Originally posted by Lord Vader89 jaoooo sve zivo ima
naravno, necu te gnjaviti da slikas ove silne Gladstone, samo cu da naglasim da sam ljubomoran
Evo da smanjim ljubomoru, nemam Uncle Scrooge adventures 31-48 i 50-56. Nisam žurio s nabavom, a čini mi se da je istjecala licenca pa je to bilo poslije teže nabavljati i nije mi se dalo.
vrv znas, al za svaki slucaj, bilo je dosta dugo da se nabavi direkt preko weba: https://www.brucehamilton.com/ (last update 2012, igrom slucaja taman kad sam ja prestao da potrazujem sve to xD)
kad se setim jednom, 2011. (tako sam prvi put i nabasao na ta izdanja uzivo), rovareci po striparnicama u Becu, naletim na jednu koja je bila KRCATA ovim Gladstoneovim albumima, kad tad nisam dekintiran ostao na mestu, nikad necu xD
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Pravi Dizni je Dizni Carl Barksa, talijanski Dizni je s....e bolje rečeno loša kopija.
Danas sam u Split naletija na strip, prelistajte sam i imam samo riječi hvale (pogotovo ona priča s vješticom) međutim vidljiva su bila oštećenja u vidu udubina od udarca ili pada tj. nesavjesnog rukovanja,bilo je i frižnjala,ali kako ih uspiju napravit
Pravi Dizni je Dizni Carl Barksa, talijanski Dizni je s....e bolje rečeno loša kopija.
Pravi Dizni je jeste Dizni Carl Barksa,
ali ne može se tako generalizovati, ima tu prilično dobrih autora. Do odličnih, kao što je Cavazzano.
Italijanski Dizni je superiorniji od ostalih stripova sa Diznijevim junacima, koji se trenutno ili godinama unazad rade (ovo što objavljuje Egmont itd.) Don Rosa, poslednji velikan iz USA.
Pravi Dizni je jeste Dizni Carl Barksa,
ali ne može se tako generalizovati, ima tu prilično dobrih autora. Do odličnih, kao što je Cavazzano.
Italijanski Dizni je superiorniji od ostalih stripova sa Diznijevim junacima, koji se trenutno ili godinama unazad rade (ovo što objavljuje Egmont itd.) Don Rosa, poslednji velikan iz USA.
Pretjera sam s ocjenom , priznajem, Carl mi je samo najdraži
Jooooj, imao sam i ja ove Mikijeve Zabavnike, sve je davno otislo :( Naravno, jos tad , kao klinac, citas razlicite autore i crtace, znas da ti se neki mnogo vise svidjaju i vizuelno i pripovedacki, ali nemas pojma ko je ko, a i ne zanima te bas. Ali nekako sam siguran da su bas ovi autori o kojima se najvise prica ovde ostavljali najveci utisak na mene. (Mikijev Almanah mi je uvek nekako odudarao od MZ standarda, nesto mi je tu falilo, a nisam tacno znao sta, crtez mi je bio drugaciji sigurno, midlim da su mi price bile ok). Kako god, jedva cekam da nabavim ovo!