobro si to primjetio, imaju trenera kojem je to takvo natjecanje itekako poznato, bit će ih zanimljivo za pratiti hoće li dogurati do kraja :)
City večeras kreće u obranu naslova LP, jedino od engleskih momčadi koje su osvajale LP dvije godine zaredom je uspjelo Šumarima ('79. i '80.).

Edited by - ReemCP on 19/09/2023 20:15:30
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
32849 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 19/09/2023 : 21:29:31  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Greška Reem Liverpool je dva Kupa prvaka osvojio prije Nottinghama u sezonama 76/77 i 77/78, a osvojio je i nakon Nottinghama 80/81, a bilo je i šest u nizu za Engleze jer je Villa osvojila 81/82. Tih 6 u nizu je i rekord za jednu državu, Real je na samom početku imao 5 naslova u nizu, niti jedna država 6 godina u nizu, osim spomenutog engleskog niza. Zanimljivo da je 5 tih finala završilo 1:0.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game

Edited by - tex2 on 19/09/2023 21:34:31
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14462 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 19/09/2023 : 21:52:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Hvala na ispravci Tex i na tim zanimljivim podatcima
Ja sam prije 20-ak dana pročitao na PL stranici taj neki podatak, ali sam krivo protumačio:
quote:
City are aiming to become the first English side to retain the trophy since Nottingham Forest in 1980.

https://www.premierleague.com/news/3662823

Kad smo kod Cityja, očekivao sam golijadu, a sad oni gube

Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2442 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 19/09/2023 : 22:27:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
Vidis, nisam nikad isao za tim da su tad Englezi uzeli 6 za redom. Nottingham Forest je tu najposebniji jer je to jedini klub koji je vise puta osvajao ligu prvaka nego nacionalno prvenstvo. Tu drugu sezonu su usli u ligu prvaka kao aktualni prvaci i obranili naslov. Lijepi dani za engleski nogomet, totalna suprotnost onome sto je doslo par godina kasnije i zabrane igranja 5-6 godina.

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14462 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 20/09/2023 : 10:15:00  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Niti ja nikada to nisam povezao da su osvajali 6 godina u nizu, a toliko sam puta gledao i proučavao tu listu pobjednika :)

Što se tiče LP i premierligaša, mislim da je Newcastle dobro prošao jučer jer Milan je imao dosta konkretnijih prilika koje nije iskoristio. Pope se baš iskazao.

City ko City, kao i u prošlom kolu premierlige sa WHU, gubili na poluvremenu da bi ekspresno postigli taj gol za 1-1 i opet okrenuli na 3:1 u svoju korist, i to u svega par dana, skoro identični scenariji. Bojim se samo pomisliti što će biti kad se vrate Kovačić, Grealish, KDB i ostali..

Večeras Arsenal i PSV te Bayern i United. Srce kaže da gledam Uniteda, a pamet mi govori da gledam Arsenal i PSV što bi po meni trebala biti atraktivna utakmica, posebice kad se sjetim PSV-a protiv Rangersa, onih utakmica koje su odlučivale da se PSV uopće i nađe ovdje. Glede Uniteda, isto sam malo povirio u vaše prognoze, vidim da su neki hrabro odigrali 2:2 rezultat, mislim na to da će United ostat neporažen i uzeti bod. Nakon svega ovoga sa Brightonom ne vidim uopće nikakvu drugu situaciju osim uvjerljivog poraza u Minhenu, mada ne mora značiti, prije koju godinu (2019., osmina finala) izgubili su i od PSG-a i isto su bili u sličnim problemima, pa su iznenađujuće na Parku Prinčeva prošli dalje onim kasnim pogotkom Rashforda.

Edited by - ReemCP on 20/09/2023 10:16:56
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
32849 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 20/09/2023 : 10:21:25  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
https://www.index.hr/sport/clanak/arsenalu-se-vraca-ozlijedjeni-stoper-od-40-milijuna-eura/2496843.aspx?index_ref=naslovnica_sport_najnovije_d

Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4570 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 20/09/2023 : 11:26:54  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Spominjala se ozljeda kriznih ligamenata koljena tako da nisam siguran da je ova vijest precizna

Vjerojatno je potaknuta time sto se Timber nakon operacije pojavio bez staka na klupskom fotografiranju

Ja ga u 2023 ne ocekujem, ali ako se nesto cudom promijeni podrzat ce se

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2442 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 22/09/2023 : 10:05:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
Englezi 4 pobjede, 1 remi i 3 poraza. Definitivno nisam ocekivao Brightonov i Villin poraz, ostalo je proslo vise-manje u domeni ocekivanoga.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
32849 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 22/09/2023 : 10:06:46  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Uozbiljit će se sad u nastavku natjecanja

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14462 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 22/09/2023 : 12:43:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Mene je Brightonov poraz najviše iznenadio, tu sam mislio poručiti vam da igrate na rezultat 3:0, 4:0 i tako
Sinoć sam baš tu utakmicu odabrao za gledanje prijenosa gdje je AEK baš iznenadio i lijepe golove je dao. Brighton se dva puta vraćao i oba puta penalima Pedra (oba puta ih je on sam izborio i realizirao). Bit će u nastavku dosta teško jer je grupa dosta atraktivna i teška, zamislite kakvi će to biti mečevi protiv Ajaxa. Nadam se da će se Brightonu u početni sastav što prije vratit tandem Welbeck-Ferguson, onda će to biti drugačija priča. Nadam se da se Milner nije teže ozlijedio, prisilno je morao napustiti teren.

WHU je sad ta ekipa koja je napravili preokret od 0:1 na 3:1 (njima je to City napravio prošli vikend s istim rezom 3:1), isto i Liverpool preokrenuo (opet kao i za vikend protiv Wolvsa 3:1) na 3:1, a ranije ovog tjedna City preokreuo isto rez od 0:1 na 3:1, pa što se to događa s tim preokretima i tim 3:1 rezultatom koji je toliko učestao zadnje vrijeme

Edited by - ReemCP on 22/09/2023 12:46:48
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14462 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 22/09/2023 : 12:55:01  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Arena Sport (srpski komentator) je izbacila sažetke lige prvaka pa ću u ovoj temi staviti samo premierligaške klubove, ako netko nije gledao ili ako netko želi ponovno pogledati:

Milan - Newcastle
https://www.youtube.com/watch?v=Vjc_9UpITkU

Manchester City - Crvena zvezda
https://www.youtube.com/watch?v=RqD_nmuc-B8

Bayern - Manchester United
https://www.youtube.com/watch?v=n-I8pZAHut0

Arsenal - PSV
https://www.youtube.com/watch?v=fco0q7sXfy0

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14462 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 22/09/2023 : 15:11:03  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Mislim da se polako možemo okrenuti prema 6. kolu koje sutra počinje, pa ću staviti zasad samo raspored utakmica sutrašnjeg programa.

Kao što vidimo, nemamo utakmice u onom launch time terminu, vjerojatno da momčadi malo rekuperiraju snage nakon europskih izazova.
U 16h imamo tri utakmice, najzanimljiva mi je ona Cityjeva.
Pep je zanimljivo istaknuo nakon utakmice sa Zvezdom: "Zvezda i mi imamo jednako Ligi prvaka. Sad nas čeka duplo uspješniji Nottingham".
Druga najzanimljivija u 16 mi je ova utakmica Lutona, tamo će opet njihovi navijači atmosferu tog malog stadiona dovesti do usijanja, možda iščupaju koji bod.
Također vrijedi i za Everton, može li do prve pobjede?

Kasnije navečer United protiv Burnleyja u gostima, ako je nešto dobro, dobro je onda što će Burnley biti bez Fostera koji je u ponedjeljak dobio crveni, pa nema pravo nastupa.
A United bi morao ovdje upisati 3 boda da se malo trgne, svi ostali rezultati bi bili samo nastavak te krize i loše atmosfere (ili ukletosti kluba, kako neki sugeriraju) koja već neko vrijeme traje.

Edited by - ReemCP on 22/09/2023 15:11:46
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
32849 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 22/09/2023 : 17:53:08  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Cityju se ozlijedio i peti prvotimac Silva

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14462 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 22/09/2023 : 22:07:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Nisu mi jasne te ozljede, tek smo na početku sezone koja se nije još ni zahuktala kako treba, a svako malo čujemo da je netko stradao.
Evo, sad i naš Perišić nažalost :( Gotov za ovu sezonu, a upitan i Euro 2024.

quote:
TRENER Tottenhama Ange Postecoglou na konferenciji za medije uoči utakmice s Arsenalom u šestom kolu Premier lige govorio je o ozljedi Ivana Perišića (34). Podsjetimo, hrvatskom reprezentativcu na beskontaktnom treningu stradali su prednji križni ligamenti (ACL) u desnom koljenu. Uskoro će biti podvrgnut operaciji te neće igrati do kraja aktualne sezone.

https://www.index.hr/sport/clanak/trener-tottenhama-u-kratkom-roku-shvatio-sam-zasto-je-perisic-dugo-na-top-razini/2497686.aspx

---------------------------------------------------------------------

Cityju se sutra možda vrati Grealish, barem nakratko u sutrašnjoj utakmici sa Šumarima. A čini se da je i Kova ok (kako kaže Pep), mada ga sutra možda neće uopće koristiti.

https://www.mancity.com/news/mens/pep-guardiola-nottingham-forest-premier-league-injury-news

Edited by - ReemCP on 22/09/2023 22:07:52
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
32849 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 23/09/2023 : 16:19:57  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
City već na 2:0, Haaland naravno zabio, šteta što Lutonu onaj udarac Morrisa nije ušao

Go to Top of Page

prop_ovednik
Senior Member

Croatia
1497 Posts

Member since 13/01/2008

Posted - 23/09/2023 : 16:32:55  Show Profile Show Extended Profile  Send prop_ovednik a Private Message  Reply with Quote
Gledam malo Luton i navijam, ajmo momci!!!
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
32849 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 23/09/2023 : 16:48:19  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Kako su se svi novi igrači uklopili u City, Doku, Matheus, Gvardiol, kao da su igrali već sto utakmica zajedno

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
32849 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 23/09/2023 : 16:49:22  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Prijateljsku utakmicu u predsezoni su odigrali 0:0, statistički dominiraju danas

quote:
Originally posted by prop_ovednik

Gledam malo Luton i navijam, ajmo momci!!!

Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4570 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 23/09/2023 : 17:57:37  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Ocekujem da Rodrija nema sad jedno barem 3 utakmice nakon ovoga

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14462 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 23/09/2023 : 18:16:55  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Kako su se svi novi igrači uklopili u City, Doku, Matheus, Gvardiol, kao da su igrali već sto utakmica zajedno

Da, i meni je to veoma impresivno, dodajmo i Kovu tu (utakmice prije one reprezentativne pauze što je odradio). Tko god se ozlijedio ili zbog nekog razloga izostao, uvijek bi ga netko zamijenio, nije se ni osjetilo da netko fali :)

Lijep gol Fodena, a Haaland tipično Haalandovski, 8. gol u 6 susreta.

Go to Top of Page
Page: of 316 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.61 seconds. Snitz Forums 2000