Elem: navedite do 10 forumaša (najmanje 5, najviše 10)koji po vašem mišljenju zaslužuju titulu forumaša godine. Njih desetorica koji budu dobili najviše "poena" /nominacija idu u poll.
Nominacije koje imaju manje od 5 ili više od 10 nominovanih neće biti uzete u obzir. Nominovanje traje do 28.01.2024. do 16h.
Ne znam jel' uopće ima 10 forumaša da su nešto napisali ove godine. S obzirom da će biti godina velikih povrataka, ja nominiram prvih 5 forumaša godine (po sjećanju):
1Euro King Warrior Ultras Mr. Bushido DeeCay
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
S obzirom na topic koji je otvorio i u kojem je aktivno sudjelovao u različitim strip-raspravama koji je velikom brzinom prešao broj od 100 stranica je bez konkurencije :
- frano
S druge strane zbog zbog svoje strip-pozitive u svim raspravama je :
Moje srce je ispunjeno vidjevši čak dvije nominacije. Sad mogu bit sritan.
Zato ja nominiram:
NESVRSTANI - imenjak, lokal patriot, dobar čovik i još me uz to nominira
Deers - sićan se kako su ova braća rasturala na onom karantenskom kvizu i bila su izvrsna kompeticija - prate i podupiru domaći strip te su me uz to nominirali
Tinton - iako smo dobri prijatelji nikako da me nominira za forumaša godine, ali mu to ne zamjeram :)
Jaki - legenda foruma, markantan i odmjeren u razgovoru, jednostavno kul
Wolfman - veliki stripofil i kolekcionar koji je i jako pristojan u razgovorima te ima izvrsne osvrte
Frano - jer gura svoj đir i poštujem njegov angažman
Stinky - ovog forumaša izuzetno cijenim ma šta god ostali mislili o njemu
Lord Vader89 - jer je jebeni geek uživljenik van svake kontrole
Shaner - čovik istinski voli strip, književnost i film, iako još ne opraštam naljepnice po stripovima :)