forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 DARKWOOD: DEDPUL - DRAKULINA NEVESTA
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Pjerooo
New Member

108 Posts

Member since 17/06/2021

Posted - 19/07/2024 : 15:18:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Pjerooo a Private Message  Reply with Quote
Dedpul

Drakulina nevesta

Vejd Vilson, od milošte Dedpul, našao se na čudnom zadatku: unajmio ga je Drakula, glavom i očnjacima, da mu dovede nevestu, kraljicu čudovišta Šiklu! Ali Drakuli ne treba verovati ni kad darove nosi, a još manje kad se ženi, tako da će se Dedpul i Šikla uskoro naći u vratolomnom begu od vampira, vukodlaka i svih mogućih čudovišta (čak i Frankenštajna)!

No... može li se iz sveg tog haosa možda čak izroditi i... ljubav?

Pročitajte DRAKULINU NEVESTU i otkrijte!

Br. strana: 192 / Kolor
Uvez: Tvrdi / Format: 170 x 260 mm

Drakulin zavir

Cene:
Promo cena: 1.990,00 (do 4. 8. 2024.)
Klupska: 2.390,00
Puna cena: 2.990,00

Link za naručivanje:
https://darkwood.co.rs/prodavnica/darkwood/graficki-romani/dedpul-drakulina-nevesta/

naker
Advanced Member

4984 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 20/07/2024 : 22:21:02  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Drugi tom DW izdanja je stao taman kada se naslućivalo da u priču treba da uđu vampiri i u nastavku pratimo Dedpulišu kojeg će Drakula angažovati kako bi pronašao princezu demonskog sveta sa kojom misli da se oženi i u koju će se Dedpul neumitno zaljubiti. Tokom ovog lova na vampire putevi će mu se ukrstiti sa.. pa znano je koji junak mrzi vampire jel Za neupućene: Blade.

U nastavku posta slede mogući SPOJLERI jer ne mogu sad da se setim da li se ova dešavanja događaju u ovom ili poslednjem trejdu; ali kasnije radnja poprimi ozbiljniji ton, jer se konačno saznaje istina o Dedpulovom "nestalom sećanju" o svojoj prošlosti. Vizuelno dođe do pada u jednom momentu, jer se u ovom serijalu smenjuje poveći broj crtača i crtež je ponekad nepotrebno karikaturalan, ali pri kraju se popravi tj. vrati na nivo koji je i bio u pričama iz prva dva toma. Prva DW knjiga sakuplja najbolji deo ove sage i celina sa mrtvim predsednicima je najurnebesnija za čitanje, kasnije humor ne dostiže taj nivo, ali i dalje ima pregršt referenci iz pop kulture stripa i filma, i kao štivo za razbribrigu sasvim fino funkcioniše. Upečatljivi momenti su sprdanje sa Hitlerom i vremenskom mašinom, kao i scena kada se "beli" Fury sretne sa "crnim" Furyjem

U svakom slučaju drago mi je što se nastavlja i verujem uskoro završava objavljivanje ovog serijala o regenerisanom degeneriku
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

4984 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 04/12/2024 : 22:19:35  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Nabavio svoj primerak pa obnavljao gradivo kako Dedpuliša tamani vampirčiće. Rogan i ekipa zadužena za prevod rasturili: "Šta reče, pričaj normalno, nije ti ovo Divlji mač"! Highlight mi je i kreativno korišćenje naziva organizacije u našoj uzrečici "AIM-e meni nije mi dobro". Svaka čast
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2488 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 04/12/2024 : 23:13:44  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Sa kojim dedpul knjigama od darkwooda pase ova? Izgubio sam se 'malo'

https://darkwood.co.rs/prodavnica/?s=dedpul&post_type=product&filter_izdavaci=darkwood

jel tako prosto da je ovo cetvrti deo jedne edicije ili ipak nije..?

Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

4984 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 04/12/2024 : 23:36:58  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
#1 Mrtvi predsednici
#2 Za jastučnicu dolara
#3 Drakulina nevesta
#4 Mislim da je ostao još jedan tom koji bi zaokružio celinu.

Iskonski strah su radili drugi autori i nema dodirnih tačaka sa preostalim knjigama
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2488 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 05/12/2024 : 00:45:15  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Hvala :)

Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!
Go to Top of Page

Grayson
Starting Member

48 Posts

Member since 29/10/2022

Posted - 05/12/2024 : 08:34:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Grayson a Private Message  Reply with Quote
Mislim da bi trebalo da ide još dve knjige sa ovim autorima. Jedna koja obuhvata brojeve 26-34 i Godišnjak 1, i druga koja obuhvata 35-44 i 250. Drakulina nevesta je izdata prvo samo digitalno pa posle sakupljena u trejd i nije deo numeracije te serije odakle su prve dve knjige, ali jeste deo tog trka. Posle je serijal ponovo počeo od prvog broja samo sa Daganom, ali to je druga priča. :)
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2488 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 05/12/2024 : 08:56:37  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
uf sve kristalno jasno :)

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000