Author |
Topic |
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 19/07/2024 : 11:16:57
|
quote: Originally posted by igor 12
Znaš što ću ti reći, čak bi mi bilo i drago da pobijedi. Baš me zanima hoće li i kako okončati rat u Ukrajini, a da Gazu ne spominjem, zbog koje Biden ima ruke krvave do laktova
Pa zato će i dobit dobar kalibar među rogove. Prekid bilo kojeg rata skupo košta. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 19/07/2024 : 11:25:55
|
quote: Originally posted by culture vulture
Psihološki savjetnik javlja da puno toga zna, ali nam ne želi ništa reći, osim da je plural od "anegdota" - "dokazi". Konobar javlja da ne zna ništa. Ja bih rado čuo koju od tintona, koji puno toga zna i želi reći, sad kad više ne moramo čekati da se dokazi prikupe.
Pa šta se tu ima znat. Službeno je lik od 20 godina zbog godina nejebice i zlostavljanja u školi odlučio likvidirati ni više ni manje nego predsjedničkog kandidata. Zašto bi smaknuo zlostavljače ili klinku koja mu nije dala kad može riješit puno veće ime i time dat značaj svojem beznačaju. Čista logika.
NOT! |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
culture vulture
Senior Member
1595 Posts
Member since 21/02/2004 |
Posted - 19/07/2024 : 11:29:55
|
quote: Originally posted by paro Pa šta se tu ima znat. Službeno je lik od 20 godina zbog godina nejebice i zlostavljanja u školi odlučio likvidirati ni više ni manje nego predsjedničkog kandidata. Zašto bi smaknuo zlostavljače ili klinku koja mu nije dala kad može riješit puno veće ime i time dat značaj svojem beznačaju. Čista logika.
NOT!
Pa zelim cuti hoce li tinton priznati da je ovo smrt demokracije. |
Olovka je jedina stvar u mojem životu koju mogu kontrolirati. |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 19/07/2024 : 11:38:28
|
quote: Originally posted by culture vulture
Pa zelim cuti hoce li tinton priznati da je ovo smrt demokracije.
Ko? tinton? Priznat će tek kad Trump prisegne za predsjednika USA. |
|
|
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4599 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 19/07/2024 : 11:49:14
|
quote: Originally posted by paro
Znaš što ću ti reći, čak bi mi bilo i drago da pobijedi. Baš me zanima hoće li i kako okončati rat u Ukrajini, a da Gazu ne spominjem, zbog koje Biden ima ruke krvave do laktova
Pa zato će i dobit dobar kalibar među rogove. Prekid bilo kojeg rata skupo košta.
Pa da, od dva zla izabrati će manje. Bolje da laže svojim biračima i simpatizerima jer oni ionako pojedu sve što im servira, nego da popije metak. Nije on blesav. |
Vamos a la playa tralalalala |
|
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4599 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 19/07/2024 : 11:55:29
|
Pa da, od dva zla izabrati će manje. Bolje da laže svojim biračima i simpatizerima jer oni ionako pojedu sve što im servira, nego da popije metak. Nije on blesav.
Ma joj, pa koji to političar ne laže? A kad ti je protivnik Sleepy Joe onda tek znaš da možeš reći apsolutno bilo šta, jer ovaj umjesto da ti baci kontru, on će se rukovati sa zrakom. |
|
|
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4530 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4599 Posts
Posted - 19/07/2024 : 12:40:56
|
Pa da, od dva zla izabrati će manje. Bolje da laže svojim biračima i simpatizerima jer oni ionako pojedu sve što im servira, nego da popije metak. Nije on blesav.
Ma joj, pa koji to političar ne laže? A kad ti je protivnik Sleepy Joe onda tek znaš da možeš reći apsolutno bilo šta, jer ovaj umjesto da ti baci kontru, on će se rukovati sa zrakom.
Istina, ali Tramp je patološki lažljivac, no ako to ljudi puše, neka onda popuše do kraja |
Edited by - igor 12 on 19/07/2024 12:41:26 |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 19/07/2024 : 13:05:36
|
Istina, ali Tramp je patološki lažljivac, no ako to ljudi puše, neka onda popuše do kraja
Ma Trump je prije svega biznismen i kao takav jako dobro zna kako prodat priču. Demokrati da su postavili bilo koga imalo lucidnog, imali bi itekako šanse na izborima. Ovako, ova izborna utrka izgleda ko šamaranje mrtvog magarca. S jedne strane imaš lika koji čim zine sere, a s druge strane dementnog lika koji piša i sere u gaće. Pa ti izađi na izbore i glasaj. I onda se čovjek zapita dal' je to najbolje od najboljih šta USA ima za ponuditi. Sve me to lagano podsjeća na pad Rimskog carstva, kad su na vlast došli isti takvi. |
|
Edited by - paro on 19/07/2024 13:16:27 |
|
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4599 Posts
Posted - 19/07/2024 : 13:13:41
|
Apsolutno se s ovim potonjim slažem. Nije u pitanju hoće li izgubiti, oni su već izgubili, i sami su si krivi. No i da su Bidena na vrijeme maknuli i stavili nekog drugog, nakon što je Tramp preživio atentat, ni on ne bi imao šanse. Došlo Trampu ko kec na desetku Mogu ja misliti o njemu svašta, ali njegova reakcija nakon što mu je metak odnio komad uha je dokaz hrabrosti i lucidnosti. Ima Tramp muda, malo tko bi se nakon toga digao i onako prkosno stisnuo šaku i umalo smrt pretvorio u pobjedu. |
Edited by - igor 12 on 19/07/2024 13:25:11 |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 19/07/2024 : 13:22:51
|
Apsolutno se s ovim potonjim slažem. Nije u pitanju hoće li izgubiti, oni su već izgubili, i sami su si krivi. No i da su Bidena na vrijeme maknuli i stavili nekog drugog, nakon što je Trump preživio atentat, ni on ne bi imao šanse.
Ako je to zaista najbolje od Republikanaca i Demokrata šta imaju za ponuditi ovoj planeti, onda možda najbolje da se rokne desetak nuklearki i nek sve ode kvragu. Ajmo ispočetka i to je to. |
|
|
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4599 Posts
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
16961 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 19/07/2024 : 13:32:13
|
Apsolutno se s ovim potonjim slažem. Nije u pitanju hoće li izgubiti, oni su već izgubili, i sami su si krivi. No i da su Bidena na vrijeme maknuli i stavili nekog drugog, nakon što je Trump preživio atentat, ni on ne bi imao šanse.
Ako je to zaista najbolje od Republikanaca i Demokrata šta imaju za ponuditi ovoj planeti, onda možda najbolje da se rokne desetak nuklearki i nek sve ode kvragu. Ajmo ispočetka i to je to.
Kakvog početka može da bude poslije 10 nuklearki? Možda za bakterije. |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 19/07/2024 : 13:48:37
|
quote: Originally posted by delboj
Kakvog početka može da bude poslije 10 nuklearki? Možda za bakterije.
Upravo tako. Zato se i zove Početak. |
|
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4510 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19669 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 19/07/2024 : 14:38:52
|
Ovaj topic se zove 'Atentat na Trumpa', a više se spominje mene nego Trumpa. Uglavnom, moram još proći kroz sve postove od jučer, pa odgovorim svima. Bio u izlasku sinoć, pa je malo sporiji dan. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4510 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
wintermute
Senior Member
USA
1473 Posts
Member since 15/10/2023 |
|
wintermute
Senior Member
USA
1473 Posts
Posted - 19/07/2024 : 16:50:48
|
quote: Originally posted by tinton
Ovaj topic se zove 'Atentat na Trumpa', a više se spominje mene nego Trumpa. Uglavnom, moram još proći kroz sve postove od jučer, pa odgovorim svima. Bio u izlasku sinoć, pa je malo sporiji dan.
Promenio sam juce naziv topica da bi smanjio mogucnost da moderatori intervenisu jer diskusija se razvija u interesantnim pravcima |
|
|
wintermute
Senior Member
USA
1473 Posts
Posted - 19/07/2024 : 16:56:44
|
quote: Originally posted by paro Službeno je lik od 20 godina zbog godina nejebice i zlostavljanja u školi odlučio likvidirati ni više ni manje nego predsjedničkog kandidata. Zašto bi smaknuo zlostavljače ili klinku koja mu nije dala kad može riješit puno veće ime i time dat značaj svojem beznačaju. Čista logika.
NOT!
Daj mi profil ubice za koga bi onda postojao jak konsenzus vecine da je logicno da takav covek bude ubica. Ne zaboravi da ako taj profil izgleda perfektno (po tebi) onda bi prvi odgovor bio pa naravno da su na sve mislili i da tako izgleda. A ako ima falinke onda bi bilo vidi ove falinke nemoguce je da bi takav ubio.
Evo, vec 34% demokrata veruje da je ovo namesteno a proslo je samo nekoliko dana i istrage su tek pocele...
Za pocetak, daj profil za koji bi *ti* poverovao da je njegova samostalna akcija za poverovati i da nije deo sire konspiracije. |
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4740 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 19/07/2024 : 16:57:50
|
quote: Originally posted by Tonto
Otkrit cu vam nesto... Nemam pojma o virusima, covidu, americkoj i svjetskoj politici kao ni o ukrajinsko ruskom sukobu. Ne znam nista i ne vjerujem nicemu sto citam i sto mi govore. Ne znam i boli me tuki...
Pada mi na pamet Gipi i ono njegovo „Koliko blizu ti bombe moraju eksplodirati da bi si rekao kako je neki rat tvoj?“ |
Go kneel and weep
|
|
|
wintermute
Senior Member
USA
1473 Posts
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4740 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 19/07/2024 : 17:03:01
|
quote: Originally posted by paro k zapita dal' je to najbolje od najboljih šta USA ima za ponuditi. Sve me to lagano podsjeća na pad Rimskog carstva, kad su na vlast došli isti takvi.
Ako ćemo iskreno, većina rimskih careva su bili teški debili i psihopati. Čudno je da je Zapadno uopće izdržalo petstotinjak godina |
Go kneel and weep
|
|
|
wintermute
Senior Member
USA
1473 Posts
Posted - 19/07/2024 : 17:08:18
|
quote: Originally posted by drogsy Čudno je da je Zapadno uopće izdržalo petstotinjak godina
Najbolji od losih sistema...
Koja je alternativa? |
|
|
Topic |
|