do kraja sledece godine u zs idu vazne price koje smo najvise zeleli/trazili. stoga paziste sta zelite!!!
sta ga znam, od mnoa sto trazili rio negro ili bili jednom..., od texa bi ovde mogao jos ponos navajoa, mada bih ja navise voleo citace tragova. mozda od misterije mac kralja artura, kameni sarkofag, grad prozirnih senki. aj od dampyra, znam da za ovo nema sanse, al vampiri iz londona boseli & andreuci sta li je to dusman odabrao?
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
U svakom slucaju, nista sto je dosad objavljeno na srpskom.
Strpljen-spasen.
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Nema potrebe za navodnicima, izdavaštvo je mnogo manje ad hoc posao nego što ljudi misle - a izdavači mnogo vole da prave planove. Svojevremeno sam imao spiskove sa pedeset narednih Karusela, Stripoteka, Perli i tome slično. Nisu se ostvarili, očigledno, ali je zabavno praviti ih.
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Za magazin je predvidivost smrt. Tako da - da, uvek planiraš mešanje karata posle određenog vremena, inače se formula istroši.
(Danas; pre 40 godina si mogao da se izvučeš s gomilom stvari s kojima danas ne bi mogao)
E sad, ako se ispostavi da umesto Zagora i Dilana idu Svemirski patroldžija i Milord, onda je moguće da grešim. ;)
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.