Na mjestu smo na kojem se, (trebalo bi), prica o stripovima. 'Romanima' Pa stoga neka lista poznavatelja, stovatelja i entuzijasta, bez nekog posebnog obzira na kojem su mjestu ljestvice. Nebitno.
Peyo Cromwell NESVRSTANI alexts Izivko night Mr bushido
Trebalo bi naravno jos, ali ne mogu sad, stoga isprike svim tim stripasima koje znam uzivo i virtualno...jbg.
Elem: navedite do 10 forumaša (najmanje 5, najviše 10)koji po vašem mišljenju zaslužuju titulu forumaša godine. Njih desetorica koji budu dobili najviše "poena" /nominacija idu u poll.
Mislim, meni je potpuno svejedno. Ok mi je i tvoj prijedlog sa ovima koji su dobili dvocifreni broj nominacija, kao i Peyin da jednostavno pobijedi onaj koji je spomenut najviše puta. Samo da se ne bi neki poslije žalili na neregularnost.
Elem: navedite do 10 forumaša (najmanje 5, najviše 10)koji po vašem mišljenju zaslužuju titulu forumaša godine. Njih desetorica koji budu dobili najviše "poena" /nominacija idu u poll.
Mislim, meni je potpuno svejedno. Ok mi je i tvoj prijedlog sa ovima koji su dobili dvocifreni broj nominacija, kao i Peyin da jednostavno pobijedi onaj koji je spomenut najviše puta. Samo da se ne bi neki poslije žalili na neregularnost.
Ma ovo je ostalo od prošlog puta. Neko je napisao da smanjimo broj onih koji idu u finale, a i ja mislim da bi bilo bolje tako. Zato pitam.
Inače može i sa ovom desetoricom, meni nije problem.
Ma ovo je ostalo od prošlog puta. Neko je napisao da smanjimo broj onih koji idu u finale, a i ja mislim da bi bilo bolje tako. Zato pitam.
Inače može i sa ovom desetoricom, meni nije problem.
Kazano je deset prvih s najvise bodova. Onda deset. Odnosno 11 prvih u ovom nasem slucaju. Pa nek ljudi glasuju. Evo, ako mene izaberu ja obecavam u svojoj predozbornoj kampanji: Libellus za sve! (A bit ce i teletine)
pošto mi je Igor dao glas,imam ih 6,pa upadam u skupinu (prvih 12) za finale;inače me zabole patka za dobijanje titule,ali ovo da sam iza tonta,vukozeca,ivanla i jakog,je vrlo neprijatno.
ako osvojim čempionšip,samo ću vam obećati da neću odustati od borbe za Žeroma,Ljubav i rakete,Nedirku u integralu,barem još dva Paula,ubrzavanje Tvrđi i Ralfa u tri knjige.I Džonu čim se kompletiraju Bajke.Te best of Stiva,Julije,Meri i Bena.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!