forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Stripovski ratovi
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 135

jaki
Advanced Member

Croatia
26835 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 11/10/2023 : 23:49:34  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Ne znam šta je tu čudno?
Imaš nekog pjevača/pjevačicu i onda neki građani iskažu negodovanje zbog nečega i onda organizator odustane.
Nije zabrana.Moga je organizator ne odustat ali je smatrao da nije vrijedno truda i potencijalne nevolje.
Mi u HR smo radikalniji prema nekim svojim kojima su neki gradovi baš zabranili pjevat u gradskim dvoranama.To je zabrana.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2141 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 12/10/2023 : 00:15:48  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
Pa tako i kod nas neki građani iskazali negodovanje što se uvozi Fibra, pa distributeri otkazali uvoz. :)

Nije zabrana. Striparnice i lanci knjižara mogli su ne otkazati uvoz, ali su smatrali da nije vredno truda i potencijalne nevolje.

:)

Ih,bre, Jaki. Nemoj da me zezaš. Neke stvari treba nazvati pravim imenima.

Resistance is futile.
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

4968 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 12/10/2023 : 00:24:57  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
U međuvremenu stanovita Aleksandra Prijović, tko god ona bila, rasprodala najveću hrvatsku dvoranu 4 dana zaredom, uskoro će i peti...

Takav nekakav sličan efekt čini mi se ima i zabrana Fibre i inih HR izdavača u Srbiji...
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8028 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 12/10/2023 : 00:31:52  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Interesantna je danas pojava tih novih zvezda za koje je retko ko čuo. Valjda ima neka strogo ciljana publika.
Go to Top of Page

jogurt
New Member

Serbia
263 Posts

Member since 23/01/2020

Posted - 12/10/2023 : 03:25:10  Show Profile Show Extended Profile  Send jogurt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts

Interesantna je danas pojava tih novih zvezda za koje je retko ko čuo. Valjda ima neka strogo ciljana publika.

Ja sam na primer stanar studentskog doma u Nišu i kolege iz susednih soba su pustale pesme ove pevačice prošlog meseca po 20-30 puta dnevno i više (ne preterujem) jer je skoro izdala album koji je postao popularan.

Generalno ljudi moje generacije u najvećem procentu to slušaju. Na primer kolega koji je na dve sobe od moje nije siguran da li je čuo za Beatles-e, a neverovatan je student i na fakultetu mu ide odlično. Neko moje objašnjenje je da ljudima muzika nije ni bitna previše ili su oduvek bombardovani muzikom koja se pusta po klubovima pa ne žele da se razlikuju od ostalih.

Naravno, uvek ima i izuzetaka; ali iako ja ne volim takvu muziku dok sam u domu samo to čujem od ljudi kojima sam okružen.

Edited by - jogurt on 12/10/2023 03:25:54
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19698 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 12/10/2023 : 05:26:55  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vukozec

U međuvremenu stanovita Aleksandra Prijović, tko god ona bila, rasprodala najveću hrvatsku dvoranu 4 dana zaredom, uskoro će i peti...

Takav nekakav sličan efekt čini mi se ima i zabrana Fibre i inih HR izdavača u Srbiji...

Fino si se ogradio...

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2141 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 12/10/2023 : 07:03:35  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
Ona ima WW licencu. :)

Sredili joj svekar i svekrva. ;)

Ma meni bilo čudno kad su Bajagu zabranili na danima piva, čini mi se. Posle toga mi ništa nije bilo čudno...

Resistance is futile.
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
1952 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 12/10/2023 : 07:19:29  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jogurt

quote:

Ja sam na primer stanar studentskog doma u Nišu i kolege iz susednih soba su pustale pesme ove pevačice prošlog meseca po 20-30 puta dnevno i više (ne preterujem) jer je skoro izdala album koji je postao popularan.

Generalno ljudi moje generacije u najvećem procentu to slušaju. Na primer kolega koji je na dve sobe od moje nije siguran da li je čuo za Beatles-e, a neverovatan je student i na fakultetu mu ide odlično. Neko moje objašnjenje je da ljudima muzika nije ni bitna previše ili su oduvek bombardovani muzikom koja se pusta po klubovima pa ne žele da se razlikuju od ostalih.

Naravno, uvek ima i izuzetaka; ali iako ja ne volim takvu muziku dok sam u domu samo to čujem od ljudi kojima sam okružen.

I posle kad kazem da su mi dve najomrzenije osobe u Srbiji Sasa Popovic i Zeljko Mitrovic. Ta dvojica su trovali i dalje truju danasnju mladez kicom, sudnom, gluposcu i neukusom tako da nije ni cudno sto tamo neka samo ciljnoj publici znana puni arenu. Dolazi i treci na spisak - izvesni Bora damping.

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21126 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 12/10/2023 : 10:52:41  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Red Marquis

Kad smo već kod Zera, 4 godine ni CRŠ ništa ne radi po tom pitanju. A da priupitaš njega jel misli da nastavi?

a pre Zera,Usagi - ovo je već tragično koliko se usporilo sa njim.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2141 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 12/10/2023 : 11:09:23  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
Pa zabrana - je pravo ime... :)

Jaki kaže da nisu u pitanju zabrane.

Resistance is futile.

Edited by - borg on 12/10/2023 11:10:59
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2141 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 12/10/2023 : 11:17:47  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

quote:
Originally posted by Red Marquis

Kad smo već kod Zera, 4 godine ni CRŠ ništa ne radi po tom pitanju. A da priupitaš njega jel misli da nastavi?

a pre Zera,Usagi - ovo je već tragično koliko se usporilo sa njim.

Da nije do prodaje/tražnje?
Mislim, koji izdavač je lud da ne muze kravu koja mu donosi mleko?
Ili koji izdavač je lud da hrani kravu koja mu ne daje mleko?

Resistance is futile.
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3281 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 12/10/2023 : 15:31:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Ako je Agarthi već izbacio 4 komada, ne verujem da Zero nema prođu. Problem je možda što je CRŠ izbacio samo ono što je dobar deo čitalaca već uzeo od Dekare.

Apropo zabrana, to što neki gredski oci ne dozvole da se u gradskim ustanovama održi neki koncert i nije prava zabrana. Zabrana je ako ne može da se nastupi u privatnom klubu.
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8028 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 12/10/2023 : 19:49:38  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jogurt

quote:

Uh, poslušah dve pesme. Nisam iznenađen.

Ovakva muzika, pored Turske i dela Azije, osvojila je istočnu Evropu, Grčku, Sredozemlje, Balkan... uz manje varijacije.

Nema nikakve veze sa srpskom muzikom, osim što je dobar deo neke naše estrade uvek pokušavao da se prikači na taj voz. U suštini je sa Bliskog istoka.

Interesantno je kad na YT čitaš komentare oduševljenja.

Ništa, ostalima sa više sluha, ostaje da slušaju raznu drugu muziku, koja je bolja. Nje bar ima.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21126 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 13/10/2023 : 18:58:13  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
da se pohvalim - većina društva nema blage veze sa ovim dešavanjima,niti ih to tangira - ČK,Fibra,VČ... sve je to isti racku.
Ali nakon višemesečnih ubeđivanja te pokaznih vežbi o razlikama u kvalitetu izdanja,te ukazivanja na propuste stripova ČKartela proisteklih iz "zabolemepenis" poslovne politike&filozofije, uspeo sam da koliko-toliko utičem da krenu da daju prednost u kupovini izdanjima koja to zaslužuju.

Kupovaće se i dalje u najvećim količinama Talični,tu i tamo neki drugi klasici,ali umesto raznih drugih izdanja čakejaca,koja bi se inače uzela,lova će biti usmerena na Stalker,Najkulu,Darkvud,Lokomotivu,dostupne Fibre...

Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1492 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 13/10/2023 : 20:58:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13463 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 13/10/2023 : 21:39:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
E bre Anto, ko da si iz Bugarske.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21126 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 13/10/2023 : 22:06:59  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
ovo je samo bačena udica da vidim ko će da reaguje :)

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21126 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 13/10/2023 : 22:08:44  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
malo da izvučemo čakofile na svetlost topika;nešto su utihnuli.

a slažem se da je upis u bulgarian modu.

Go to Top of Page

stbojan
New Member

Serbia
280 Posts

Member since 29/10/2011

Posted - 13/10/2023 : 22:41:41  Show Profile Show Extended Profile  Send stbojan a Private Message  Reply with Quote
Kako da ne utihnu nakon onakvog izliva gluposti i mrznje na tribini salona stripa, ovaj drugi nastup nisam imao zelju ni da pogledam, kapiram da je isti narativ... verujem da su i postovaoci lika i dela nesto skapirali nakon svega, valjalo bi i da jesu...
Go to Top of Page

blueberry9
New Member

229 Posts

Member since 14/11/2016

Posted - 13/10/2023 : 23:23:09  Show Profile Show Extended Profile  Send blueberry9 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Poprilično sam siguran da je to karta na koju bi igrali. Jer meni, nažalost, ne bi trebalo puno da planem.

Sta ce ti to?
Go to Top of Page

jagodanbg
Senior Member

2813 Posts

Member since 17/07/2019

Posted - 14/10/2023 : 01:38:24  Show Profile Show Extended Profile  Send jagodanbg a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

Betmen987
New Member

Serbia
187 Posts

Member since 27/10/2020

Posted - 14/10/2023 : 06:34:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Betmen987 a Private Message  Reply with Quote
I care! 😁
Bravo anto!

Neka neko izda American Vampire...
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21126 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 14/10/2023 : 08:49:10  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
uzeo sam ipak dva Panišera na onoj akciji 500 kinti,i Borgu Asteriks 13 (hebi ga,klinac mu ga obožava),tako da smo prekršili kodeks bojkota :(

Go to Top of Page

jagodanbg
Senior Member

2813 Posts

Member since 17/07/2019

Posted - 14/10/2023 : 10:58:30  Show Profile Show Extended Profile  Send jagodanbg a Private Message  Reply with Quote
A neka si brate 😀
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2141 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 14/10/2023 : 11:55:29  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
Valjda će Bora da časti, što mu pravimo promet. :)

Resistance is futile.
Go to Top of Page
Page: of 135 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000