forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Disney
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 74

jagodanbg
Senior Member

2816 Posts

Member since 17/07/2019

Posted - 27/11/2023 : 21:04:57  Show Profile Show Extended Profile  Send jagodanbg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladeNS

quote:
Originally posted by borg

@Mladene, odgovoriše li šta ovi stranci?

:)

Dizni sveCko, a nase! XD

Stvarno imaju radnu etiku za pohvalu.

Nazalost (ali razumljivo) peru ruke od toga. U dva mejla su se obratili nakon dodatnih pitanja koja sam imao.

1) If the book was published by Disney Publishing Worldwide, and not another publishing company with permission to publish our intellectual property, we would recommend that you reach out to their team directly.

2) Unfortunately, we are unable to help with Egmont Europe; however, we do encourage you to reach out to their support team directly for more assistance.

Kao sto rekoh nisam lenj pa sam kontaktirao jos tri adrese vezane za izdavacki deo.

CP.dpw.webmaster@disney.com,
specialmarkets@randomhouse.com,
cp.dpw.subrights@disney.com

Egmont naravno nije odgovorio, sacekacu par dana, do srede recimo, onda cu ponoviti ali cu u drugoj rundi prosiriti listu primalaca na sve koje nadjem na sajtu, sto ce morati da bude kreativno pogadjanje sluzbenih mejlova, ali nije neresiv problem.

Ako nista drugo, bice mi mirna savest da sam pokusao.

A da strpaš u isti mail i 'naše' i 'njihove' pa da vidiš hoće li neko odgovoriti/pravdati se u mass mail-u?
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
1953 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 27/11/2023 : 23:02:01  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by borg

@Mladene, odgovoriše li šta ovi stranci?

:)

Dizni sveCko, a nase! XD

Stvarno imaju radnu etiku za pohvalu.

Nazalost (ali razumljivo) peru ruke od toga. U dva mejla su se obratili nakon dodatnih pitanja koja sam imao.

1) If the book was published by Disney Publishing Worldwide, and not another publishing company with permission to publish our intellectual property, we would recommend that you reach out to their team directly.

2) Unfortunately, we are unable to help with Egmont Europe; however, we do encourage you to reach out to their support team directly for more assistance.

Kao sto rekoh nisam lenj pa sam kontaktirao jos tri adrese vezane za izdavacki deo.

CP.dpw.webmaster@disney.com,
specialmarkets@randomhouse.com,
cp.dpw.subrights@disney.com

Egmont naravno nije odgovorio, sacekacu par dana, do srede recimo, onda cu ponoviti ali cu u drugoj rundi prosiriti listu primalaca na sve koje nadjem na sajtu, sto ce morati da bude kreativno pogadjanje sluzbenih mejlova, ali nije neresiv problem.

Ako nista drugo, bice mi mirna savest da sam pokusao.

Poslao sam Egmontu mejl u vezi tih gresaka u petak jos ali nisam dobio odgovor.

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2509 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 28/11/2023 : 09:34:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote
Bas je lose ovo odradjeno.

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2704 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 29/11/2023 : 19:44:26  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Sada sam uzivo video izdanje u Dexyju, sve ovo sto je napisano ovde ne moze da docara uzas kada vidite ovo uzivo. Korice su i ok, format meni ne treba veci, ovakav negde i Fantin. Ali papir je strava i uzas, sjajni, najtanji moguci, CK kojj smo kritikovali za papir, je za ovo izdanje premium kvalitet. Tri primerka izlozena, sva glanc, ali u rukama se vidi nekvalitet, plus ma svim primercima valovitost papira, uzas. Ovo radili debili, mogu da mislim kakvu si paznju posvetili najbitnijoj stvari, prevodu. Zoja sram te bilo, idi dalje po televizijama, reklamiraj fuseraj, za verovatno odlicnu platu.
O ovome smo pricali, sta ce se dogoditi, preuzmu li likovi poput onih iz Ck uredjivanje stripova, i postane li to standard. Fuseraj, za ogromne pare, najgora moguca opcija.

Fantino izdanje za ovo je nedosanjani san.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17045 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 05/12/2023 : 13:34:25  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Postavljena je najava na Fejsbuku na stranici Egmont Srbija, pa možda bi trebalo tamo krenuti s komentarima o tim greškama.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 05/12/2023 : 14:36:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by john connor

a sta fali Fantinom izdanju?

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

panda
New Member

Serbia
256 Posts

Member since 30/10/2011

Posted - 05/12/2023 : 15:05:29  Show Profile Show Extended Profile  Send panda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:
Originally posted by john connor

a sta fali Fantinom izdanju?

Samo to sto nije na srpskom.
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2704 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 05/12/2023 : 15:23:41  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Da, Disney smo navikli na srpskom, prilagodjeno, ovako se gubi ta car.
Go to Top of Page

mladeNS
Junior Member

Serbia
372 Posts

Member since 21/02/2023

Posted - 05/12/2023 : 17:32:02  Show Profile Show Extended Profile  Send mladeNS a Private Message  Reply with Quote
Apsolutni ignore sa svih poslatih adresa povodom ovog izdanja.

Imam osecaj da sam se obratio nekoj drzavnoj instituciji jer oni sprovode slican metod zanemarivanja obracanja.

Nije prvi put da sam kontaktirao neke strane firme i nikada nisam doziveo da se ovako odnose prema pitanju kada imaju savrsenu opciju da se oglase nenadleznim ili sta god zele da napisu.

Mozda je to sasvim i ok jer je to manir firme i zaposlenih...
Mozda niko ne razume engleski. XD

Ja ovo nase smece necu kupiti, toliko mogu, i ko me god pita vredi li to 30e, znam kakav cu odgovor dati.
Go to Top of Page

panda
New Member

Serbia
256 Posts

Member since 30/10/2011

Posted - 05/12/2023 : 20:34:52  Show Profile Show Extended Profile  Send panda a Private Message  Reply with Quote
Mislim da je za nas otezavajuca okolnost to sto srpski Egmont ima DexyCo kao glavnog distributera - verujem da to u velikoj meri odredjuje politiku cena i omogucava da ovolika kurcobolja prolazi jer najveci deo tiraza odlazi tamo.

Kako Dexy funkcionise: zahvaljujuci decenijama uspesnog poslovanja, radnje su se namnozile i ima ih vise desetina po celoj zemlji, a samo u Beogradu valjda 20. U maltene svakom trznom centru postoji velika Dexy radnja sa ogromnim izborom aktuelnih igracaka, decijih knjiga i opreme za bebe po npr. 10-20% vecim cenama od konkurencije. Apsolutno sve sto sam klincima kupovao uvek kosta vise u Dexy radnji nego u susednom Pertiniju, Axi, Lego storeu/Kocakriumu... Ali Dexy igra na kartu velike ponude i kombinacije random kupaca koji su usli u najblizu radnju da kupe poklon za deciji rodjendan i u vecoj meri mislim - na firme koje zaposlenima koji imaju decu za Novu Godinu ili rodjenje deteta poklanjaju poklon kartice DexyCo. Oni to kupe na veliko i ostvare neki popust od npr. tih 20% koliko Dexy roba u startu vise kosta u odnosu na konkurenciju. Ocigledno su blisku aktuelnoj vlasti, pa i ove kartice sa 6000 dinara koje sad za NG dobijaju sva deca u Beogradu mogu da se potrose i u Dexyju. Da ilustrujem - od moje firme, zenine firme i od grada Beograda - moja dva klinca su u 2023 dobila 62,000 dinara da potrose u Dexyju. Pretpostavljam da postoji armija takvih "kupaca sa karticama" jer ni zena ni ja ne radimo bas u Microsoftu (jbg). Zabole njih sto su im cene jace jer em znacajan procenat ljudi mora tu da potrosi svoje kartice, em iza kartica stoji neki dil pa je cena po kojoj Dexy zapravo to proda neka malo niza. I opet, to traje decenijama. Ja i dva burazera smo svi 30+ a sva trojica smo jos 90ih dobijali paketice od kevine firme koji su dolazili iz Dexy-ja. Kao najstariji sin, imao sam tu privilegiju da odaberem i mladjoj braci Lego iz kataloga.

Edited by - panda on 05/12/2023 20:38:32
Go to Top of Page

mladeNS
Junior Member

Serbia
372 Posts

Member since 21/02/2023

Posted - 06/12/2023 : 11:23:29  Show Profile Show Extended Profile  Send mladeNS a Private Message  Reply with Quote
Kada sam ovo napisao, poslao sam jedan blok primalaca, bukvalno sve od Egmonta sto postoji pa sam poslao na sve adrese.

I to je uspelo. Odgovor stigao upravo pa vam prosledjujem svima.

Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2193 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 06/12/2023 : 11:25:45  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Kako je mislila da napravi ispravljen primerak samo za tebe druze? :)

kad vec ispravlja nek uradi isti format kao HR izdanje.. a naslovna po tvom odabiru..

Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!

Edited by - matori paraliticar on 06/12/2023 11:28:33
Go to Top of Page

mladeNS
Junior Member

Serbia
372 Posts

Member since 21/02/2023

Posted - 06/12/2023 : 11:30:56  Show Profile Show Extended Profile  Send mladeNS a Private Message  Reply with Quote
Moja pretpostavka je da rade sve ponovo, u svakom slucaju ovo je zvanican odgovor koji dolazi iz EU.

vd@ebu.egmont.com ovo je email adresa od osobe koja je odgovorila.

Posto ovde ima mnogo bolje potkovanih od mene u proceni kvaliteta izdanja u tehnickom aspektu, neka vam ne bude tesko, napisite to i posaljite doticnoj.

Mozda se nista ne dogodi, mozda skontaju da se u Srbiji fuserise i zakida, vredi probati kako bi se nas izdavac u Srbiji malo dozvao pameti i poceo da radi kvalitetnije kako bi svi uzivali u onome sto volimo.
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10358 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 06/12/2023 : 11:37:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Ako nije neka šala, odaberi opciju 1 pa da vidimo hoće li se nešto dogoditi.

Ako ponove izdanje (ovaj put s ispravkama) to bi zaista bila dobra reklama.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26836 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 06/12/2023 : 13:04:41  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Vidim da su Bugari usvojili europske norme

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

jagodanbg
Senior Member

2816 Posts

Member since 17/07/2019

Posted - 06/12/2023 : 13:56:19  Show Profile Show Extended Profile  Send jagodanbg a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kada sam ovo napisao, poslao sam jedan blok primalaca, bukvalno sve od Egmonta sto postoji pa sam poslao na sve adrese.

I to je uspelo. Odgovor stigao upravo pa vam prosledjujem svima.

Drago mi je da si me poslusao :P :)
Salim se, ali stvarno to je bio nacin, i eto bar nekog odgovora!
Stvarno se nadam da ce ceo tiraz ispraviti.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21133 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 06/12/2023 : 13:58:22  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
ovo sa ocijom jedan je smehotresna olimpijada - baš me interesuju kako će to da izvedu?? Uzmu jedan primerak i flomasterom isprave greške.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40331 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/12/2023 : 14:12:28  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ja poslao sad mail da vidim sta ce meni reci. Trazio isto zamenu za korektan primerak :D

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2193 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 06/12/2023 : 14:21:09  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

Ako nije neka šala, odaberi opciju 1 pa da vidimo hoće li se nešto dogoditi.

Javi da broj1 moli da prebace na latinicu ovaj put ali da mi ostali prete batinama i trazim zastitu od njih ako je ikako moguce.
Valjda ce mi nekako i to ugoditi.

Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40331 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/12/2023 : 14:25:21  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Dear Sasa Savic,

Thank you for your message. Yes, I confirm that you can get this possibility as our valued customer.

We will need some time to produce the correct copies, but meanwhile please send me your address for delivery, so that we have all needed information at hand.

Kindest regards,

Velizara Dobreva

Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6267 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 06/12/2023 : 14:38:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Pošto će vam svima sada zamijeniti te falične primjerke za 0 din, valjda vam je jasno zaštu su napucali cijenu u startu. ;) :D

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2193 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 06/12/2023 : 14:52:25  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Dok cekamo Velizaru da nam ispuni zelje evo jos malo materijala
mislio sam to izbaciti nekako drugacije i drugom prilikom ali...

vise o onoj kutiji sa LoS Don Rose
se moze videti ovde
https://darkwoodforum.rs/index.php/topic,109.msg679126.html#msg679126

Ono izdanje sa psom je knjiga sa istim sadrzajem koji bi trebao biti u nekoj buducoj hr/srb barks knjizi samo eto druga naslovnica

Fordica zaboravih na 3. i 4. slikama :(

https://i.imgur.com/oinoa0V.jpeg

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40331 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/12/2023 : 15:35:57  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ali slike velicine bilborda na Areni :D

Go to Top of Page

panda
New Member

Serbia
256 Posts

Member since 30/10/2011

Posted - 06/12/2023 : 15:56:37  Show Profile Show Extended Profile  Send panda a Private Message  Reply with Quote
Oni mejlovi su uvod u phishing klasican - sad trazi adresu, za par dana ce samo kintu za postanske troskove
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8037 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 06/12/2023 : 17:31:20  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Ako pošalje sve podatke sa lične i kreditne karte dobije ispravan primerak.
Go to Top of Page
Page: of 74 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000