Nisam citao ranije, naslovnica izgleda uistinu obecavajuce! A da podsjetimo citatelje i na to da recenzija vec postoji pa se mogu i kakvi komentari ostaviti.
Ova bi išla u topic bonelli kišne priče, da postoji...
Da imamo takav topic, tu bi bilo definitivno puno vise naslova nego u snjeznom. Ali nista cudno, kisa u kombinaciji s gromovima i munjama zna bas stvoriti dobar ambijent, pogotovo kod hororaca
"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
Uf, nego stvarno, vi morate sad tih 32 centa da pripremite za prodavacicu ili da vam ona vraca kusur? Tek sada videh cijenu jer ne kupujem vise kiosk stripove (ili ih vec imam kao ove Texove ili me ne zanimaju, tipa Zagor). Nego, bas je skocila ova cijena od kada nisam pratio... ali ajde, barem nije (jos) 3,50 €.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Uf, nego stvarno, vi morate sad tih 32 centa da pripremite za prodavacicu ili da vam ona vraca kusur? Tek sada videh cijenu jer ne kupujem vise kiosk stripove (ili ih vec imam kao ove Texove ili me ne zanimaju, tipa Zagor). Nego, bas je skocila ova cijena od kada nisam pratio... ali ajde, barem nije (jos) 3,50 €.
Ma kakav kusur Lijepo imam wallet na mobitelu koji je povezan s karticom pa samo mobitel prislonim i cap, strip je kupljen
Ali poskupljenje je znatno. Vise nikad nece ni biti jeftinije od ovoga, prosla su na zalost vremena kad sam tek poceo kupovati stripove pa su oni kostali 16 kn.
"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."