..unutar stripa je takoder lik preveden kao Feroce Ferocio..
E, na ovo sam mislio kad sam pitao :)
Još jedan broj da se spojimo sa LU 1, pa se nadam da se onda vraćamo tamo opet na pravi kolosijek (gdje je, čini mi se, 97-ica stala), bilo bi grozno da krene reprint LU 1 pa nadalje tako kad imamo još toliko nezavršenog posla u pogledu tih epizoda koje tek trebamo dobiti.
Ja sam se neprijatno iznenadio u Darkwoodovoj mangi Dorohedoro. Bas dosta gresaka. Brkanje rodova (ko je musko ko zensko). Nepostojanje nekih padeza (tipa Vokativ ne postoji) Nisam vatao recke ali bas bas dugo nisam video losiji prevod
Kupljen u Delnicama... Smeta taj Feroce,.. ali sam se već pomirilo sa sudbinom... Za dva mjeseca ide Iron Hand ili se promeni daj boze u zadnji čas u Mano di ferro.. da se opet ne iznenadite..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Kupljen u Delnicama... Smeta taj Feroce,.. ali sam se već pomirilo sa sudbinom... Za dva mjeseca ide Iron Hand ili se promeni daj boze u zadnji čas u Mano di ferro.. da se opet ne iznenadite..
Taj je u originalu broj 119, prije njega bi trebalo da izađe još jedan preskočeni,broj 18 originala, sa nazivom špijun...
Taj je u originalu broj 119, prije njega bi trebalo da izađe još jedan preskočeni,broj 18 originala, sa nazivom špijun...
Nemam pojma.. najavljena je Željezna ruka.. Taj La spia (Spijun) je u originalu ifedizioni 19 broj..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Naslovnica najavljena je iz 19 broja a naslov Željezna ruka iz 119 broja... Mislim da su se zeznuli u naslovu i da ide 19 sa naslovom La spia(Spijun).. Nadam se...
Naslovnica najavljena je iz 19 broja a naslov Željezna ruka iz 119 broja... Mislim da su se zeznuli u naslovu i da ide 19 sa naslovom La spia(Spijun).. Nadam se...
Nadajmo se da je tako, da se ipak vraćaju na yu priče, to jest, da neće ići sa reprintom esegesa
Ako ide reprint EsseGesse (što je suluda ideja), onda opet dobro za moj novčanik, još jedan serijal manje za kupovinu
Ma neće...stavili su u idućem broju naslov željezna ruka, a to je priča iz broja 119, domaćih autora...a stavili su naslovnicu od broja 19, tako da vjerujem da prvo ide 19 pa nakon toga 119,120...
Ugodno iznenađenje nakon čitanja! Druga epizoda, nikada objavljeni Amouriq - epizoda Sveti vuk, usudim se reći, zaslužuje top 5 francuskih Blekova, u rangu s mitskom Legendom o bijelom bizonu. Nema Profe, nema Rodija, samo Blek, snijeg i divlje životinje - i to kakve! Naravno, tu su i Crveni mundiri i ako se ne varam, toliko udaraca i rana - Blek nije nikada zaradio...preporuka.
Ugodno iznenađenje nakon čitanja! Druga epizoda, nikada objavljeni Amouriq - epizoda Sveti vuk, usudim se reći, zaslužuje top 5 francuskih Blekova, u rangu s mitskom Legendom o bijelom bizonu. Nema Profe, nema Rodija, samo Blek, snijeg i divlje životinje - i to kakve! Naravno, tu su i Crveni mundiri i ako se ne varam, toliko udaraca i rana - Blek nije nikada zaradio...preporuka.
Odlicno! Znaci Blek dobio batine u dvije epizode zaredom u istoj knjizi. Prvo od Gvozden Gvozdenka, a zatim i u drugoj prici.
Na zadnjoj stranici je najava za idućeg Bleka kojom se vraća prema popisu kolege Morskog na broj 119. Dakle iza Ludensovog broja 97. Izgleda da će Ludens preskočiti po tom popisu broj 19 a broj 20 je Ludens 1.