Konan varvarin i Konan uništitelj, kultni avanturistički filmovi iz osamdesetih, slave četrdeseti rođendan! Taj veliki jubilej obeležavamo novim izdanjem u biblioteci Riznica, u kojem će čitaoci pronaći stripske adaptacije filmova koje je ilustrovao Džon Bjusema, kao i pregršt dodatnog sadržaja. Intervjui s članovima ekipe oba filma, zabeleženi u vreme kada su filmovi bili aktuelni na velikom platnu, predstavljaju posebnu poslasticu i poslužiće kao pravi mali vremeplov koji će pružiti priliku čitaocima da zavire iza kulisa i otkriju mnoštvo detalja i anegdota sa snimanja! A kako je u pitanju rođendan, uz svaki primerak knjige dolazi i poklon poster!
Br. strana: 136 / Kolor Uvez: Tvrdi / Format: 240 x 337 mm
Drago mi je zbog riznice ali ovakav kolor mi je užas. Ok znam, da to vjerojatno malo bolje izgleda na papiru ali svejedno. Pretpostavljam da u Marvelu nisu dozvolili da ide originalni?
Da, i mene zanima razlog jer ovo izgleda losije nego oni originali u "8 boja" ... recimo novi kolor Hronika je superioran originalu, no ovde se tesko nesto pametno moze reci. Kako god, Konana nikad dosta i uzimam.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Drago mi je zbog riznice ali ovakav kolor mi je užas. Ok znam, da to vjerojatno malo bolje izgleda na papiru ali svejedno. Pretpostavljam da u Marvelu nisu dozvolili da ide originalni?
Ovo bi trebalo da je originalni kolor. Evo i fotke starog izdanja, na kojem se to vidi:
Ovo bi trebalo da je originalni kolor. Evo i fotke starog izdanja, na kojem se to vidi:
Ovaj gore "originalni" kolor je iz Marvel Super Special Magazine No 21 kojeg imam pa sam bacio pogled da se prisjetim.
Što se tiče Darkwoodovog zavira i ovog magazina boje su iste, osim što u zaviru boje izgledaju malo svjetlije. Jasno, o papiru ovisit će krajnji utisak.
Baš gledam original, i potvrđujem, nema tu neke velike razlike.
Da se mene pita, bilo bi sasvim izvrsno da ide C/B.
Hmm Ne mogu pronaći bolju sliku ali mislim da ipak ima razlike i to ne samo u "digitalnom zaglađivanju". Doduše slažem se s Peyom da odabir papira itekako utječe na reprodukciju, a i sa Flerom za CB.
U pravu ste momci sad sam provjerio detaljnije, ovo je očito originalna boja, isprike Pjerooou. Meni svejedno izgleda potpuno netipično vintage boji osamdesetih kakve su se inače koristile a ova jeftinija verzija mi je nemjerljivo šarmantnija i u skladu s vremenom. Dokaz da "naprednije" nije uvijek i bolje (barem za mene).