od 49. minute do kraja drugog poluvremena domaći navijači Torcida na sjevernoj tribini koristili zastavu Konfederacije (tzv. južnjačka zastava) i zastavu s natpisom „W B“ (skraćenica od White Boys) na kojoj se između slova W i B nalazi keltski križ
Ok, jedva čekam vidjeti kakvu će sada mentalnu akrobaciju izvesti jaki, Nesvrstani i globinjo da objasne da usprkos i ovom elementu, Torcidino znakovlje nema veze s rasizmom.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
od 49. minute do kraja drugog poluvremena domaći navijači Torcida na sjevernoj tribini koristili zastavu Konfederacije (tzv. južnjačka zastava) i zastavu s natpisom „W B“ (skraćenica od White Boys) na kojoj se između slova W i B nalazi keltski križ
Ok, jedva čekam vidjeti kakvu će sada mentalnu akrobaciju izvesti jaki, Nesvrstani i globinjo da objasne da usprkos i ovom elementu, Torcidino znakovlje nema veze s rasizmom.
Ako ništa drugo bar je lijepo vidjeti tu slogu BBB-a i Torcide, bez obzira na međusobne razmirice, taj keltski križ složno crtaju po zastavama, zidovima, leđima i prsima.
A ne znam baš, pa jaki ti je prije par stranica objasnio kako '88' znakovi Boysa i šovinističko iživljavanje Torcide na Prosinečkom nisu isto. Sigurno sada postoji i ovdje neko objašnjenje kako su keltski križevi na plavoj podlozi zli simbol nacizma, a keltski križevi na bijeloj podlozi tek pozitivni izraz domoljublja.
Ma koji rasizam u Torcidi i u Splitu uopće? O čemu ti pričaš? Da se radi o nacionalizmu to sigurno da, ali rasizam? Rasizam bi moga doć kod nas za 5 do 10 godina zbog uvoza Nepalaca i Indijaca, ali trenutno pričaš pizdarije.
Bezveze uzimaš defenzivan stav kao da ja cijeli Split optužujem za rasizam. Keltski križ nema veze s Hrvatskom, kako to može biti simbol nacionalizma? U kombinaciji s tom zastavom i tim natpisom, poruka ne može biti očiglednija. Radi li se o pokušaju provociranja, stvarnoj mržnji ili samo suštom debilizmu, ja ne mogu znati niti ikoga tko to promatra treba biti briga. Na kraju, ja se slažem s tobom da je rasizam od strane splitske navijačke skupine smiješan i besmislen, kao i da je vjerojatno točno da je rasizam u Splitu i dalje rijetkost, ali vi praktički tvrdite da je nepostojeć i nemoguć, a dokaza za suprotno imamo na pretek. Ti si možda hukao isključivo Pavi Crncu, ali sve veće navijačke skupine su to radile i u drugim prigodama. Da se zadržimo samo na navijačkim primjerima...
ono kad neko hoće napravit probleme... keltski križ je keltski križ. navijači ga koriste desetljećima.i sad je neko odlučija da je to rasistički znak i onda automatski svi koji ga koriste su rasisti.. krasno. ajmo ukinit sve simbole koje neko proglasi nepoželjnim. torcida nije rasistička nikad prije i neće ni u budućnosti.
Koriste desetljećima rasistički simbol (koji je to predstavljao puno prije ikakvih navijačkih skupina), pa ih treba pustiti da u miru to nastave činiti i dalje. Genijalna logika.
Ma koji rasizam u Torcidi i u Splitu uopće? O čemu ti pričaš? Da se radi o nacionalizmu to sigurno da, ali rasizam? Rasizam bi moga doć kod nas za 5 do 10 godina zbog uvoza Nepalaca i Indijaca, ali trenutno pričaš pizdarije.
E jest mi drago da vam prištavac čita bukvicu o južnjačkoj i o keltskom. To je onaj isti gnoj koji je otvoreno srao o repki i iz samo njemu razumljivih političkih pogleda zazivao poraze redom do finala. Konjić.
A vi torcidaši ste čkomili. Jer 'dabog da izgubili sve'
Sad isti taj gnoj baca prištiće po torcidi. One politički korektne prištiče.
E jest mi drago da vam prištavac čita bukvicu o južnjačkoj i o keltskom. To je onaj isti gnoj koji je otvoreno srao o repki i iz samo njemu razumljivih političkih pogleda zazivao poraze redom do finala. Konjić.
A vi torcidaši ste čkomili. Jer 'dabog da izgubili sve'
Sad isti taj gnoj baca prištiće po torcidi. One politički korektne prištiče.
Bjelosvjetske.
Prijatelju, jesi ti ona konjina Mrkomir?
Ok, slobodno objasni što si mislio s onim 'Mi ne zaboravljamo', prije nego te netko (vjerojatno globinjo) ne banira zauvijek zbog opsjedanja/vrijeđanja/klevetanja pola foruma.