Tko god će spriječiti Milanovića u njegovom nastojanju da postane hrvatski Vučić. Volio bih glasati za nekoga tipa Socijaldemokrati, ali za sada ne izgleda kao da će biti iti blizu cenzusu. Čekamo bliže izborima da vidimo koje su opcije realne u prvoj izbornoj jedinici. SDP, DP i Most ne dolaze u obzir. Toliko ti mogu reći.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Ne nego ću vlakom do Londona u ambasadu, ma koliko me novaca i vremena koštalo. Iako me Duce probao osujetiti stavivši izbore u srijedu, taj tjedan predavanja imam tek u četvrtak i nije mu uspijelo.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Tko god će spriječiti Milanovića u njegovom nastojanju da postane hrvatski Vučić. Volio bih glasati za nekoga tipa Socijaldemokrati, ali za sada ne izgleda kao da će biti iti blizu cenzusu. Čekamo bliže izborima da vidimo koje su opcije realne u prvoj izbornoj jedinici. SDP, DP i Most ne dolaze u obzir. Toliko ti mogu reći.