Obicno ne zalazim ovde ali posto sam u americi i u prikladnoj vremenskoj zoni i gledam ovo uzivo, evo otvaram ovu temu ako neko hoce da diskutuje.
Sve sada vec ima na internetu ali ukratko u Pensilvaniji je upravo izvrsen atentant na Trumpa na politickom mitingu. Pogodjen je u uvo i preziveo a jedna osoba je ubijena i dve teze povredjene. Snajperista je ubijen.
Prisustvujemo stvaranju moderne americke istorije i mnoge slike od danas ce biti u buducim udzbenicima...
Neverovatno koliko je srece imao. Ode mu pola uveta.
Jebem ti tolike specijalce i secret service, video sam na snimku i snajperiste na krovovima, kad oni ne mogu da uoce coveka sa zgrade prekoputa sa AR-15-style rifle. Neverovatno. I oni ne mogu da preduprede i sprece pucanje. Mogao je Tramp da bude prosutog mozga kao Kenedi pre 60 godina.
A tinton je jedan sat iza, pa mu nije prva reakcija ujutro bila doći na forum prokomentirati atentat na Trumpa. Uglavnom, ovo je katastrofa i kulminacija zaoštravanja političke retorike preko bare. Na žalost, ovo će samo dodatno doprinijeti tome, kao što već možemo vidjeti.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Već je bio favorit, tako da sigurno ne duplo. Da su izbori bliže, možda bi se moglo govoriti o ogromnom skoku u podršci, ali ovako mislim da će se raditi o marginalnim pomacima.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Na sve nacine ce ga pokusati zaustaviti,to je svima jasno. Da li ce uspjeti to cemo vidjeti. Ne bih volijo biti na njihovom mjestu poslije januara 2025. Mislim na one koji mu ovo rade.
Zaostao na LMS I ZS i nepoznavanje osnovnih elemena zivota - citat odredenih