forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 STRIPOVI.COM OSKAR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 151

Dr.GonZo
Senior Member

Croatia
1230 Posts

Member since 31/03/2002

Posted - 26/03/2024 : 13:49:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dr.GonZo's Homepage  Send Dr.GonZo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by Dr.GonZo

12 - Conan the Barbarian (1982)
10 - Excalibur
9 - The Dark Crystal
8 - Willow
7 - Legend
6 - Clash of the Titans (1981)
5 - Jason and the Argonauts (1963)
4 - Solomon Kane
3 - The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
2 - The Lord of the Rings: The Two Towers
1 - The Lord of the Rings: The Return of the King

Zajebao si skalu. Izbacio sam poslednji film a prilagodio bodove regularno. Ne postoji 9 bodova. 12 - 10 - 8 - 7...

Može...nema frke...

https://www.youtube.com/@HororFilmPlaygroundpredstavlja/videos - HororFilm Playground predstavlja
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41209 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 26/03/2024 : 13:50:32  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Najbolje bi bilo da ljudi ne kalkulisu i ne cekaju kome da daju bodove, vec da glasaju onako kako oni misle da su im najbolji filmovi.

Ja to prvi ne radim iako vidim rezultate. Glasajte kako mislite. Jebes listu, ispadne kako ispadne ali nemojte steliti po tome..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8974 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 26/03/2024 : 14:05:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by alexts
Kad dođe do toga, moramo da se dogovorimo unapred da mjuzikli i muzički filmovi uđu u istu kategoriju. Možda sawitch tu i ne pravi razliku, ali insistiraću da filmovi sa muzičkim numerama uđu u tu kategoriju, poput Flashdance-a, inače neće ući nigde, a jesu žanrovski filmovi.

Pravim razliku i slazem se sa ovim. Po meni Elvis, Flesdens, Rej, Roket itd. upadaju tu ali da ne razvodnjavamo neka ide sve pod mjuzikle.

Pa ovo su valjda, osim flashdancea biografski filmovi...

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8974 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 26/03/2024 : 14:07:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Uglavnom ja cu nominirati iskljucivo mjuzikle. Ovi ostali imaju svoje zanrove gdje pripadaju, to nisu mjuzikli.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41209 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 26/03/2024 : 14:08:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Jesu, ali idu i te kako u ovu kategoriju. Kad ti je pola filma muzika i pevanje gde ce?

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8974 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 26/03/2024 : 14:12:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Pa u biografske.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41209 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 26/03/2024 : 14:20:12  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
:) Pa to i kazem da jesu biografski ali ovde im je takodje mesto. Tu bas nemam nista protiv ubacivanja tih filmova. Nisam neki fan i jednih i drugih. Futluz, Briljantin, Prljavi ples OK ali ovi ostali kao i mjuzikli (osim Kose) su mi potpuno nezanimljivi i dosadni. Cak iritantni..

Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9285 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 26/03/2024 : 15:05:13  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Futluz, Flešdes, Prljavi ples i Groznica subotnje večeri nisu biografski.

Briljantin je mjuzikl, s druge strane.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13110 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 26/03/2024 : 15:16:06  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Nisu.

Have mercy
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5079 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 26/03/2024 : 15:29:36  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
12 Excalibur
10 Conan the Barbarian
8 Edward Scissorhands
7 Highlander
6 The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
5 The Wizard of Oz
4 Sleepy Hollow
3 Pan's Labyrinth
2 The Seventh Seal
1 The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe
Go to Top of Page

ridiculus
Senior Member

1809 Posts

Member since 11/06/2008

Posted - 26/03/2024 : 15:49:18  Show Profile Show Extended Profile  Send ridiculus a Private Message  Reply with Quote
Staviti filmove koji se bave muzikom ili plesom u mjuzikle bi bilo isto kao staviti sportske filmove među akcione. U mjuziklu muzika, pevanje, i ples su deo zapleta, a ne performans unutar filma.

quote:
Originally posted by fandango

Sad si me zbunio pa sam morao provjeriti kategoriju. Nisu muzicki, vec mjuzikli. Moji favoriti ce biti Singin' in the Rain i La La Land Hoces i tamo nominirat Excalibur?

Excalibur ima na početku scenu plesa koja je opčinila ne samo Uthera nego i mene kao klinca, kome je to tada bila NAJBOLJA PERFORMANSA IKADA. Šta sam siromah znao?

Thought's the slave of life, and life Time's fool.
Go to Top of Page

ridiculus
Senior Member

1809 Posts

Member since 11/06/2008

Posted - 26/03/2024 : 15:54:07  Show Profile Show Extended Profile  Send ridiculus a Private Message  Reply with Quote
Elem, lista:

12 - Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
10 - Crouching Tiger, Hidden Dragon
8 - Princess Mononoke
7 - Star Wars: Episode IV - A New Hope
6 - Beauty and the Beast (La Belle et la Bete, 1946)
5 - Stardust
4 - Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
3 - The Thief of Bagdad (1940)
2 - Conan the Barbarian
1 - Excalibur

Panov lavirint mi je bolji film od mnogih koje sam stavio na listu, ali ovima sam na kraju dao prednost u žanrovskom smislu.

Excalibur samo jedan bod jer ga odavno nisam gledao, i dok je priča jedna od najboljih koje postoje, izgleda mi kao da je u maglovitoj zoni između teatra i filma. Ali možda bi otišao na sam vrh da ga odgledam sada, ko zna?

Žao mi je što nisam gledao ove Langove Nibelunge.

Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1645 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 26/03/2024 : 15:54:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Zula

quote:

Usprkos prijetnjama o zavodjenju diktature, glasanje se odvija u najboljem mogucem redu. Izlazne ankete ukazuju na Gospodare prstenova i Conana Schwarzieja barbara Simerijanca. Hoce li se itko usuditi dati svoj glas Mary Poppins?

Čini mi se da je kukavičje jaje Excalibur (podmetnuto pod povijesne filmove) isto među vodećima 😂

Ovako dobro izreklamirana, Mary će pobijediti u muzičkim filmovima.

Sad si me zbunio pa sam morao provjeriti kategoriju. Nisu muzicki, vec mjuzikli. Moji favoriti ce biti Singin' in the Rain i La La Land Hoces i tamo nominirat Excalibur?

Obrati pažnju na obrazac "kukavičje jaje" kod nominiranja:
Pod mjuzikle ću nominirati Elvisa, Amadeusa, Walk the Line i Ray. Tako da pobijede u sljedećoj kategoriji - biografski film
😂
Go to Top of Page

fandango
Senior Member

1693 Posts

Member since 10/06/2004

Posted - 26/03/2024 : 15:56:25  Show Profile Show Extended Profile  Send fandango a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Kad dođe do toga, moramo da se dogovorimo unapred da mjuzikli i muzički filmovi uđu u istu kategoriju. Možda sawitch tu i ne pravi razliku, ali insistiraću da filmovi sa muzičkim numerama uđu u tu kategoriju, poput Flashdance-a, inače neće ući nigde, a jesu žanrovski filmovi.

Pravim razliku i slazem se sa ovim. Po meni Elvis, Flesdens, Rej, Roket itd. upadaju tu ali da ne razvodnjavamo neka ide sve pod mjuzikle.

Onda se kategorija mora zvati muzicki jer to sve sto si pobrojao nisu mjuzikli nego muzicki i ne upadaju u mjuzikle ni pod razno. Mjuzikli su Gene Kelly, Briljantin, La La Land, Chicago, Mary Poppins, Sound of Music itd. Alternativno, kategorija se nastavi zvati mjuzikli, a Elvisa, Raya i Rocketmana stavis pod biografije, a Flashdance kuda koji, mili moji.
Go to Top of Page

fandango
Senior Member

1693 Posts

Member since 10/06/2004

Posted - 26/03/2024 : 15:58:35  Show Profile Show Extended Profile  Send fandango a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ridiculus

Staviti filmove koji se bave muzikom ili plesom u mjuzikle bi bilo isto kao staviti sportske filmove među akcione. U mjuziklu muzika, pevanje, i ples su deo zapleta, a ne performans unutar filma.

quote:

Excalibur ima na početku scenu plesa koja je opčinila ne samo Uthera nego i mene kao klinca, kome je to tada bila NAJBOLJA PERFORMANSA IKADA. Šta sam siromah znao?

Excalibur u svaku kategoriju! To je i biografski film o kralju Arthuru!
Go to Top of Page

fandango
Senior Member

1693 Posts

Member since 10/06/2004

Posted - 26/03/2024 : 16:01:30  Show Profile Show Extended Profile  Send fandango a Private Message  Reply with Quote
Btw sawitchu, interesantan ti rezon, prijetis diktaturom kad se fantazije i Mary Poppins nominiraju pod mac i magiju jer to tamo kazes ne spada, makar u puno takvih filmova ima magije, a onda kazes da ces nominirati muzicke pod mjuzikle jer se ionako pola filma pjeva i plese makar nisu mjuzikli
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9285 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 26/03/2024 : 16:05:45  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne "staviti u", ni "među", nego ih pridružiti njima, uz njih, sa njima.
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1645 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 26/03/2024 : 16:06:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:

Panov lavirint mi je bolji film od mnogih koje sam stavio na listu, ali ovima sam na kraju dao prednost u žanrovskom smislu.

Excalibur samo jedan bod jer ga odavno nisam gledao, i dok je priča jedna od najboljih koje postoje, izgleda mi kao da je u maglovitoj zoni između teatra i filma. Ali možda bi otišao na sam vrh da ga odgledam sada, ko zna?

Za Panov labirint... Da, da hoće to, kad si čovjek postavi prepreke koje ne postoje 😂
A za Excalibur je sve jasno. Ako ga nisi gledao više puta, vjerojatno ti i nije dovoljno dobar za listu. Ako se ne sjećaš Liama Neesona, "Captain Picarda" i Gabriela Byrnea, bolje nemoj glasati za njega... 😅
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9285 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 26/03/2024 : 16:07:51  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Kategorija - mjuzikl/ muzički
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1645 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 26/03/2024 : 16:10:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Excalibur u svaku kategoriju! To je i biografski film o kralju Arthuru!

Da ne kažem (opet! 😂) da je Excalibur film ceste, a i sportski film (tko prije nađe gral)
😜
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9285 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 26/03/2024 : 16:10:29  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako se ne sjećaš Liama Neesona, "Captain Picarda" i Gabriela Byrnea, bolje nemoj glasati za njega... 😅

Kad sam gledao, za prvog i poslednjeg nisam znao, a Picard nije postojao još.
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1645 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 26/03/2024 : 16:13:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ako se ne sjećaš Liama Neesona, "Captain Picarda" i Gabriela Byrnea, bolje nemoj glasati za njega... 😅

Kad sam gledao, za prvog i poslednjeg nisam znao, a Picard nije postojao još.

Zato i kažem, ako nisi gledao više puta, onda ni ne glasaš za njega...
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9285 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 26/03/2024 : 16:14:24  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
12 od mog žirija.
Go to Top of Page

ridiculus
Senior Member

1809 Posts

Member since 11/06/2008

Posted - 26/03/2024 : 16:18:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ridiculus a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne "staviti u", ni "među", nego ih pridružiti njima, uz njih, sa njima.

I time pokazati da ne marimo za mjuzikle, nego kad se već mora što ne iskoristiti priliku...

Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1645 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 26/03/2024 : 16:21:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:

12 od mog žirija.

Gledao si više puta, priznaj! 🤣
Go to Top of Page
Page: of 151 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000