Ja sam mislio da će proći, ali sad sve gledam drugačije, mislim da im se dogodilo što i generaciji 98 u Japanu. Mogu razumijeti Dalića, senatori su mu dali sve, ali mogao je skužiti da danas bez trke ne možeš ništa i ubaciti odmah danas 11 trkača, a vjerojatno će istu grešku ponoviti i protiv Talijana. Smjena generacija se događa svima, nadajmo se budućim nastupima na velikim smotrama, navikli su nas na pobjede, euforije i lijepe trenutke. Nadajmo se i takvoj budućnosti. Na ovom prvenstvu jednostavno ne djeluju dobro.
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Ja sam mislio da će proći, ali sad sve gledam drugačije, mislim da im se dogodilo što i generaciji 98 u Japanu.
Tako je. Samo šta je Jozić nakon prve utakmice kad se vidilo da su Šuker i Prosinečki bivši igrači obojicu stavija na klupu. Dalić nema muda napravit tako nešto.
Ja sam mislio da će proći, ali sad sve gledam drugačije, mislim da im se dogodilo što i generaciji 98 u Japanu.
Tako je. Samo šta je Jozić nakon prve utakmice kad se vidilo da su Šuker i Prosinečki bivši igrači obojicu stavija na klupu. Dalić nema muda napravit tako nešto.
Ma sad je ionako kasno za to. Sucica, oba pasalica, pjacu, baturinu, ivanuseca trebalo je ugrađivati u igru kroz kvalifikacije i prijateljske utakmice. Formirati igru i taktiku prema takvom profilu igraca. Napravit tako nesto navrat nanos usred turnira tesko da moze dati nekakav rezultat, ali bi bilo barem nekakvo priznanje zajeba.
Ma sad je ionako kasno za to. Sucica, oba pasalica, pjacu, baturinu, ivanuseca trebalo je ugrađivati u igru kroz kvalifikacije i prijateljske utakmice. Formirati igru i taktiku prema takvom profilu igraca. Napravit tako nesto navrat nanos usred turnira tesko da moze dati nekakav rezultat, ali bi bilo barem nekakvo priznanje zajeba.
Zato i ne bude..
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Biologija. Modrić je protiv Albanije izgubio više lopti, nego na posljednjih pet turnira ukupno.
a Broz standardno trči ko muha bez glave,Kovačuć se mota tamo gdje i Moodrić,perišić ne može napravit prodor po krilu..samo se međusobno kratko dodaju i onda piše da su imali 1000 točnih dodavanja a korist nula bodova..šteta za Modrića da se bude oprostio ,ako sve bude normalno, sa ne prolaskom grupe..
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
U drugom kolu trebamo u 3 utakmice navijati za neriješeno i onda bi imali šanse proći dalje i sa 2 boda sa pobjedama favorita u trećem kolu: Škotska-Mađarska Poljska-Austrija Češka-Gruzija
Mislim da će Erlić ili Vida uskočiti u sastav, Vida je ove sezone i efikasan, pa treba i to uzeti u obzir. Pitanje je što će biti i s Majerom, možda opet završi na klupi, Stanišić mora igrati, a i Kovačić mora dobiti naređenje da igra brže i prema naprijed.
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Nemoj mi Vida (penzić..i ja sam pa me nerviraju)..treba nam obrana za 0-0 s time da Krama ili Modrić (da se iskupi za loše igre ) ili bilo ko zabije jedan i onda bunker do devedesete
Mi ne znamo igrat bunker, ako će igrat bunker sigurno gube
Originally posted by risbozg
Nemoj mi Vida (penzić..i ja sam pa me nerviraju)..treba nam obrana za 0-0 s time da Krama ili Modrić (da se iskupi za loše igre ) ili bilo ko zabije jedan i onda bunker do devedesete
Mi ne znamo igrat bunker, ako će igrat bunker sigurno gube
Originally posted by risbozg
To sa bunkerom je bio pjesnički izražaj ..
Talijani su loši kao i mi, samo u njihovoj utakmici Albanci nisu iskoristili zadnju šansu. Utakmica u kojoj se Talijani brane, a mi moramo ići na pobjedu; bit će to ružno za gledati.