Author |
Topic |
jaki
Advanced Member
Croatia
26743 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
macca1985
New Member
Croatia
244 Posts
Member since 25/07/2010 |
|
1Euro
Advanced Member
12473 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 29/01/2024 : 11:28:25
|
Zagora je bez veze čitati jer je uvijek isto:
-najprije se nešto zakomplicira -onda dođe Zagor i spasi stvar -na kraju Zagor uvijek pobjedi sa svojom kamenom sjekirom
Jedino tek sada sam shvatio kako on loše radi svoj posao, u biti je nesposoban i da se radi o nekom radniku on bi več odavno bio izbačen iz Firme. Previše reklamacija!
U biti nikoga nikada do kraja ne pobjedi pa se non stop vračaju (Helingen, Rakosi, Supermajk, Kandraks,....) jedino koje uspije ubijati su nevini indijanci, kojih je sve manje i manje. Da se mene pita Zagor bi več odavno završio u Haagu zbog genocida (a uz to sam sebe smatra zaštitnikom indijanaca koje vuče za nos svojim cirkusantskim pojavljivanjima na skupu poglavica)
Znači imamo:
-prevaranta -polovičara/nesposobnjakoviča koji sve nekako obavi na pola -egocentrika -ubojicu -grubijana (maltretira i vređa Čika non stop) -nasilnik (tuče ljude po salunima i gdje stigne i svakoga tko se ne slaže sa njim) -prekrivenog homoseksualca (bježi od žena) -klošara (vidi njegovu odječu svu zakrpanu, spava vani, u šumi, bez novca,...)
ZAGOR JE LUZER KOJI U ŽIVOTU NIJE PUNO POSTIGAO I KAO TAKAV NE BI TREBAO BITI UZOR DJECI! |
|
|
peropero
New Member
Croatia
234 Posts
Member since 07/05/2023 |
|
piquet
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 15/03/2003 |
Posted - 29/01/2024 : 12:28:50
|
quote: Originally posted by Terminator
Nakon prvog čitanja, dobra epizoda.
Dobar neprijatelj, zanimljiv način ubijanja i kraj atipičan za Zagora.
slažem se...solidna 4orka |
"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?" |
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6850 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 20/05/2024 : 23:02:43
|
Priča nije originalna i uvelike se (uspješno) naslanja na par prethodnih o Demonskoj Maski i tzv. Sekti ljudi bez lica. Dobro je to Russo povezao, ali na kraju ostaje malo nejasno po čemu je onaj vrač u običnom pljačkašu, a k tome još bijelcu, vidio nekog svog "nasljednika" i borca za njihovu stvar. Stvara se dojam kao da je u pitanju neka velika misija, a ovaj ništa ne konta i ostaje ono što je uvijek bio - pljačkaš. U jednom trenutku je Russo malo pretjerao s dramatikom i sve umalo odlazi u propast pošto se stvorila atmosfera da je Faceless Smile došao na korak od toga da postane novi kralj Darkwooda, ali dobro je prošlo i svidjele su mi se scene gdje Zagor u prvoj borbi daje petama vjetra, a u drugoj igra mrvicu prljavo. Crtež odličan, naslovnica efektna.
P: 6, S: 7, C: 9, N: 7 |
loading...
|
Edited by - Dwayne_Looney on 20/05/2024 23:03:13 |
|
|
Topic |
|