Ma nisu Bonelijevci ni čuli da Golconda izdaje još nešto, sem LMS-a.
A neki od njih i ne znaju da postoje drugi stripovi, sem Bonelija iz LMS/ZS.
nažalost,ovo je itekako tačno. Mi se ovde sprdamo sa tellerom (drugarski, normalno),ali fakat je da je takvih kao on koliko hoćeš. Samo da je Marka,Bleka,Mikija,Zagora i slično.
Tuga je da se na Kastiljovog Larigana gleda sa nipodoštavanjem.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
''Tuga je da se na Kastiljovog Larigana gleda sa nipodoštavanjem.''
Postoje dve knjige Larigana Prva sa 4 epizode Del kastilja i Druga sa tri epizode Emilija Freja Abegona (po meni cak i bolji od Kastilja) i jednom Karlosa Roumea
Sve epizode su objavljene u Crtanim Romanima sredinom sezdesetih godina proslog veka i bili su kamen temeljac za mnoge autore kao sto su Beker, Jules, Kordej, Kerac, Devlic, Gera, Bednjanec itd...
U obe knjige su maestralni crtezi i jos bolje price, apsolutno nedostizan nivo za vecinu sadasnjih vestern stripova, nivo koji nikakvo vreme ne moze da pregazi
To sto neki nemaju pojma sta je to i da l' se grize ili se nabada ne treba da zabrinjava prave ljubitelje klasike kojih je jos uvek dovoljno da Golkonda nece propasti s tim izdanjem.
Nadajmo se da ce Golkonda imati sluha da ne ponavlja greske engleza (Kit Karson na naslovnoj strani i tupavi slogani kao za americke B filmove ) i da ce konsultovati staru gardu i veterane kojima je ovo prevashodno i namenjeno.
Nisam znao za ta engleska izdanja, ja imam sve to u Crtanim Romanima i bilo mi je super zanimljivo kad sam citao kao klinac. Sa zadovoljstvom cu uzeti i Golcondino izdanje kakvo god da bude.
Larigana nek ubace u redovni LMS sa tim retro naslovnicama! Ko šiša albume skupocene! Ili još bolje... Zašto nebi Golkonda pokrenula NOVE CRTANE ROMANE...pa krenula baš sa tim Lariganom?
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Odlično... Bravo night... 2 i 3 broj su za razliku od prvog odradeni odlično... Kerac je tu slag na torti... Sad jos Parker u LMS... Golkonda zna sto želimo... Meni trenutno n.1 izdavac nostalgije...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
🎩 Kad se slavi, red je i da se gosti lepo pogoste – zato smo spremili sjajnu 𝐍𝐎𝐕𝐎𝐆𝐎𝐃𝐈𝐒̌𝐍𝐉𝐔 𝐀𝐊𝐂𝐈𝐉𝐔 za sve vas! Od 26. decembra 2023. do 22. januara 2024. možete nabaviti 𝐆𝐎𝐋𝐂𝐎𝐍𝐃𝐈𝐍𝐀 izdanja po posebnim sniženim cenama. Ali, ni to nije sve! Spremili smo i specijalne 𝐊𝐎𝐌𝐏𝐋𝐄𝐓𝐄, da neke od naših najpopularnijih izdanja nabavite po BAŠ-BAŠ niskim cenama!
⭐️ Golcondina 𝐍𝐎𝐕𝐎𝐆𝐎𝐃𝐈𝐒̌𝐍𝐉𝐀 𝐀𝐊𝐂𝐈𝐉𝐀 se održava na sajtu www.golconda.rs, kao i kod naših dragih drugara, u Knjižari Alan Ford i Darkwood u Beogradu, kao i Bulevar Books, knjižara koja svira u Novom Sadu i Svet stripa u Kragujevcu.
🗣 Pitate da li je to sve?! Pa, nije 😊 Ekskluzivno na našem sajtu www.golconda.rs ćemo imati još jedno iznenađenje, za najveće i najiskusnije fanove 𝐋𝐮𝐧𝐨𝐯𝐨𝐠 𝐌𝐚𝐠𝐧𝐮𝐬 𝐒𝐭𝐫𝐢𝐩𝐚 – za više od 10 kupljenih LMS-ova, cena po primerku iznosi 𝟐𝟎𝟎 𝐝𝐢𝐧𝐚𝐫𝐚!
GOLCONDINA praznična proslava ne pokazuje znake posustajanja, a počeli su da pristižu i neki stari, dugo očekivani znanci! Možda su mu sede prošarale frizuru, ali stameni pogled 𝐍𝐈𝐊𝐀 𝐑𝐀𝐉𝐃𝐄𝐑𝐀 ne može se zaboraviti!
🗣 U drugoj knjizi NOVIH SLUČAJEVA, videćemo kako se Nik snalazi na poziciji poručnika, kako Art provodi penzionerske dane, zašto je Marvin tako ozbiljan, dok Džimi pokušava da pomogne talentovanom dečaku koga zlostavlja otac i priseća se upoznavanja s prelepom komšinicom, a Alfi prazni pivo za pivom. Dok mafijaški bos uživa u nostalgičnim zvucima starih napolitanskih kancona, prošlost i sadašnjost se mešaju i sve deluje kao da je već bilo nekad... dok konačno ne saznamo gde su se to naši junaci uputili još u prvoj epizodi.
⚠️ Novi uzbudljivi, vratolomni i žestoki susret s Nikom Rajderom možete zakazati već od danas u svim striparnicama i knjižarama s kojima i inače sarađujemo, kao i na sajtu www.golconda.rs