forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Nepostena poslovna praksa Veselog cetvrtka
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Darchi
Starting Member

Croatia
71 Posts

Member since 06/02/2024

Posted - 08/07/2024 : 19:39:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Darchi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by henry

quote:
Originally posted by Darchi

quote:

quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Vidin da ima dosta ljudi kojima je ovo normalno jer je na kupcu da provjeri šta je u paketu koji kupuje??? Među njima i par ljudi koji inače baš i ne pričaju pizdarije.
Za jebenu remitendu sa trafike bi triba ić na internet provjeravat je li možda idiot izdavač stavija 2 ista stripa sa drugon naslovnicon i drugin naslovon???
Možda ovo nije nepoštena poslovna praksa ali je zasigurno kretenska poslovna praksa.

Potpis i na ovo.

Potpisuješ lika koji ne kupuje srpska izdanja jer ih ne želi u svom domu?
Koji samim tim nikako ne može da bude interesna strana sem da kenja po srpskim izdavačima.
Pa to je skoro kao da podržavaš lupanje pečata na neprodatim stripovima.

čovječe božji, jel tebe ova vručina dobro opalila po toj tvojoj tintari ili...o čemu ti ovdje drviš i trkeljiš...

Šta te svrbi konkretno?

svrbi?!?... ma daj se uozbilji...zašto potežeš na nacionalnost, iako topik nema nikakve veze s time niti se OP vezao na tako nešto!?!

My soul is painted like the wings of butterflies
Fairy tales of yesterday, grow but never die
I can fly, my friends...
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1492 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 08/07/2024 : 21:49:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Vidin da ima dosta ljudi kojima je ovo normalno jer je na kupcu da provjeri šta je u paketu koji kupuje??? Među njima i par ljudi koji inače baš i ne pričaju pizdarije.
Za jebenu remitendu sa trafike bi triba ić na internet provjeravat je li možda idiot izdavač stavija 2 ista stripa sa drugon naslovnicon i drugin naslovon???
Možda ovo nije nepoštena poslovna praksa ali je zasigurno kretenska poslovna praksa.

Potpis i na ovo.

Potpisuješ lika koji ne kupuje srpska izdanja jer ih ne želi u svom domu?
Koji samim tim nikako ne može da bude interesna strana sem da kenja po srpskim izdavačima.
Pa to je skoro kao da podržavaš lupanje pečata na neprodatim stripovima.

čovječe božji, jel tebe ova vručina dobro opalila po toj tvojoj tintari ili...o čemu ti ovdje drviš i trkeljiš...

Šta te svrbi konkretno?

svrbi?!?... ma daj se uozbilji...zašto potežeš na nacionalnost, iako topik nema nikakve veze s time niti se OP vezao na tako nešto!?!

OP je samo jedna razmažena pahuljica koja diže buku ni oko čega. Pogrešio u kupovini i zamenili mu, ne razumem čemu kuknjava.
A poslovna politika vč se malo razlikuje od ostalih, meni je, recimo, libelusova stoput gora. Ali ovde vč ima dosta hejtera pa se svi utrkuju u pljuvanju bez obzira da li povod ima smisla ili ne.
A za to oko nacionalnosti pitaj ovog Nesuvislog. Sam je izjavio nedavno da srpska izdanja više nemaju mesta u njegovoj kući. Sad se zapitaj kako bi ti reagovao da je obrnuto, da sam ja nešto slično izjavio za hr izdanja i u sličnom tonu. Al ovako je, pretpostavljam, ok.
Znači lik ne kupuje srpska izdanja ali nema pametnija posla nego da pljuje izdavačku kuću čije stripove bojkotuje.
A da sve bude smešnije, nedostatak inteligencije je prouzrokovao da i ne skapira šta je OP uopšte kupio. Bitno je da se zapljuje, da ga ne pretekne ekipa 😀
I posle sam ja taj koji je neozbiljan 😉

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

majmun
Average Member

Croatia
580 Posts

Member since 20/11/2003

Posted - 08/07/2024 : 22:09:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit majmun's Homepage  Send majmun a Private Message  Reply with Quote
Iskreno, zao mi je sto sam uopce pokrenuo ovaj post. Na kraju ispada da sam retardiran sto sam kupio dva ista stripa, nekoliko clanova medjusobno se lijepo "pocastilo", cak se i na trenutke pretvorilo u medjudrzavnu raspravu... ocigledno sam zivio u zabludi da je makar ovaj forum zadrzao minimum uljudjenosti i pristojnosti. Cilj mi je bio upozoriti clanove da pripaze pri kupovini stripova Veselog cetvrtka i njihove politike vise naslovnica. Moje upozorenje neki su upotrijebili, iskoristili da bi uzdizali svoje stripovsko znanje i stvarali od sebe neku cudnu stripovsku elitu. Zakljucak... fakat sam majmun.

Edited by - majmun on 08/07/2024 22:19:06
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 08/07/2024 : 22:14:23  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by majmun

Iskreno, zao mi je sto sam uopce pokrenuo ovaj post. Na kraju ispada da sam retardiran sto sam kupio dva ista stripa, nekoliko clanova medjusobno se lijepo "pocastilo", cak se i na trenutke pretvorilo u medjudrzavnu raspravu... ocigledno sam zivio u zabludi da je makar ovaj forum zadrzao minimum uljudjenosti i pristojnosti. Cilj mi je bio upozoriti clanove da pripaze pri kupovini stripova Carobne knjige i njihove politike vise naslovnica. Moje upozorenje neki su upotrijebili, iskoristili da bi uzdizali svoje stripovsko znanje i stvarali od sebe neku cudnu stripovsku elitu. Zakljucak... fakat sam majmun.

Uf nemoj jos i Carobnu knjigu da uplices u ovo, potuci cemo se svi medjusobno!
Go to Top of Page

majmun
Average Member

Croatia
580 Posts

Member since 20/11/2003

Posted - 08/07/2024 : 22:20:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit majmun's Homepage  Send majmun a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

quote:

Iskreno, zao mi je sto sam uopce pokrenuo ovaj post. Na kraju ispada da sam retardiran sto sam kupio dva ista stripa, nekoliko clanova medjusobno se lijepo "pocastilo", cak se i na trenutke pretvorilo u medjudrzavnu raspravu... ocigledno sam zivio u zabludi da je makar ovaj forum zadrzao minimum uljudjenosti i pristojnosti. Cilj mi je bio upozoriti clanove da pripaze pri kupovini stripova Carobne knjige i njihove politike vise naslovnica. Moje upozorenje neki su upotrijebili, iskoristili da bi uzdizali svoje stripovsko znanje i stvarali od sebe neku cudnu stripovsku elitu. Zakljucak... fakat sam majmun.

Odgovorio si iste sekunde kada sam skuzio da sam napravio lapsus. Isprike!!! Greska ispravljena. Carobna knjiga mi je FENOMENALNA sa svojim integralima!!!
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 08/07/2024 : 22:25:13  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Ma znam da je lapsus, rekoh da se nasalim malo kad je vec zategnuta sitaucija! Svoje misljenje o ovoj temi sam obrazlozio 2 stranice unazad.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/07/2024 : 05:11:34  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Iskreno, zao mi je sto sam uopce pokrenuo ovaj post. Na kraju ispada da sam retardiran sto sam kupio dva ista stripa, nekoliko clanova medjusobno se lijepo "pocastilo", cak se i na trenutke pretvorilo u medjudrzavnu raspravu... ocigledno sam zivio u zabludi da je makar ovaj forum zadrzao minimum uljudjenosti i pristojnosti. Cilj mi je bio upozoriti clanove da pripaze pri kupovini stripova Veselog cetvrtka i njihove politike vise naslovnica. Moje upozorenje neki su upotrijebili, iskoristili da bi uzdizali svoje stripovsko znanje i stvarali od sebe neku cudnu stripovsku elitu. Zakljucak... fakat sam majmun.

Ja ni Jafu više ne jeden. Jeden šugavi Tops samo da nešto srpsko ne uđe u moj organizam.

Imače, vidin da si rijetko ovde pa da ne bude zabune, ja ti stvarno više ne kupujen srpska izdanja, ali ne zato šta su izdavači iz Srbije Srbi nego zato šta su izdavači iz Srbije šupci.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 09/07/2024 05:14:42
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/07/2024 : 05:13:45  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by going going

quote:

Odgovorio si iste sekunde kada sam skuzio da sam napravio lapsus. Isprike!!! Greska ispravljena. Carobna knjiga mi je FENOMENALNA sa svojim integralima!!!

Kad kupuješ izdanja ČK financiraš penzije onih koji su rušili Hrvatsku.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25324 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 09/07/2024 : 06:52:09  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Nesvrstani, smiri se više.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
1952 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 09/07/2024 : 07:00:42  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
Mislio sam ovde mrznja na nacionalnoj osnovi nije dozvoljena ali izgleda da se primitivizan i ovde zapatio kod nekih i tu jednostavno nema leka. Verujem ni da dugogodisnji boravak u mentalnoj ustanovi ne bi pomogao...

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx
Go to Top of Page

Lajkovcanin
New Member

Serbia
117 Posts

Member since 22/02/2024

Posted - 09/07/2024 : 07:59:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Lajkovcanin a Private Message  Reply with Quote
quote:

nema pametnija posla nego da pljuje izdavačku kuću čije stripove bojkotuje.

Kao što ti pljuješ Libellus i Fibru?
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7812 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 09/07/2024 : 09:31:00  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja ni Jafu više ne jeden. Jeden šugavi Tops samo da nešto srpsko ne uđe u moj organizam.

tops je odličan, duplo bolji od jaffe.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7812 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 09/07/2024 : 09:32:11  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:

nema šta da ti bude žao, postupio si ispravno što si ostale upozorio da pripaze prilikom kupovine.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25324 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 09/07/2024 : 11:17:48  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AleksandarN

Mislio sam ovde mrznja na nacionalnoj osnovi nije dozvoljena ali izgleda da se primitivizan i ovde zapatio kod nekih i tu jednostavno nema leka. Verujem ni da dugogodisnji boravak u mentalnoj ustanovi ne bi pomogao...

Teško je svakome da ukapira sarkazam... Ni dugogodišnji boravak u obrazovnoj ustanovi ne bi pomogao.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25324 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 09/07/2024 : 11:19:24  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Super što si pokrenuo topic. Važno je ukazati na ovako nešto. A oštrijih diskusija bude uvek, tako da ni ovaj topic nije izuzetak. Ali to je manje važno.

Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2142 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 09/07/2024 : 11:54:05  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Super što si pokrenuo topic. Važno je ukazati na ovako nešto. A oštrijih diskusija bude uvek, tako da ni ovaj topic nije izuzetak. Ali to je manje važno.

A šta je tačno važno?
VČ godinama prodaje brojeve sa varijantama korica. Može svako da bira koju da kupi.
Ako baš neko previdi da to nisu isti brojevi, pa se zajebe i kupi strip, ljubazno mu vrate pare nazad kada reklamira.

E, sada, reci ti meni šta je nepošteno u takvoj poslovnoj politici VČ?

Ajde, prosvetli nas.

Resistance is futile.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26835 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 09/07/2024 : 12:21:48  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Različiti naslovi.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8584 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 09/07/2024 : 12:41:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

[url=https://postimages.org/][/url]

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38097 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 09/07/2024 : 12:42:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Bas to, zasto razliciti naslovi za isti strip u 2 izdanja? Koja je svrha? Ovo oko razlicitih naslovnica nije novo nego praksa od dana jedan ove edicije, no razlog razlicitih naslova ISTOG stripa do danas nisam ukapirao.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8028 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 09/07/2024 : 12:50:02  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

no razlog razlicitih naslova ISTOG stripa do danas nisam ukapirao.

Da bi se neko zajebao i kupio oba.
Možda to nije razlog, ali mi ništa drugo ne pada na pamet.
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8028 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 09/07/2024 : 12:54:50  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by borg

Ako baš neko previdi da to nisu isti brojevi, pa se zajebe i kupi strip, ljubazno mu vrate pare nazad kada reklamira.

Niko ti na kiosku, gde 95% ljudi kupuje kiosk stripove, neće vratiti novac za otvoren iz celofana strip, sem ako baš nije neki težak i očigledan feler u pitanju.
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1492 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 09/07/2024 : 13:04:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts

quote:

Niko ti na kiosku, gde 95% ljudi kupuje kiosk stripove, neće vratiti novac za otvoren iz celofana strip, sem ako baš nije neki težak i očigledan feler u pitanju.

Je l ovo kiosk izdanje?

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8028 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 09/07/2024 : 13:43:54  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by alexts

quote:

Je l ovo kiosk izdanje?

Znam sigurno za levo sa slike u prvom postu da jeste. Što?

Hoćeš da kažeš da za Hrvatsku nije? Verovatno tamo ide u knjižare samo, ne znam.
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10357 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 09/07/2024 : 13:53:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Koliko ljudi koji kupuju VČ Zlatnu seriju ne zna da svaki broj ide s dvije različite naslovnice?
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8028 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 09/07/2024 : 14:16:21  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

Koliko ljudi koji kupuju VČ Zlatnu seriju ne zna da svaki broj ide s dvije različite naslovnice?

Pa skoro svi znaju, ali da li isti broj ljudi zna i da idu sa različitim naslovima?
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000