Author |
Topic |
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6258 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 15/03/2017 : 08:56:53
|
quote: Originally posted by Dukidule
quote: Originally posted by Otto Kraus
Nije mi jasno,kad vec toliko hvalis ove debeljuce,zasto si kupio njemacko izdanje WD ,koje je skuplje,a ne Fibrino,jeftinije i puno kvalitetnije?
E to ti mogu odgovoriti, jer je odluka po tom pitanju bila presudna, bez obzira što izdanja nisu kvalitete à la Fibra: Isključivo zbog jezika. A pošto se ta tri "stripa" ne prelete tek onako površno, nego ih ima ohohooo za čitati, to mi je pri odluci bio najbitniji kriterij. Sasvim jednostavno. ;)
Pa moram priznat, da i nema bas toliko za citat, ajd puno se cini 3000+ stranica, ali ide to samo tako. Moja draga je npr 2 omnibusa procitala u 2 dana. A ja sam skuzio da mi je mozda vise trebalo za Eternauta od 1 ovog omnibusa. A i Watchemen ima materijala.
I kao sto je receno, nemozete nikako al nikako usporedjivat Hr i De cijene. Svabe su SF za nas ovdje po pitanju standarda. |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
|
|
Mrkva
Senior Member
1184 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 15/03/2017 : 09:25:33
|
quote: Originally posted by DiSkAcH
Pa moram priznat, da i nema bas toliko za citat, ajd puno se cini 3000+ stranica, ali ide to samo tako. Moja draga je npr 2 omnibusa procitala u 2 dana. A ja sam skuzio da mi je mozda vise trebalo za Eternauta od 1 ovog omnibusa. A i Watchemen ima materijala.
I kao sto je receno, nemozete nikako al nikako usporedjivat Hr i De cijene. Svabe su SF za nas ovdje po pitanju standarda.
Navuci je na Bajke i na Vendettu, a onda joj pljasni nadimak DiSkAcHiCa i dovedi je na forum. A onda ćemo u Svaštari raditi raspašoj :) "Feng shui u vašoj kući", "Toksični lakovi za nokte" itd.
Dule, da mi je vidjeti kako se tek onda lijepo izrazavaš na njemačkom! Oduvijek smatram da imaš snazan vokabular, zato me jako iznenadilo pročitati da ti je njemački jači.
I sad da ne bude offtopic: kod mene u knjimbi su izdanja očuvana, ne vidim da je veličina problem čitateljima. Ali, istina je da se, s druge strane, braću špagete ne usudim ni otvoriti kako spada, eno mi stoje na polici djevičanski netaknuti. Mislim da je taman neka debljinska granica na Mrtvacima. |
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6258 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 15/03/2017 : 10:42:30
|
Bajke je procitala, Vendettu nemam, premda bi ju mogao posudit ako nis drugo. Ona je inace vise od knjiga (ja isto volim knjige, samo sam njih nakupovao dosta, a vremena nema, a za strip se uvijek nadje jer ih puno brze citam :D ), rekla je da su joj Bajke OK, ali nije odusevljena kao ja. Jos sam joj rekao da obavezno procita Sagu. A sada je sva u Pjesmi leda i vatre (Game of Thrones) i knjizurine su dosta debele pa ima materijala ;)
|
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
|
|
MSV
Starting Member
Serbia
2 Posts
Member since 11/11/2020 |
|
Markos
Webmaster