vIdio sam na iNovine, ali pretpostavljam da ima i na Tisku (gdje je bilo onog Miki Mausa što je izašao prije dva mjeseca, pa ne vidim zašto ne bi imali i ovo),
Izvrsna priča "Moja dolina snova" u Patkogradu 2, čitao sam ju prije desetak godina u Fantagraphicsu. U predgovoru se navodi da je inspirirana romanom Jamesa Hiltona (i filmom Franka Capre) "Izgubljeni horizont", ali mislim da je upravo Barskova priča bila inspiracija za "Bogovi su pali na tjeme".
ja ovaj djepni pasko ne mogu naci na kioscima (budem prosirio potragu pa cu valjda biti uspjesniji). Nego kako to da slovensko izdanje ima 256 stranica a nase samo 144? :/
ja ovaj djepni pasko ne mogu naci na kioscima (budem prosirio potragu pa cu valjda biti uspjesniji). Nego kako to da slovensko izdanje ima 256 stranica a nase samo 144? :/
Njemačko ima najviše, u slovenačkom nedostaju dvije priče u odnosu na njemačko, a u hrvatskom je samo nekoliko priča.
Originally posted by alexts
Jel sadržaj džepnog Paška isti kao odgovarajućeg broja džepnog Paje?
I ubaciše li neke italijanske stripove ovde ili ne?
Nije ni sličan. Izabrano je nekoliko stripova koji su isti kao u njemačkom (s najviše stranica) i slovenačkom izdanju (s malo manje stranica nego u njemačkom izdanju).
Našao sam i na Tiskovom kiosku, i to čak dobro izložen, na polici izvan samog kioska.