Prestali sa retro naslovnicama a nisu imali u vidu da bi bilo dobro da ujednače hrbat kod retro i novih naslovnica. Tako da će oni koji su uzimali retro naslovnice a nastavljaju uzimati novu LMS imati kolekciju sa različitim hrbatima.
Zs vc je dosta povoljniji pa mi nije toliko ni zao uzeti neke brojeve koje vec imam od prije u nekim drugim edicijama ( pibd, zagor almanah, redovni, mister no almanah...) ali ovaj lms se ne isplati uzimati, ako vecinu toga se moze naci povoljnije kod ludensa ( mladi tex, zagor +, dylan maxi, ove stare epizode zagora u extra ili klasiku) , eventualno uzeti 3-4 marti giganta koja nemam u libelusu, i to je to..
Pa za početak nebi stavlja sprd naslovnice iz starog dnevnika za 11 eura. Drugo,ako su već krenuli s velikim formatom onda trebaju i stavljat stripove unutra kojima će taj format pasat. Ovako imamo samo neku kvazi nostalgiju ta 11 eura šta je suludo. Za to imamo ZS🙂
... i golcoldin lms, koji je bas onaj pravi nasljednik dnevnikovog lmsa... Steta samo sto nemaju prava na mister noa...uz ken parkera, koji bi mozda mogao ubrzo ici u lms, jedino mister no fali..i one jos price iz lestorie cult serijala..
Pa za početak nebi stavlja sprd naslovnice iz starog dnevnika za 11 eura. Drugo,ako su već krenuli s velikim formatom onda trebaju i stavljat stripove unutra kojima će taj format pasat. Ovako imamo samo neku kvazi nostalgiju ta 11 eura šta je suludo. Za to imamo ZS🙂
+1. Plus opet samo Dilan i Zagor, Teks svaki cetvrti, Marti svaki 6, MNo ga nema ali ga ni Golcondinom Sarcu ne daju.
Prestali sa retro naslovnicama a nisu imali u vidu da bi bilo dobro da ujednače hrbat kod retro i novih naslovnica.
Pa ne znam kako bi se to moglo izvesti, kako misliš da ujednače? Ako su krenuli sa dva različita, a jesu, nisu sigurno planirali na početku da ukinu retro koricu, jer da jesu, ne bi je ni pokretali. Sad je gotovo.
Originally posted by SPQRoma Ako su krenuli sa dva različita, a jesu, nisu sigurno planirali na početku da ukinu retro koricu, jer da jesu, ne bi je ni pokretali. Sad je gotovo.
Rekli su da su u startu rekli da ce biti samo prva 4 broja sa B koricama kao omaz Dnevnikovom LMS-u, i da posle idu samo A korice...
Ovo sa NLMS 7 je pun pogodak, pogotovo sto su stavili staru naslovnicu, mada sam vise ocekivao da ce ici naslovnica iz Zagor+ 2, a prezeljkivao originalnu naslovnicu sa hobotnicom, ali ovako je ispalo najbolje...Nisam siguran da ce posle ZCV ici i Z+2 zbog broja stranica jer to bi bilo skoro 400 stranica...
Edited by - Bruce Springsteen on 21/09/2023 20:55:06
nekako je moja vera u vc potonula sa lms 4 i onim govnetom/splacinom sto ide sa blagom crvene planine, niski udarci. al posle zagor prica i zarobljenika opet su skoro pa najjaci