Videh na mrežama da je u planu nova edicija - Klasici stripa, u izdanju udruženja SCI&FI, format A4. Ne verujem svemu što se piše, ali da vidimo ima li nešto od toga.
Izašli su Zagor 208: Dvorac vampira i Obojeni program 76 (Dampir): Biblioteka užasa od VČ, LMS 1027 (Kit Teler): Legija neranjivih od Golkonde i Laku noć, Punpune 13 od Lagune.
Dodao sam linkove da, ko želi, može brzo da vidi podatke.
Oh sawitchu... ne sumnjas valjda u predanost Robotecha... coveka koji je slicno super radio toliko vremena na DW ... : p (iskreno izdanja na srpskoj sceni me od nov. 2022 zanimaju samo delimicno)
@teller mani se dobrih starih vremena... dnevnik zs i lms su bili jedno a ovo nesto sasvim drugo.. zivi u sadasnjosti sto se tice stripa.. pa ponekad uroni u nostalgiju a ne obratno..
Francuski Bogovi Grafizma
Edited by - matori paraliticar on 10/01/2024 16:26:02
Uvek sam voleo fanzine, pa pomislih i ovde da to evidentiran. Prvi za ovu godinu je Strava 45 (fanzin da ima 45 brojeva, ma koliki da je obim je stvar za poštovanje). Link dajem na prvoj strani.
E sad vidim da sam zaboravio da ti kažem da treba i Ultramen 2 kao i Cagaster 4, 5, 6 da izađu u izdanju Najkule. Moja greška, tek sam sad zapazio da fali.
I Am Not In Danger, Skyler. I Am The Danger. A Guy Opens His Door And Gets Shot, And You Think That Of Me? No! I Am The One Who Knocks!
E sad vidim da sam zaboravio da ti kažem da treba i Ultramen 2 kao i Cagaster 4, 5, 6 da izađu u izdanju Najkule. Moja greška, tek sam sad zapazio da fali.
Ma kakva greška, ne zezaj. Super što si se setio, ubaciću.
Dodata i 3 broja Brendona od Forme B na spisak izašlih stripova. To su brojevi 38 - 40, koji su prvobitno izašli krajem godine. Ne sećam se više razloga zašto sam prestao da ga skupljam, a baš mi se svideo u tih nekoliko prvih epizoda.