Kako je ovo bilo super citati kao mulac, odlican period extre
Pročitao nedavno po tko zna koji put. I dalje sam kao mulac.
Hehe, ja sam nedavno pokusao citati Zagora, i ne znam, ne ide mi vise, bude tu i tamo neka interesantna prica, ali u principu mi je dosadno. Doduse volio bi ponoviti gradivo svih ovih Zagora extra od Nestalog istrazivaca, pa na gore, mozda nekad i kupim
Malo ste me zainteresovali svojim upisina ali bolje da ne kazem koja mi je bila prva pomisao kad sam video naslovnu :)
Trebala bi ici u tri broja, samo ne znam kako je to u Extri sad ispalo i da li pocinje u ovoj sveci ovdje. Ako volis avanture, ovo je jedna od najvecih ikada. Cak se i Chiarolla potrudio vise nego ikad u zivotu na Zagoru (ovo mu je i bio prvi Zagor)
Hvala D.J na trudu da mi objasnis Prekasno sam se bio prikljucio extra vozu a sad sam premator da me bas svaka zagi prica zanima Samo eto po koji izlet u proslost je aktualan..
Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!
Malo ste me zainteresovali svojim upisina ali bolje da ne kazem koja mi je bila prva pomisao kad sam video naslovnu :)
Trebala bi ici u tri broja, samo ne znam kako je to u Extri sad ispalo i da li pocinje u ovoj sveci ovdje. Ako volis avanture, ovo je jedna od najvecih ikada. Cak se i Chiarolla potrudio vise nego ikad u zivotu na Zagoru (ovo mu je i bio prvi Zagor)
Trebalo bi počinjati u ovom broju, cijeli slijedeći i do 76.strane Tajne Anasaza. Mislim da tu nije ništa mijenjano. Prolistaj na kiosku. Ako na prvoj stranici piše Konkvistadori a ispot toga zbilja konkvistadori, onda je to to.
bio sam oduševljen sa ovom epizodom kada sam ju prvi put čitao prije 30 godina. Sjećam se da mi je falio zadnji dio. mislim da se zvao 7 gradova cibole. prije par godina sam cijelu priču pročitao u izdanju VČ i moram reći da je prvotno oduševljenje splasnulo. klasična avantura, ali ni izblizu zanimljiva kao npr. američka odiseja.
bio sam oduševljen sa ovom epizodom kada sam ju prvi put čitao prije 30 godina. Sjećam se da mi je falio zadnji dio. mislim da se zvao 7 gradova cibole. prije par godina sam cijelu priču pročitao u izdanju VČ i moram reći da je prvotno oduševljenje splasnulo. klasična avantura, ali ni izblizu zanimljiva kao npr. američka odiseja.
Priča je isto dobra,... krivo je tih 30 godina...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!