Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Pa kad si propustio dopis gde su se milanisti složili da sprovedu kolektivnu amneziju za prošlu sezonu :)
Ne treba baš tako, ostaju u sjećanju pobjede nad Interom, Napolijem, Juveom... Dosta.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Kakva ludnica u Genovi, nevjerojatno. Na kraju oba golmana dobili crvene kartone, Giroud branio zicer u 13. minuti nadoknade... Milan izvukao bodove, ali ostao bez Hernandeza i Maignana za derbi s Juventusom.
Ne znam znači li izravni crveni automatsku suspenziju na dvije utakmice, onda Maignana nema ni protiv Napolija ako je tako.
Gatti se golom iskupio za onaj gaf protiv Sasuola ali Inter predvođen Lautarom deluje kompletnije i od Juventusa i Milana... Zasad, ipak, ujednačeno; bodovno, makar.
Kakva ludnica u Genovi, nevjerojatno. Na kraju oba golmana dobili crvene kartone, Giroud branio zicer u 13. minuti nadoknade... Milan izvukao bodove, ali ostao bez Hernandeza i Maignana za derbi s Juventusom.
Ne sjećam se da sam ikad gledao utakmicu u kojoj su oba golmana isključena.
Pola timova ima kladiničarske sponzore, mnoge lige imaju kladioničarske sponzore. Znam ja da para vrti, ali to je suludo. Izbaciti kladionice iz sveta sporta na marginu gde im je i mesto pa će i ovoga biti manje.
Jeste da nije Serija A ali u petak sam odgledao moj omiljeni klub na Tardiniju - Parmu. Prvi put sam bio tamo. A 27 godina vec aktivno volim. Igrali su protiv Koma. 2:1. Fudbal na nivou nase lige. Ali fino je bilo gledati.
Juce sam bio u Bolonji na Renato dall'Ari ali nije mogao da se poseti ovako jer je u 15h bila utakmica. Pa se nadam da cu ga obici jos koji put.
Šteta radi Milana, da nije bilo onog bespotrebnog crvenog kartona, uvjeren sam da bi pobijedili. Dotad su bili bolji, a i s igračem manje u najmanju ruku ravnopravni, ali onda se Juventusu još poklopilo da sretno zabiju iz odbijanca. Sad se treba čupati za vikend u Napulju.