Šališ se, zar ne? Prvo nisu izašli na protivnički centar, tuga čemer, jad, drugo isto. Ej, 90 minuta bez nečega što je izgledalo opasno, ovo je teško dno dna
Gledao sam prvo poluvreme i uopšte nije loše izgledalo. Ne znam kako je bilo drugo, osim rezultata.
Stvarno smo loše izgledali, ne znam da li smo jednom pošteno opalili po golu. Cijelu utakmicu. Možeš izdvojiti nešto što si zapazio? Možda sam propustio jer sam paralelno pratio Ufc.
Gledao sam prvo poluvreme i uopšte nije loše izgledalo. Ne znam kako je bilo drugo, osim rezultata.
Stvarno smo loše izgledali, ne znam da li smo jednom pošteno opalili po golu. Cijelu utakmicu. Možeš izdvojiti nešto što si zapazio? Možda sam propustio jer sam paralelno pratio Ufc.
Ma i ja sam gledao jednim okom, više slušao. Ono što sam video mi je izgledalo kao susret dva ravnopravna protivnika. Ne ulazim u to ko je lepše igrao, već samo o tome da mi je izgledalo da su ravnopravni.
Je l' se seca neko koji je vrhunski golman bio crnac?
Mike Maignan, prvi golman Milana. Nadimak mu je Magic Mike, jedan od glavnih razloga što je Milan uzeo titulu pre dve sezone. Trenutno prvi golman Francuske dok je Lloris povređen. Navodno Bayern hoće da ga uzme kao zamenu za Neuera.
Sitni blesci su to. Videcemo. Treba mnogo gofina da prodje da bi bio vrhunski. Kontam da je i ovaj zmesni Onana branio dobro u Interu. Mandanda je isto jedno vreme bio OK. Dzejms isto ali tanko je sve to.
Inace, juce komentator rece da bi kaznio svakog ko mu izvodi penale poput Bruna sinoc. I ja se sa njim slazem. Kakva skakutanja, picke materine, imas nogu, zasnjiraj je u ugao, ne mogu tri golmana da odbrane..
Inace, juce komentator rece da bi kaznio svakog ko mu izvodi penale poput Bruna sinoc. I ja se sa njim slazem. Kakva skakutanja, picke materine, imas nogu, zasnjiraj je u ugao, ne mogu tri golmana da odbrane..
Nisi li ti gledao city sinoc... pricas napamet? Daleko je to od neceg sto bi klub unitedovog reneomea trebao igrati, ali 28 udaraca na gol ne može biti loše pa lijepo da su igrali protiv partizana.